• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımlı Kızlar Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hergün banyomu yaparım. son durulanma suyu bırakırım, içine 5 6 damla bebe yağı 5 6 damla kekik yağı damlatıp öyle durulanırım. vucut nemlendiricilerine gerek kalmaz. saçlarıma haftada 1 kere yumurta ve zeytin yağıyla masaj yaparım. yine haftada 1 kere hint yağı ve zeytin yağıyla masaj. yüzüm için maden suyu+aspirin uygularım. pedikürüme manikürüme çok dikkat ederim. tırnaklarım sararmasın diye her gece yatmadan önce ojelerimi çıkarıp sabah sürerim. diş sağlığımda çok önemlidir. hergün 1 fincan bitki çayı içerim

AY CANIIMM SUPPERR BISI YAPIYOSUN DA BUNA SENIN CANIN NASIL DAYANIYOR YAAWW BU ISIN BIR SIRRI VARMI NASIL BECERIYOSUN kafamçokkarıştı

AY CANIIMM SUPPERR BISI YAPIYOSUN DA BUNA SENIN CANIN NASIL DAYANIYOR YAAWW BU ISIN BIR SIRRI VARMI NASIL BECERIYOSUN kafamçokkarıştı

ay çok hoşuma gidiyo bunları yapmak. şu an çalışmıyorum belki ondan böyle kolay geliyordur. canım alışıyosun zaten, pratikleştim iyicene 2 dakikada yapıveriyorum hepsini :roflol:

bence bakımlı bayan demek;
sporunu yapan,
vücudundaki tüylerini düzenli temizleyen,
dişlerini fırçalayan(kısacası vücudunu temiz tutan,kıyafetleri temiz ve ütülü olan)
benim için budur....

bende bakıma cok onem verırım tertemız olmalıyım her sabah kalkar kalkmaz dusumu mutlaka alır dıslerımı fırcalarım kremlerımı kullanırım tertemız gıyınırım mısler gıbı kokmalıyım

bence bakımlı bayan demek;
sporunu yapan,
vücudundaki tüylerini düzenli temizleyen,
dişlerini fırçalayan(kısacası vücudunu temiz tutan,kıyafetleri temiz ve ütülü olan)
benim için budur....

katılıyorum cnm bende seniğnle aynı şeyi düşünüyorum:teytey:a.s.

ayy bende kendimle uğrasmayı severim.bikere her insanın yapması gereken diş,tırnak,tüy ,kulak yani vücut temizliğimi yaparım.düzenli duş alırım.makyajsız asla dışarı çıkmama ama öle abartılı dil karşıdan bakan badana boya yapmış sanmıcak şekilde,nemlendiricimi sabah akşam sürerim.her banyodan sonra saçlarıma fön çekerim.kıyafetlerimde renk uyumuna dikkat ederim.koltuk altı deodorantı mutlaka kullanırım.parfüm sıkarım.ayakkabılarımı temiz kullanırım kıyafete göre değiştiririm.
ama ev içinde genelde eşofman giyerim rahat oluyo.

2 yasımdan beri makyaj yaparım annem soyler tek alıskanlıgım askım ve makyajım dislerimi fırcalarım guzel kokularımı surerim nemlendiricimi goz kalemimi rujumu pembis pembis hiiiiiiiiiiic ihmal etmem oje hastalıgım var fondoten cok kulluanmam cildimi havasız bırakmamak icin susluyum guzelim kendime guvenim tam guzellik ozguvendir begenilmek ve en onemlisi kendini begenmek insana huzur verir tek sorunum kilolarım onları verdikten sonra daha da bi guzellesicem

kilolarıma dikkat ederm.mutlaka dışarı çıkarken bi göz kalemi ve dudak koruyucu renkli stik kullanırım.saçlarıma dikkat ederm.eğer yüzüm de sivilce gibi problemler warsa ona uygun maske türü yada en azından rahatlatıcı salatalık kabukları koyarım yüzüme.19 yaşımdayım bugüne kadar hiç sade süssüz pantolon giymedm.sanırım bazen çk abartılı tokalar takıyorum kocaman.o zamnda kokoş diyenler oluyo tabi şakkıdı sırnaşık şeybnde pijamamla hiç biyere oturmam ve başka bişeyle yatağımada oturmam.ondan çk huyluyumdr.bide rolon olmazsa olmazım.:kahve:

bende bakarım kendime ilerleyen saatler de sizlerle maskelerimi falanda paylaşabilirim güzellik önerileri vs vs.. :)

valla kendime bakmaya çok özen gösteririm bu yüzden de zararlı olan herşeyden uzak dururum sigara,cips,kola vb.şeyler...

