siyah maskeyi kullandınmı canım,ben de merak ediyorumben de uzun zaman sonra saçlarımı kestirdim
bebeğim hala emdiği için boyatmıyorum. baya da uzadı kendi saçım. bazen kendim de daha boyatmayayım diyorum. boya konusunda kararsızım anlayacağınız.
kaşlarıma kıl tekniği ile kontür yaptırdım. seyrekti boyamaktan kurtuldum şimdilik memnunum.
her gün makyaj yaparım, yoksa uykulu gibi oluyorum açılamıyorum.
oje de seviyorum ama evlendikten sonra fazla sürmemeye başladım. sıklaştırmalıyım :)
dişlerimi de her gün fırçalarım. reklamları dönen diş beyazlatıcılar var ya onlardan aldım, onu da kullanmayı sıklaştırmalıyım :) çünkü birşeyi alıyorum kullanmıyorum. geçenlerde de black mask almıştım yaptığım maske sayılıdır.
bundan sonra konuyu takipteyim.
ben 1 şişe bitirdim hindistan cevizi yağını.ince ve seyrek saclarıma mucize beklemediğim için tam bilemiyorum ama ille bir yağ kullanacaksam bunu alırım diyerek 2. şişeyi aldım.bu kez organik yazıyordu üstünde falan.gecen 15,20 tane faydası yazıyordu dediğin gibi makyaj,yüz bakımı,yemek vs. ki bence yazan faydalarını deneyip devam etmeli.kızlar hep buralardayım ama hergün aynı şeyleri yazmak istemiyorum.. bende hindistan cevizi yağını araştırdım onu almayı düşünüyorum çok amaçlı saçlarada özellikler çok iyi geliyormuş. göz makyajımı onunla çıkartabilirim hem besleyici vs. vs. :) kaşlarımı 3 haftadır almıyorum çok güzl oldular vazelin işe yarıyor galiba :)
Ben gecen gun yazmistim canim tekrar yazayim yardimi olursa.Merhaba kızlar bende aranıza katılmak isterim :)
Henüz 1 aylık evliyim ve çalışıyorum ev-iş derken çok yoruluyorum ve kendime zaman ayıramıyorum
Sizin yaptıklarınızı okuyunca hırslandım bende katılmak istiyorum
Öncelikle saçlarımı kestireceğim bugün iş çıkışınca çok dökülüyorlar
Duş-diş fırçalama rutin zaten : )
Ama ayaklarım için öneri bekliyorum
Çatlaklar var ne küçüklüğümden beri nasırlarım var ne yapabilirim önerileriniz nedir
Birde evde manikür pedikür nasıl yapabilirim güzel hanımlar
canım bu cildin yağlıya dönükse eğer ben kullandım çok beğendim evet bu ama internet sitesi olan eczaneler bak özelden yazıcam şimdi snaCanım nette 70 tl falan,trendyolda 500 ml 2 tane 70 tl o mu acaba...fotosunu atıyorum.
Ben gecen gun yazmistim canim tekrar yazayim yardimi olursa.
Kuruduklarini hissettigimde vazelin surup corap giyip yatiyorum gece.annemde catliyordu o vazelinin icine asprinide katiyordu.
Benim 2.parmaklarim uzun ayakkabida mahvoluyor ayaklarim kemik cikikligida var.
Schollun pilli torpu gibi makinesi vardi onunla sertlik gordgum yerleri duzeltiyorum.
Birde sac dokulmesi icin baya arastirdim son gunlerde en son yves rocher sac dokulme karsiti sampuanda karar kildim.
1 alana 2.si yuzde 50 idi dun.yarin alacagim sanirim.
Ve haftada 1 hindistan cevizi yagi suruyorum.
ben daha hiç kullanmadım hindistan cevizi yağını aslında kararsızım alıp almamak konusunda benim saçalrım gür sadece bakım yapıcak nemli tutucak bişeyler lazım ama böyle sürüp bekleti yıkanıcak şeyleri yapmıyorum zor geliyor genelde o yuzden kararsızım.. ben elsevinşampuanına 15 damla çam terebentin yağı damlatıyorum senelerce bu şekilde kullanıyorum çok memnunum. saçlarımda yaralr çıkar ve çam terebentin benim saçlarımı gürleştirdi 12 senedir kullanıyorum şampuanıma çam terebntin koymazsam yaralar yine çıkıyor acıyor. çok şükür ben bu yağı keşfettim ve vazgeçilmezim oldu saçlarım omuz hizasında kestiririm 1 yılda belime kadar uzar ve kalın tellidir ben bnu bnce çam terebentine borçluyummben 1 şişe bitirdim hindistan cevizi yağını.ince ve seyrek saclarıma mucize beklemediğim için tam bilemiyorum ama ille bir yağ kullanacaksam bunu alırım diyerek 2. şişeyi aldım.bu kez organik yazıyordu üstünde falan.gecen 15,20 tane faydası yazıyordu dediğin gibi makyaj,yüz bakımı,yemek vs. ki bence yazan faydalarını deneyip devam etmeli.
aslında bu kadar az ve güçsüz saca arada röfle arada boya yaptıran biri olarak bu yağın koruduğunu düşünüyorum sadece doğru şampuanı henüz bulamadım...
