Bakımlı Olma Topiği :)

Tırnak bakımı yapıldı oje sürdüm
Yüzümü tonikleyip kremlendim

Yarın sacıma yağ sürücem sonra duş
Topuk bakımı duştan sonra

ayperest ayperest Canım sınava hazırlandınmı?benimde kuzen senin bölümde okuyor,Başarılar
benimde Bakımda harika gidiyor;
tırnaklar bakım;
oje yapıldı
maske yaptım
vücüdümün tümü kremledim:)

Bugün duş
Kremlenme el ayak
Tırnaklarındaki oje çıktı
Cildime yağ sürdüm sabah
Öğlen ayrı bi krem
Akşam tonik ve krem sürdüm yüzüm kurudu cunku

Sacımı fönledim
Makyajımı yaptım okula gittim :)

Kitap okuyorum okumaya başladım zorla hatta bu ara bi bıkkınlık var üstümde

Kaşlarımı toparladım düzelttim bu kadar iyi geceler

Geçenlerde bi kestirmiştim uçlardan onda bile ne kadar pişman oldum:KK70:
Uzun saç candır ya seksi geliyo bana :confused:
Sağlıklı uzasın diye kestirdim bide hep aynı diye sıkılmıştım
Uçlarda boya vardı onlar gitti :)
Bide döküldükçe üzülüyordum çok şükür masallah Suan iyi :)

Akşam duşumu aldım. Yüz kremi ve vücut losyonu sürdüm. Sabah saçımı makyajımı yapıp işe gittim. Parfümü hiç ihmal etmem zaten.
Şimdi tırnak bakımlarımı yaptım. Oje sürdüm.

Kızlr selam bu hafta işten izinliyim sözde sınava çalışacaktım 2 gün misafirm vardı sınavıma bile çalışamadım öncesinde ev topla sonrasında ev topla dha bgun başlıyacağım çok kötü bakım konusunda duş hariç tek bişey yapmadım yapamadım evdeyken üstümde ağırlık oluyor çok yorgunum hastane işlerim sınavım bakımım hepsi kaldı

Kızlr selam bu hafta işten izinliyim sözde sınava çalışacaktım 2 gün misafirm vardı sınavıma bile çalışamadım öncesinde ev topla sonrasında ev topla dha bgun başlıyacağım çok kötü bakım konusunda duş hariç tek bişey yapmadım yapamadım evdeyken üstümde ağırlık oluyor çok yorgunum hastane işlerim sınavım bakımım hepsi kaldı
Canım ara da böyle salıyor insan. İnan bende saldım motivasyonum düşük. Deli gibi çalıştım ama bi fayda verim alamadım gibi. Sen hangi bölümü okuyordun ? Söylemişmiydin unuttum.
Şu sınavları atlatayım bi plan program yapıp kendime gelcem.
Tamamen pes etmeyelim hiç bi zaman. İnsanız arada miskinlik oluyo

Bu akşam ben de evde mis gibi bakım yapıcam kendime.
Topuğumun üstü ayak bileğimde ayakkabı vurma izleri var onlar neden neden geçmez kızlar?

Bu akşam ben de evde mis gibi bakım yapıcam kendime.
Topuğumun üstü ayak bileğimde ayakkabı vurma izleri var onlar neden neden geçmez kızlar?
Allah allah nasıl geçmiyo ki ? Yani bi süre sonra geçmesi gerekmiyo mu öyle senelerce iz falan mı kaldı

Canım geçmiş olsun;
Sınavında başarılar

Kızlar Benimde;
Günlük bakımım;
Ayakalarımı bakımını yaptım,
Vücüdümü tümünü tüyden temizledim,genital bölgede niye sivilce çıkıyor ya;
el ve yüz kremimi unutmam
ruj sürmeyi ihmal etmem

Kızlar namaz kıldığım için oje sürmüyorum. Ojesiz uzun tırnak çirkin mi sizce?

Ben sevmezdim ama temiz ve manikürlüyse kötü durmaz heralde. Temizliğe dikkat etmek lazım

Ayaklarım tam problem ayak, her ayakkabı illa bir vuracak. O sebeple geçmesine fırsat veremiyorum.
Acaba yanlış ayakkabı seçimi mi yapıyorsun. Ya da çorapsız giyince küçük numara giyince de olabiliyo
Kızlar Benimde;
Günlük bakımım;
Ayakalarımı bakımını yaptım,
Vücüdümü tümünü tüyden temizledim,genital bölgede niye sivilce çıkıyor ya;
el ve yüz kremimi unutmam
ruj sürmeyi ihmal etmem

Tüyler çıkarken olabiliyor. Büyük sivilceyse bilemiyorum

X