• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımlı Kızlar Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
TEMİZLİĞİME ÇOK DİKKAT EDERİM,KILDAN,TÜYDEN NEFRET EDERİM,dişlerime çok iyi bakarım,yediğime içtiğime dikkat eder,kilomu korurum,göbekli olmaya tahammül edemem,sebze,meyve,kepekli ekmek,çavdar ekmeği falan yer,bazen vitamin kullanırım,su,süt,yeşil çay içerim tabii günde bir fincan neskafe ve birkaç bardak çay da içiyorum:)
ter kokmam ben kolay kolay (adet dönemlerimde biraz hissediyorum) dedim ya temizliğe önem veriyorum ve deodorant,parfüm v.s. kullanıyorum
giyimime özen gösteririm,makyajı abartmam ama makyajsız da bir yere gitmem hafif bir ruj ve kalem olsun sürerim
cildimi temizlerim,nemlendiririm,güneş koruyucu kullanırım,dudaklarıma bakarım,çok fazla olmasa da spor yaparım,en önemlisi de kendimi iyi hissederim,insan kendini ne kadar iyi hissederse o kadar iyi oluyor:)

en önemli şeyi yazmayı unutmuşum;SİGARA İÇMEM!

Son düzenleme:
♥ 2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

valla çevrem hep kokoş bakımlı olduğumu sülerr. sabah kalkar kalmaz ilk işim diş fırçalamak olurr bir şey yiyemem yoksa. saçlarıma çok özen gösteriyorum şampuanına saç kremine serumuna kadar banyodan banyoya tararım saçımı dökülmemesi için makyaj olayına gelince güzel yaparım ama her allahın günü yapmam çünkü nefes almasını isterim dinlenmesini isterim gece kremi gündüz kremi bi de göz kremi ... her gün mutlaka ve mutlaka öğle saatlerinde ellerimi kolanya sürer ardından nemlendiricimi sürerim bu alışkanlık oldu .... bi de tırnaklarımın etlerini almamaya onun yerine bi kremim var tırnak etleri için onu kullanırım aynı manikürlü gibi duruyor devamlı oje süremiyorum işiim gereği.... haa unutmadan banyoda zeytinyağlı duş jelim var onu kullanırım kesinlikle naylon lif kullanmam örme kullanıyorum cilde iyi gelmez onlar. banyodan çıkınca da krem değil bir spreyim var nemlendirici onu sıkartım hem hafif hem de muhteşem kokulu kokusu da krem gibi uçmuyor çok seviyorumm... aaaa bi de her ay hamama gitmeye başkadım canlarım çok iyi oluyor

bakım dediğiniz nedir arkadaşlar.bence en önemli şey temizlik gerisi ekstra. parfüm olmassa olmazlarım. yaz haricinde hergün duş almam ..bide ojesiz yapamam.genellikle evdeyimdir ancak dışarıya çıkarsam makyaj yaparım.....cildime nemlendirici haricinde hiç bişey sürmem.ben şimdi pasaklımı yoksa bakımlımıyım..sizce ?

herkes kendini aynaya bakınca güzel görmek ister bende de bu istek fazla olduğu için dikkat etmeye çalışıyorum benm için en önemli saçlarım uzun oldukları için dökülmemesi ve parlak görünmesi için onlara çok dikkat ediyorum ayrıca farklı giyinmeyi çok seviyorum topuklu ayakkabı benm için bir tutku özel günler olmadıkça pek makyaj yapmayı sevmiyorum ama makyaj malzemelerine karşı özel bir ilgim var e biraz bakıyorum işte kendime

okulda bna öğretmnler bile kokoş diyo :))
ENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN BASİTİNDEN kolonya asla kullanmam
kokusu hoşuma gider ama ellerim çok güzeldir yumuşaktır bu özelliklerini kaybetmelerini istemem

dişlerimi mutttlaka ünde 3 kez fırçalarım hatta bi ara hastalık olmuştu canım sıkldıkça dişlermi fırçalayıp biraz daha beyazlamışmı diye bakıyordum =)))
bi gün giydiğimi dier gün giymem eer yıkanmalık değilse bile havanmaya ihtiyacı vardır .. ee kimse kötü kokmak istemez :))
tırnaklarım french siz durmaz ..
dudaklarıma evdeyken mutlaka bir nemlendirici ruj veya bepanten sürerim
küçüklüğümden beri tatlı sevmem çok nadir canım şekerpare ister oda yılda en fazla üç kez ,,, annem bna hamileken sadece şekerpare yemiş tatlı olarak sanırm birazda ondan :)))
çok su içerim kandaki mikropları temizlesn , kana oksijen versin kanda yüzümde dolaşırken yüzüme taze oksijenli bakteriler :p bıraksın die :))
çok süt içerim
dişlerim için fazla kahve içmem ...
her ne kadr tadı iğğrenç gelsede kendime sağlıklı bakmak açısından enginar yerim :P :)
benim insanlarda ilk dikkat ettiğim yer ayaklar olduğu için kendi ayaklarım dolayısıylada ayakkabılarım çok temizdir ,, onlara ayrı bi özen gösterirrm..
çok basit şeyler her bayanın bunlara dikkat edebilir

ne çok yazmışım =)

Bakımlıyım ve buradayım...hihoyyyt
Merhaba herkese...

bende bakımlıyımm
ama şu an ki halimi görmeyinn ağlarsınızz :roflol:

canım ben bakımlıyımdır ve saclarım ya maşalı ya fönlüdür ki yaşım daha 19 bu süs nerden diyeceksin ama insan ilk önce kendidi için süslenmelii bakımı kendisi için yapmalıdır. tırnaklarım her gün ojeli ve törpülüdür. ben bunların hepsini önce kendim için sonra sevgilim için yapıyorum:))) unutmaki çirkin kadın yoktur bakımsız kadın wardır bunlardan biri olmak istemezsın sanırım..

