Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun o da birşeyBugün bakım günümdü. Oğlum hiç durmadı yin sadece tırnaklarımı törpüleyebildim
Olsun o da birşey
Kaç aylık oglus
Çalışıyorum canım elimden geleni yapıyorum bebekle.ayperest Canım sınava hazırlandınmı?benimde kuzen senin bölümde okuyor,Başarılar
benimde Bakımda harika gidiyor;
tırnaklar bakım;
oje yapıldı
maske yaptım
vücüdümün tümü kremledim:)
Allah bağışlasın oğlunu canımBugün bakım günümdü. Oğlum hiç durmadı yin sadece tırnaklarımı törpüleyebildim
Sağlıklı uzasın diye kestirdim bide hep aynı diye sıkılmıştımGeçenlerde bi kestirmiştim uçlardan onda bile ne kadar pişman oldum
Uzun saç candır ya seksi geliyo bana
Canım ara da böyle salıyor insan. İnan bende saldım motivasyonum düşük. Deli gibi çalıştım ama bi fayda verim alamadım gibi. Sen hangi bölümü okuyordun ? Söylemişmiydin unuttum.Kızlr selam bu hafta işten izinliyim sözde sınava çalışacaktım 2 gün misafirm vardı sınavıma bile çalışamadım öncesinde ev topla sonrasında ev topla dha bgun başlıyacağım çok kötü bakım konusunda duş hariç tek bişey yapmadım yapamadım evdeyken üstümde ağırlık oluyor çok yorgunum hastane işlerim sınavım bakımım hepsi kaldı
Allah allah nasıl geçmiyo ki ? Yani bi süre sonra geçmesi gerekmiyo mu öyle senelerce iz falan mı kaldıBu akşam ben de evde mis gibi bakım yapıcam kendime.
Topuğumun üstü ayak bileğimde ayakkabı vurma izleri var onlar neden neden geçmez kızlar?
Ayaklarım tam problem ayak, her ayakkabı illa bir vuracak. O sebeple geçmesine fırsat veremiyorum.Allah allah nasıl geçmiyo ki ? Yani bi süre sonra geçmesi gerekmiyo mu öyle senelerce iz falan mı kaldı
Canım geçmiş olsun;Kızlr selam bu hafta işten izinliyim sözde sınava çalışacaktım 2 gün misafirm vardı sınavıma bile çalışamadım öncesinde ev topla sonrasında ev topla dha bgun başlıyacağım çok kötü bakım konusunda duş hariç tek bişey yapmadım yapamadım evdeyken üstümde ağırlık oluyor çok yorgunum hastane işlerim sınavım bakımım hepsi kaldı
Kızlar namaz kıldığım için oje sürmüyorum. Ojesiz uzun tırnak çirkin mi sizce?
Acaba yanlış ayakkabı seçimi mi yapıyorsun. Ya da çorapsız giyince küçük numara giyince de olabiliyoAyaklarım tam problem ayak, her ayakkabı illa bir vuracak. O sebeple geçmesine fırsat veremiyorum.
Kızlar Benimde;
Günlük bakımım;
Ayakalarımı bakımını yaptım,
Vücüdümü tümünü tüyden temizledim,genital bölgede niye sivilce çıkıyor ya;
el ve yüz kremimi unutmam
ruj sürmeyi ihmal etmem