bebeğim benimde sınavlarm var örgün öğretim 2 yılokumuştum. şimdi açıktan 3. seneden devam eidyorum ben daha kitap açamadım hiç çalışamadım oooof
Hangi bölüm yaparsın ya heyecan yapma yeter ki
ben de yıllar sonra yeniden öğrenci oldum. eşim soktu kafama şu 2.üniversite olayı var ya aöf nin. ikimiz de kayıt olduk. ikimiz de öğrenciyiz artık :)
Az kaldı valla biyerden başla. Hiç olmadı çıkmış sorulara çalış gir. 1 hafta var sadece
Sosyal hizmetler. Geçen yıl açıktan sosyoloji kazanmıştım 4 yıl kayıt yaptırmadım. Sırf ygs ile gelmişti o bölüm. Bu yıl lys girmemiştim ygs 4 yıllık alıyor diye. O sistem kalkmış o yüzden 2 yıl yazabildim mecbur
İnş sonra 4 yıla çıkarcam. Okumak nasıl içimde kaldı anlatamam
Hayırlıs olsun canım :) hangi bölüm. Çalıştın mı
Kız sende cahiliğe vurmaBuğu banyosu ne oluyor canım ?
Saymalısın canım;Dünkü bakım günümü yine sadece duş alarak geçirdimgerçi akşam dışarı çıktım güzel giyindim makyaj yaptım ama bunları saymıyorum
ayperest canım hiç vakit bulamıyorum çıkmış sorulara bakıcam işte sadece aklıma gelince içime karartı çöküyor yaa ah bu derslerrr hem okul hem iş hem çocuk hem koca hem ev neyse Allah huzur versin çok şükür hepsi olur. benim birazda keyfi olduğu için çnkü şuanki işim çok iyi çıkmak gbi düşüncem yok ama neolur neolmaz dye mali müşavir belgesi almak istyorum bakalım nasip
kitaplarına şöyle bir göz attım. konular okunacak gibi değil zaten. sorularını çözdüm. sosyal hizmetler okuyorum.
Kız sende cahiliğe vurmabuhar daki çıkan buğu var ya
daha önce işletme bitirmiş biri olarak sosyal hizmetler bana kolay geldi.Haklısın iş varsa çalışman zor. İnşallah istediğine ulaşırsın canım. Her zamann kendimizi geliştirmek güzel
Aa bende sosyal hizmetler. Ben konu özetlerini okuyup video izleyio soru çözerek çalıştım bu zamana kadar. 1 ders hariç bitirdim konuları. Verimli olmadı ama. Bende kaç gündür özet çıkararak yazarak çalışıyorum. İnş faydası olur. Çok önemsediğim için çok gerginim valla. Emek veriyorum başaramazsam heyecan yaparsam diye tedirginim çok
Valla anlamadım ya
Doğru söylüyosun hep sözel ve basit şeyler aslında. Bayadır okul la alakam olmadığı ve vaktim kısıtlı olduğundan ben böyle oluyorum herhaldedaha önce işletme bitirmiş biri olarak sosyal hizmetler bana kolay geldi.
inşallah sınav da kolay gelir :)
Hayırlısı olsun oku oku canımAz kaldı valla biyerden başla. Hiç olmadı çıkmış sorulara çalış gir. 1 hafta var sadece
Sosyal hizmetler. Geçen yıl açıktan sosyoloji kazanmıştım 4 yıl kayıt yaptırmadım. Sırf ygs ile gelmişti o bölüm. Bu yıl lys girmemiştim ygs 4 yıllık alıyor diye. O sistem kalkmış o yüzden 2 yıl yazabildim mecbur
İnş sonra 4 yıla çıkarcam. Okumak nasıl içimde kaldı anlatamam
Hayırlıs olsun canım :) hangi bölüm. Çalıştın mı
Hangi krem canım oDün bakım günüydü.
Duş aldım. Bu aralar benim için büyük bakım
El tırnak bakımı yaptım.
Ve diğer rutinler.
Bu kadar. Biraz salmış durumdayım. Yani banyo konusunda aslında.
Kılım tüyüm yok hala.
Dışarı çıkarken de özenliyim.
Birtane de gündüz yüz kremi aldım.
Beyazlaştırıcı etkisi var. Sürünce baya rengi açılıyor eşitliyor ve gözenekleri sıkılaştırıyor.
Bugün onu sürcem sadece bb krem sürmeyeceğim.
Pahalı birşeyde değil. Umarım memnun kalırım.
Cildine bişey sürmeyen kadınlardan olmak istiyorum
Hangi krem canım o
Gratis indirimine baktım
Ruj
Oje
Eyelimeer
Parfüm fazla fazla var almamaya frenledim kendimi
Gül suyu aldım 5 Şişe :)
Lifler aldım
Pamuk aldım
Zaten fondoten bb cc kullanmıyorum
Günlük bakım yapıyorum
Canım o gün ne isterse cildimin neye ihtiyacı varsa ona göre bakım yapıyorum aslında
Makyajımı çıkarıp
Yüzümü toniklicem
Duşa giricem
Saçlarımı kestirmiştim
Bugün biraz daha kestirdim
Yarın duşa girip
Fönleyip
Makyaj yapıp dışarı cıkıcam geldiğimde maske yaparım yüzüme
Tırnak bakımı yapıcam ayrıca
Saçları kısa kestirdim belimdeydi yıka kurut çıkardım şimdi sürekli fön gerekiyor :/ çok zor
Kesinlikle tatlım kullanOrfilame essentials fairness adı.
Sabunu vs side var
Süpersin :)
Haklısın uzun saç zor. Kapalı olmama rağmen habire toplamama rağmen hala vazgeçemedim. Çok seviyorum. Banyoda uğraştırıyo. Kurutana kadar canım çıkıyo ama seviyorum.
Eşimin doğum gününde saçlarımı yapıp süpriz yapcam
O günden sonra haftalık rutin haline getirebilirim. Saçlarım benim canım saçlarım onları kullanayım biraz şu genç yaşantımda
Geçenlerde bi kestirmiştim uçlardan onda bile ne kadar pişman oldumKesinlikle tatlım kullan
Ben sıkılmıştım boyundan. Pişman olur gibi oluyorum arada :)))
:)Geçenlerde bi kestirmiştim uçlardan onda bile ne kadar pişman oldum
Uzun saç candır ya seksi geliyo bana