Ben de bakımlı bayanlardanım :delphin:
ve bence çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sözü çok dğru kesinlikle.
Her konuda kendime özen gösteririm dişlerimin ve yüzümün temizliği çok önemlidir.
Dişlerimi günde 3 kez fırçalarım.Yüzümü de o kadar çok yıkıyorum ki aklıma geldikçe bazen 4-5 oluyor.
Çünkü yüz temizliği çok önemli benim için tozdan havadan simsiyah olmuş,yağlanmış yüzlerden nefret ederim.Sonracıığma kaşlarımı zamanında aldırırım fazla uzayıp kötü gözükmelerine fırsat vermem.
Kapalı olduğm için kaşlar direk ortada oluyor çünkü.Ellerime çok özen gösteririm yıkadıktan sonra mutlaka kremimi sürerim ve yumuşacıktırlar.Niveanın dudak nemlendiricilerini yanımdan ayırmam dudağımda sürekli vardır,Tırnaklarım genelde frenchli olur renkli ojeleri sevmiyorum.Giyimime çok özen gösteririm ve dikkat ederim.çok zevkliyimdir ve kıyafetlerimi birbirine çok uydururum bunu çevremdeki herkes söyler. hihoyyyt
Üzerimden parfüm kokusunu eksik etmem ve benimle bütünleşmiş olan parfümlerim vardır asla vazgeçmem.Güzel kokmak da benim için çok önemli :smiley-cool:

ter kokmamalıyım deodorant rollon v.s hiç eksik etmem evde hep esofmanlayımdır saclarım ya dağınık topuz yada bandanalıdır sabahları mutlaka temizleme jeli yada kayısı sabunuyla yuzumu yıkarım bazen cildim cok kuruyo oyle zamanlarda nemlendirici sürerim evde makyaj pek yapmam dışardaki makyajımda hep sadedir bazen sadece rimelden ibaret oluyo zaten bakım = makyaj değildir benim için
kıyaftimde renk uyumuna dikkat ederim giydiklerimin teiz utulu olması lazım dişlerimi fırçalamadan asla rahat etmem ellerime krem sürmeden dışarı çıkmam tuylerimi duzenli olarak alırım bu kadarrr

Kızlar ben de çok dikkat ederim kendime.Sabah uyanır uyanmaz ilk işim 3 adet kayısı 3 adet ceviz yemektir.Ardından duşa girerim ve dişlerimi fırçalarım.Koku hastasıyım ben güzel kokulu vücutlosyonumu ve yüzüm içinse güneş kremimi sürerim yaz kış olmazsa olmazımdır 50 faktörlü güneş kremim.Ardından saçlarıma şekil verip makyaj yaparı.Az da olsa evde kalıcaksam dahi makyaj yaparım.EEEEEEEEEEEEEEEE daha ne olsun ardından da güzel bir kahvalt ve vazgeçilmazim soğuk sütle güne süperrrrr enerjik başlıyorum.

Bende kışın 2 güne bir, yazın her gün (bazen günde birkaç defa )duş alırım.önce güzel kokulu bir sabunla sonra güzel kokulu bir duş jeli ile liflenirim.ayaklarımı dirsek ve dizlerimi bildiğimiz bulaşık süngerinin yeşil kısmı ile ovarım.ponza taşı ile aynı görevi görüyor ve topuklarınız yumuşacık oluyor.ölü deri ortadan kalkıyor.(hollywood güzellik sırları adlı kitaptan okumuştum):kahve:
Duş sonrası tüm vücuduma bebek yağıı sürerim.roll-on deodorant ve parfümümü mutlaka sıkarım tam bir parfüm hastasıyımopuyorumnanaktan
tırnaklarımı her zaman kare şekilde törpülerim ve parlatıcı sürerm.ellerimin maniküre ihtiyacı yok fakat ayaklarım için pediküre giderim.
yüzümü sabah akşam yüz temizleme jeli ile yıkarım gülsuyu ile silerim ve nemlendiricimi sürerim.haftada 1 peeling yaparım.
Kıl tüy olayından nefret ederim hiç beklemeden kökünden söket atarımkaydirigubbakcemile3
Dudak bakım kremimi eksik etmem. dışarı çıkarkende biraz dudak parlatıcı çok az rimel göz kalemi ve allık. işte bu kadarr...zemuszemus

Ve kızlar ben bunların hepsini yatılı okulda yapıyorum evde olan bayanların bunları kolaylıkla yapabileceğini düşünüyorum üşenmek yok:hulya:

ayaklarımı dirsek ve dizlerimi bildiğimiz bulaşık süngerinin yeşil kısmı ile ovarım.ponza taşı ile aynı görevi görüyor ve topuklarınız yumuşacık oluyor.ölü deri ortadan kalkıyor.(hollywood güzellik sırları adlı kitaptan okumuştum)

bunu hiç duymamıstım canım tesekkurler deniycem

Bencede denemelisiniz ama yara yapmamaya dikkat et cnm ben birinde abartmıştım bastıra bastıra yaptım tüm vücuduma sonra bacaklarım bayağı acımıştıkaydirigubbakcemile3

slm bakımlı hatunlar bende burayı takip edeyimde daha bakımlı olayım saç rengimide değiştim gene zati buna uygun bşeyler daha yapmak lazım

Back
X