• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımlı Kızlar Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanırım yorum yapanların çoğu ev hanımı ya da öğrenci. İnanın çalışan bayanların bakım için çok fazla vakti olmuyor. Hele hem çalışıyor hemde evli ve çocukluysa. Günlük mecburi rutin işleri yapmak yani işyerinde koşturmak mesai saati doluncada eve koşturup hazırlık yapmak yemek gibi çocukla ilgilenmek gibi evi derleyip toplamak gibi vs. bi bakmışsın akşam olmuş. Bakım çalışan bayan için inanın lüks.....

her sabah kalktığımda ilk işim dişlerimi fırçalamak olur, 3 günde bir çıkan tüylerimi alırım. bıyık kaş işimi de 3 4 günde bir hallederim. 2 günde bir duş alırım, saçımı dağınık bırakamam mutlaka ya düzleştiririm ya da sürekli uçlarını tararım. cildim kuru olduğundan günde en az 1 kez krem sürerim. pijamalarımı uzun süre giyemem. 2 günde 3 günde bir pijamalarımı değiştiririm temiz giyinirim. zaten aynaya baktığında bakımsız hissediyorsan bakıma ihtiyacın vardır aynaya baktığımda çirkin hissetmek istemem kendimi... :))):54:

Bende bakımlıyımdır. Duşumu alırım, nemlendirici kremleri kullanırım. Hergün cilt bakımı yaparım. Ve dislerimi sabah aksam fircalarim. Gercekten bunları yaptığım zaman kendimi mutlu, huzurlu hissediyorum.

bende bakımlıydim çocuk olunca degişti halada arko soft memledirici kremi sürüyorum arko en iyisi:)

Ultra ice lipo yaptırım mesela :) bakımlı olmak ve kilo vermek kolay... Mühim olan öyle kalabilmek, doğru bir diyet programı yapabilmek.. Bakımlı olmak kadın olmanın ilk şartı...

tek seansta 13 kilo bile verdiren yerler var iken, kadının kendine bakmaması kadına yakışmaz... artık öyle zor da değil güzelliğin bedelleri... kadın dediğin bakımlı olmalı...

Ultra ice lipo yaptırım mesela :) bakımlı olmak ve kilo vermek kolay... Mühim olan öyle kalabilmek, doğru bir diyet programı yapabilmek.. Bakımlı olmak kadın olmanın ilk şartı...

tek seansta 13 kilo bile verdiren yerler var iken, kadının kendine bakmaması kadına yakışmaz... artık öyle zor da değil güzelliğin bedelleri... kadın dediğin bakımlı olmalı...

La havle !

Back
X