Bakımlı Olma Topiği :)

hayırrr sivilcen yoksa alma karaciğere çok zararlı zaten doktor vermez ben 2 yıldır hep gttim geldim geçiremedik son çare olarak verdi canım. hemen vermiyolar eczanede reçetesiz satmaz kesinlkle
Böyle diyeceğini tahmin etmiştim.
Yok sivilcem ara sıra çıkar bir iki.
Ama ergenken çoktu o yüzden yüzümde iz ve delik çok. Çok rahatsızım gözenekler hep açık olunca içi de doluyor iyice sinir oluyorum bi çare bulmam gerek

doktora gitmelisin kendinbişeyler deneme dha beter oluyr doktor en uygun tedaviy veriyor bence canım

doktora gitmelisin kendinbişeyler deneme dha beter oluyr doktor en uygun tedaviy veriyor bence canım
Haklısın. Cildime tek yaptığım temiz tutmak buhar banyosu ve siyah maske. Hepsi temizleyici. Ekstra bi maske falan yapmıyorum. Doğrusu en faydalısı ne olur onuda bilemiyorum. Korkuyorum çünkü ergenken sivilceler için kullandığım birsürü maske yüzünden yüzüm bu halde
En iyisi doktor haklısın. Bi gideyim bakalım

Bencede canım bende araştırıp duydugum herşeyi deniyordum daha beter ettim. ama şuan yüz temizleme ürünlerim bellidir değişitrmem peeling hiç yapmam çünkü yüzü tahriş ediyor bnce

Bencede canım bende araştırıp duydugum herşeyi deniyordum daha beter ettim. ama şuan yüz temizleme ürünlerim bellidir değişitrmem peeling hiç yapmam çünkü yüzü tahriş ediyor bnce
Haklısın. Bende garnieri hergün peeling olarak kullanıyorum aslında. Fazla abartmadan tabii. Onunda etkisi oluyor gibi ama seviyorum ben. Bikere kahve telvesiyle yapmıştım kızartmıştı. Başka da peeling bilmem.
Doktor niye hiç aklıma gelmedi acaba sanki sadece sivilce için gidilir te allahım
Doktora gitcem dur heveslendim

Gözeneklerimden kurtulursam bb krem falanda kullanmam hem. Yaşasın doğal güzellik

Kızlar iyi Akşamlar
ben günlük Bakımım artık şöyle;
Günlük duş alırım;
Buğu banyosu
krem sürerim
Harika oluyor vucüdüm
Kaşlarıma çok dikkat ederim.
Ruj sürmeyi ihmal etmem

Dün cuma bakım günüydü

Alt bacaklarım kol altım kollarım bıyık bölgeme lazer yaptım. Üst bacak ve bikiniye bir gün öncesinde yapmıştım. Yani tamamen kılsız tüysüzüm şuanda mis gibi
El ayak tırnak bakımı yaptım her cuma olduğu gibi
Birde siyah maske yaptım.

Bu kadar
Şu sınavları atlatayım daha farklı şeylere odaklancam inş

Günaydın kızlar yazamadım ama perşembe bakım günümdü ağdaya gittim yine doğumdan sonra bir ilk
Zaten benim hayatım bebekten öncesi ve sonrası diye ikiye ayrılıyor sonrası yok zaten kendimi kaybetmişim umarım toparlarım artık annemin evinde rahattım 3 haftadır şimdi kendi evimdeyim bakalım napıcam

Selam kızlar.başlığınızı okudum bakım adına yaptığınız şeyleri paylaşıyorsunuz sanırım.ben de katılmak isterim.

bakımlı olmayı severim ama cok üsengeçim öncelikle.ve makyaj yaptıgımda güzelde giyinmeliyim sacımda iyi olmalı.yoksa hiçbirini yapmayıp erkek cocğugu gibi giderim işe.30 yaşındayım bekarım ve çalışıyorum...

dün :buharla yüzümü yumuşattım aslında 2 tane küçücük beyaz nokta vardı ve iğne ucunu ısıtıp değdirdim ama başarılı olamadım leke gibi oldu.
kaş ve kirpiklerime terramycn krem sürdüm gürleşmesi için.
saçıma gece hindistan cevizi yağı sürdüm sabaha kadar durdu.
kaş bıyık mecbur zaten :)

tüm gün nette ürünler araştırdım hem doğal olsun diyorum hem aşırı pahalı olmasın derken :
ince telli zayıf saclarıma yves rocher dökülme karsıtı şampuan almaya karar verdim.
sanırım içinede ilk kez evigen bemiks ve pepanthene koyacagım alıp.

sizlere 2 sorum olacak.artık yüzümü sabunla yıkamak istiyorum.önereceğiniz iyi sabun var mı cildim sorunlu değil...

ve yaşım 30 nemlendirici dısında krem kullanmıyorum ama artık önlem alma vaktim geldi sanırım.göz cevresine vs önereceğiniz krem var mı yada maske ???