valla sana bravo canım.. ben ne kadar uğraşsam da bir türlü bırakamıyorum abur cuburu senağlamasenağlama

beNde bakabiLdiğimce keNdime bakarım ama bu araLar baya bi kiLo aLdım ameLiyat oLdum ameLiyattaN sonra baya bi kiLo aLdım asLında ameLiyat biraz bahane oLuo ama şuanda eLimden geLdiğince dikkat ediyorum yediklerime cips kola katkı mad. şeyler vs vs yememeye özeN qösteriyorum bakaLım inş zayıfLamayı umut ediyorm tek rakibim turk hava yoLLarı :lepi::lepi:

sLm arkadaşLar:CüvCüv:
bende kendime bakmaya çalışırım ama okullar açıkken pek bakamıyorum:1closedeyes:
ama bundan sonra ikisinide yapmayı planlıyorum:jeyyar::jeyyar:

merhaba kızlarr bende bakımlı olmayı çok severim . Şeniz . makyaj yapmak süslenmk kokoş olmak tam bana göre .uyumlu giyinirim banyodu duş jelleri kullanırm hafta bi saçıma badem yağı sürerim ayda bide zeytinyağı ve limon karışımını uygularım.yüzüme kil maskesi yaparım haftada iki kez.duşumu ihmal etmem .parfüm benim vazgecilmezimdir.bi mekana girince ilk parfümüm dikkat çekio zatenn.kaşlarımı hergün alırım tek bi tüy çıkması bile beni deli eder.cımbızım hep elimdedir desem yeridir a.s.

bende geldimm :)
ben banyomu yaparım dişimi fırçalarım saçımı kremlerim parfüm sıkarım ruj rimel göz kalemi kullanırım saçımı kille yıkarım arada badem yağıla hint yağı karışım sürerim..sivilceler için fondöten sürerim ama çok diil sonra gül suyula çıkarırım bi de göz makyajımı çıkarmadan aslaa yatmaamm;;;;)

slm vazgecilmezim parfümün hangi marka yazarmısın etkili bir parfüm istiyorum bende bayyyy canım

Slm benim ev halimle dışarıdaki halim çok farklı evdede paspal değilimdir ama spor giyinirim bide bazen sebepsiz uğraşır düğüne gider gibi çıkarım sokağa bazende kimi görceğim umrumda olmaz sıfır makyaj fırlarım ruh halime göre değişiyo yani ama gerçek olan bişey var günümüzde erkeklerin çoğu özellikle 20li yaşlardakiler sadece fiziğe bakıyorlar öyle çok güzel olman gerekli değil düşük bel kot giy kırmızı oje sür bide saçınıda saldınmı yolda dönüp bakanların sayısı 3 katına çıkıyor

Ha bide bence bu günlerde kadın nesli arasında soğuk savaşlar yaşanıyor bikaç örnek vermek gerekirse kuzenim acayip kokoş bi hatundur sürer sürüştürür takar takıştırır bi bakan bidaha bakar onla biyere çıkmayalı uzun zaman olmuştu ben tatil modunda salaş bişekilde giderken o herzamanki haliyle gelmişti onla buluştuktan sora yürürken karşımıza çıkan herkes ona bakıyordu garson ona bakarak konuşuyordu mağzadaki elemanlar onunla ilgileniyorlardı "Bu ne yaa dedim kendi kendime" ertesi buluşmamızda bütün yeteneğimi kullandım ve bi sayı kazandım

calısan hanımlar bakımlı olmak zorundalar. (ev hanımları alınmayın dısarıda daha fazla kısıyle muhatap oluyorsunuz) ınsanın once kendıne saygısı olması gerekır dıye dusunuyorum. hergun duş almak gerek özellıkle bu sıcaklada mumkunse sabah aksam. vucut losyonu bakım kremlerı kullanırım. makyajsız asla dısarı cıkmam tamamlayıcı olarak parfumu unutmamak gerek.
unutmayın kızlar cırkın kadın yoktur bakımsız kadın vardır

ben de çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sözüne inananlardanım. kadında erkekte bakımlı olmalı bence. ayrıca bakım için illa da bir sürü para harcamaya gerekte yok. ama bakımlı olmanın ilk şartı temiz olmaktır. bir öğretmenim derdi ki "bazı kızlar var yüzünü yıkamaz sabah ama bir ton makyaj yapar" ona katılmamak elde değil

ben de bakımlıyım yerimseniben
hergün en az 1 saat sporumu sonra da banyomu yaparım. haftada 2 kez vucut peelingi yaparım. duştan sonra inceltici ya da body butter sürerim vucuduma. :emir_bebek:
cips yemeyeli kaç yıl oldu bilmiyorum hihoyyyt
birşey yedikten sonra dişimi fırçalayamama ihtimaline karşı herzaman çantamda sakız bulunur. şakkıdı
sigarayla kahveyle zaten alakam yok, nadiren cola içerim. içkiyi ayda max. 1 kere içerim, o da 1 bardak votkayı geçmez. yemeklere de az yağ koydururum, annem alıştı artık, yemeklerin çoğunu yağsız yapıyor ...
dışarı çıkarken kesinlikle makyaj yaparım, en azından allık+gözaltı kapatıcısı+ruj sürerim. fondoten+pudra kesinlikle kullanmam (zaten annem de izin vermez) renkli nemlendirici kullanırım. böylece hergün nemlendirici sürmüş de olurum. eve gelir gelmez makyajımı çıkarırım. :1closedeyes:
sağlıksız olduğu için anti persprnt roll on larımı attım. sebamed aldım. çok terleyen biri de değilim zaten sositososito parfüm herzaman çantamda bulunur.
çilekk gibi ben de saten hastasıyım :lepi: sabahlık giymeye bayılırım...
tüy denen şeyden nefret ederim, kesinlikle tüylü gezmem ... kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X