evet kullandımsiyah maskeyi kullandınmı canım,ben de merak ediyorum
peki bahsettiğim scholl ise yaramazmı acaba.boyutunu bilmiyorum ama nasırların.Cevabınız için çok teşekkür ederim :)
Vazelin yumuşacık yapıyor bende ara ara yaparım. Benim sorunum nasırlarım, ayakta durmaktan gün sonunda ağrıya ağrıya geliyorum eve. Ayaklarımı sıcak suda tutup ponza taşıyla temizliyorum geçici bir ferahlık sağlıyor ama sonra yine aynı. Burada açılan konularda üyelerden biri domatesi nasır üstüne koyup iyice sarıp gün boyunca bu şekilde kalınmasını ve 2-3 hafta tekrar etmenin sonuç verdiğinden bahsetmiş. Onuda deneyebilirim.
ya ne güzel...maşallah diyeyim.ömrüm boyunca saclarım gür ahenkli olsun istemişimdir..buna şükür tabı de seyrek ve ince...şimdi evigen bemiks deneyeceiğim bakalım...herseyi denedimde bir cam terebentini denemedim aslındaben daha hiç kullanmadım hindistan cevizi yağını aslında kararsızım alıp almamak konusunda benim saçalrım gür sadece bakım yapıcak nemli tutucak bişeyler lazım ama böyle sürüp bekleti yıkanıcak şeyleri yapmıyorum zor geliyor genelde o yuzden kararsızım.. ben elsevinşampuanına 15 damla çam terebentin yağı damlatıyorum senelerce bu şekilde kullanıyorum çok memnunum. saçlarımda yaralr çıkar ve çam terebentin benim saçlarımı gürleştirdi 12 senedir kullanıyorum şampuanıma çam terebntin koymazsam yaralar yine çıkıyor acıyor. çok şükür ben bu yağı keşfettim ve vazgeçilmezim oldu saçlarım omuz hizasında kestiririm 1 yılda belime kadar uzar ve kalın tellidir ben bnu bnce çam terebentine borçluyumm
peki bahsettiğim scholl ise yaramazmı acaba.boyutunu bilmiyorum ama nasırların.
Onuda almayı düşündüm ayaklarımın pamuk gibi yumuşacık olmasını istiyorum, tabanım ağrıyor çok
Eczanelerde nasır bandı satılıyor hiç denedin mi. Ben kullanmadım ama duymuştumCevabınız için çok teşekkür ederim :)
Vazelin yumuşacık yapıyor bende ara ara yaparım. Benim sorunum nasırlarım, ayakta durmaktan gün sonunda ağrıya ağrıya geliyorum eve. Ayaklarımı sıcak suda tutup ponza taşıyla temizliyorum geçici bir ferahlık sağlıyor ama sonra yine aynı. Burada açılan konularda üyelerden biri domatesi nasır üstüne koyup iyice sarıp gün boyunca bu şekilde kalınmasını ve 2-3 hafta tekrar etmenin sonuç verdiğinden bahsetmiş. Onuda deneyebilirim.
Dün başladığım bakım günlüğümde yaptıklarım :)
Saçlarımı kestirim dün.
Duş aldım
Yüzümü yıkadım, peeling yaptım
1 haftadır hastayım yüzüm gözüm şişti gripten, biraz iyileşeyim kaş-bıyık için gideceğim
Bugünde tırnaklarımı törpüleyip oje süresim var
Eczanelerde nasır bandı satılıyor hiç denedin mi. Ben kullanmadım ama duymuştum
kızlar hep buralardayım ama hergün aynı şeyleri yazmak istemiyorum.. bende hindistan cevizi yağını araştırdım onu almayı düşünüyorum çok amaçlı saçlarada özellikler çok iyi geliyormuş. göz makyajımı onunla çıkartabilirim hem besleyici vs. vs. :) kaşlarımı 3 haftadır almıyorum çok güzl oldular vazelin işe yarıyor galiba :)
Ne okuyorsun canım basarılarBen 1 ay kullandım vazelin işe yaramadı ya
Hint yapı ve badem yağı alcam oda olmassa teramisin alırım
Tabi şu ara sınavlara odaklıyım başka bişey düşünemiyorum
İyi akşamlar kızlar
Sağlıklı besleniyorum
Günlük cilt bakımı yapıyorum
Bugün saçlarımı kestirdim
Tırnak bakımı yapıldı
Gözenekler icin tonik
Dün buhar banyosu yapıldı
Her gün cilt temizliği
Topuklarımda sorun yok ama ponza taşı yapıyorum haftada bir
Ne okuyorsun canım basarılar
bebeğim benimde sınavlarm var örgün öğretim 2 yılokumuştum. şimdi açıktan 3. seneden devam eidyorum ben daha kitap açamadım hiç çalışamadım oooofGözenekler için hangi toniği kullanıyorsun ??
Teşekkür ederim canım. Daha yolun başındayımAöf önlisans ilk senem ilk sınavım olacak çok heycanlıyım
Kaç zamandır çalışıyorum. Pek verimli olamadı çalışmalarım. Kızım var sıkıntılar vs kafa bi milyon benim genelde zaten
Elimden geleni yapıyorum. İnşallah olacak
Gözenekler için hangi toniği kullanıyorsun ??
Teşekkür ederim canım. Daha yolun başındayımAöf önlisans ilk senem ilk sınavım olacak çok heycanlıyım
Kaç zamandır çalışıyorum. Pek verimli olamadı çalışmalarım. Kızım var sıkıntılar vs kafa bi milyon benim genelde zaten
Hangi bölüm yaparsın ya heyecan yapma yeter kiGözenekler için hangi toniği kullanıyorsun ??