Son düzenleme:
Benimde öyle 2 ye ayrılmış vaziyette
Kuaföre gitmek senin için gayet güzel çözüm

Hoşgeldin canım
Ben dove sabun kullanıyorum yumuşacık yapıyo. Tabii araştırabilirsin farklı şeyleri.

Şu teramisin demişsinya bildiğimiz uçuk kremi olan mı ??

ayperest terramycn gözmerhemiyazıyor.minik bir tüpte.yazdan beri düzenli kullanamadım
şimdi düzenli devam edecegim kaşlarım sekillendide kirpiklerim için başladım.

bu arada gündüz anlattıklarım dısında;
ayağımda 1 2 cm sertlik vardı bunun için scholl pilli törpü aldım memnunum.
bazen ayaklarım için vazelini bolca sürüp corap giyip geceyi öyle geçiririm.
koltuk altı rol on için bugune kadar lady speed gel den cok memnundum ama simdi alüminyum içermesin aman merakından sebamed aldım heralde öyle devam ederim..

sizlerede birkaçsorum olacak.
1)yves rocher ve kiehls ürünlerinin kullanan var mı nasıl?
2)sacının ince telli veya yağlı olması sorununu çözebilen veya iyi hale getirebilen var mı?
3)pure beauty cc krem kullanan varmı,nasıl?
4)benim gibi kilo alıpüsengec olduğuiçin veremeyen veremedikçe güzelgiyinemeyen giyinemedikçe süslenemeyen ve kendini iyi hissedemeyen var mı?:) :)

4. şık ben :) gerçi vermem gereken az bir kilom kaldı ama dikkat edemiyorum bir türlü bu hafta kilo almışım istediğim forma ulaşmadan alışveriş yapmak da istemiyorum

Dün bakım günümdü sadece duş alabildim o bile benim için bakım sayılır bugün fırsat bulursam birşeyler yapıcam

Kızlar Kızlar daha demin şems arslani dinledim çatlak için
1 adet muz
1 kilo tuz
1 caybardagi
Karbonat ayçiçek yağı
Karıştır duştan sonra 10 dakika sür
1 ay boyunca düzenli sonra hafta 2 kere
Keseden sonra
Not ettim yapicam
Kavanoza koyup 1 ay 1 buçuk ay gidiyormuş buzlukta yapicam

yüz temizleme jeli olarak biodermanın kendi cildine göre olanlarına bakabilirsin canım ben çok memnunum bi alana bi bedava oluyor bir şişesi 7 ay yetiyor garanti hergün yıkamana ragmen cilt tipin nasıl

kızlar hep buralardayım ama hergün aynı şeyleri yazmak istemiyorum.. bende hindistan cevizi yağını araştırdım onu almayı düşünüyorum çok amaçlı saçlarada özellikler çok iyi geliyormuş. göz makyajımı onunla çıkartabilirim hem besleyici vs. vs. :) kaşlarımı 3 haftadır almıyorum çok güzl oldular vazelin işe yarıyor galiba :)

ben de uzun zaman sonra saçlarımı kestirdim
bebeğim hala emdiği için boyatmıyorum. baya da uzadı kendi saçım. bazen kendim de daha boyatmayayım diyorum. boya konusunda kararsızım anlayacağınız.
kaşlarıma kıl tekniği ile kontür yaptırdım. seyrekti boyamaktan kurtuldum şimdilik memnunum.
her gün makyaj yaparım, yoksa uykulu gibi oluyorum açılamıyorum.
oje de seviyorum ama evlendikten sonra fazla sürmemeye başladım. sıklaştırmalıyım :)
dişlerimi de her gün fırçalarım. reklamları dönen diş beyazlatıcılar var ya onlardan aldım, onu da kullanmayı sıklaştırmalıyım :) çünkü birşeyi alıyorum kullanmıyorum. geçenlerde de black mask almıştım yaptığım maske sayılıdır.

bundan sonra konuyu takipteyim.

yüz temizleme jeli olarak biodermanın kendi cildine göre olanlarına bakabilirsin canım ben çok memnunum bi alana bi bedava oluyor bir şişesi 7 ay yetiyor garanti hergün yıkamana ragmen cilt tipin nasıl
Canım nette 70 tl falan,trendyolda 500 ml 2 tane 70 tl o mu acaba...fotosunu atıyorum.

Eklentiler

• 9927709_1_org_zoom.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…