• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımlı Kızlar Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bakımlı olmayı seviyorum yahu...kaydirigubbakcemile2
duşta mutlaka duş jeli kullanmaya özen gösteririm..duştan sonra mutlaka nemlendiricimi sürerim..ayak kremimi sürerim..saçlarımı en geç iki güne bi yıkarım..parfüm çok önemli tabi parfümsüz çıkmam...rol on kullanırım çok terlememe rağmen...sağlığımı bozmamak için sigara vb. şeylerden uzak durarım hatta içilen ortamda bile bulunmamaya çalışırım...cilt kremlerimi düzenli olarak kullanmaya çalışırım..dişlerimi fırçalarım mutlaka hergün...dişimi fırçalayamayacağım durumlarda çantamda naneli sakız bulunur mutlaka..bide ıslak mendil eksik olmaz genelde...tırnaklarımada özen gösteririm...kendi pedikürümü kendim yapıyorum su bulaşıcı hastalıklardan dolayı içim rahat etmiyor kuaförde yada gidersem kendi malzemelerimi götürürüm artık....bunu bi abla söyledi bana ondan önce gidiyodum ama artık kurt düştü içime bi kere...
ellerimede manikür manikir yapamazsam bakım yapıyorum....favori rengim tabiki kırmızı..........

şimdilik aklıma gelen bunlar hanımlar...hihoyyytgelirse paylaşırım yine...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
bir BAYAN kesinlikle bakımlı olmalıdır. ama bazıları bu bakımın erkekler için olduğunu falan düşünüyor bir bayan önce kendisi için bunu yapar.bakımsız bir bayan düşünemiyorumm.
ben de azıcık kokoş boyutundayım gerçi. 7 24 her yerime birşey kullanıyorumm keseme az giriyor ama kendime herşey değer hihihihi...

Kızlar sabah kalktığımda yüzümü yıkar koşu bandımda 1 saatlik yürüyüşümü yaptıktan sonra saat 9.30gibi duşa girer 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı Kemal Kükrer ballı sirke koyar içerim beni zinde tuttuğuna inanıyorum kuru bir cilt yapım var kremlenmem şart gözaltı torbaları için de kayısı yağı sürüyorum 1.70 boy 62 kilo daha ne isteyeyim

Hafta içi sabah doğrudan işe. Gitmeden önceeeeeeee. Güzel bir maske, sonra kıvamında makyaj. Topuklu ayakkabılarım. İşte hazırım dedikten sonra. doğru koşturmaya. Akşam gel koşu bandında 1 saat çalış. Stresi at. Yat. Hafta sonu erkenden kalk. Kendine güzel bir yerde kahvaltı ısmarla, gazete oku. film izle.

kendime bakıyorum huzurluyum....! Tavsiye ederim. Kendimize zaman ayırmak lazım.

saçlarımı gün asırı yıkarım cok sık yıkamak ii değilmiş 15günde bir yüz maskesi yaparım ayak el dirsek kremlerimi yatmadan önce sürerim cantamda mutlaka diş fırcası olurr ve makyaj malzemelerim herdaim yanımdadr allık ve rimel vazgecilmesim ayrıca kas ve kirpkleirm için badem yağı kullanırım tırnaklar cok önemli elimd eher aksam törpü ile görülebilrim özel gün kıyafeti die ayırmam canım istediğinde straplezimle topuklu ayakkabılarımla dolanırım pazar günleri tv izleyerek kahvaltıya bayılırım sonra duss sonra süslenn:D takılarda hobimdirr kutularım yetmiom artıkk. ama türk halkında sunu görüyorum bakımlı olmayı makyaj yapıp güzel giyinmek sanıyorlarr sağlık arka planda kalıyorr:( gıda olarak kola cips sevmem zaten sekerleme cikolata we tatlıya düşkünümdür ama irademe sahip cıkıyorum artık yemiyorum.sabah aksam 40dakika sporumu yapıyorumm

ben de çok dikkat ederim kendime,etrafımdakiler de çok bakımlı olduğumu söylerler
yüzüme ve vücuduma epeyi zamandır doğal olmayan(sabun,krem... vs)hiçbişey kullanmıyorum,sabah ve akşam cilt bakımımı mutlaka yapıyorum,tonik olarak gülsuyu,nemlendirici ve sıkılaştırıcı olarak karaüzüm kremi,temizlemek içi de yosun özlü sabun kullanıyorum tavsiye ederim,kimyasal içerikli ürünler kullanmayın kızlar
sporumu da çok düzenli olmasa da yapıyorum,asla paspal kıyafetlerle dışarı çıkmıyorum çıkamam da zaten-tatlicadiarzu-valla cildim Allaha şükür çok güzel ama makyajsız da çıkamıyorum dışarı,ama gelince mutlaka hemen temizliyorum
valla şimdilik aklıma gelenler böylesengözlerimebaksanab

Benimde vazgeçilmezim ojeler,özellikle yazın ojesiz ayak tırnaklarından hiç hoşlanmam.Ellerimde güzel ve uzun olunca ojeler harika durur.
Üniversitedeyken kızlar bana gelirdi ojelerini ben sürerdim.
Vazgeçilmez rengim bordo.

Her duştan sonra bebe yağı yada vücut kremi sürmeyi severim.

Saçlarımı pek yaptırmadığımı itiraf ediyorum.Genelde dağınık topuz yaparım.
İşe giderken 2 gün üst üste aynı kıyafeti giymem.

Hafif makyaj yapmak hoşuma gider.Özellikle göz makyajını yaparım.Farımı gözümün altına da ince bi şekilde sürerim.Daha çarpıcı oluyor bakışlar :)

Parfüm sıkmaya bayılırım.Hamilelik dolayısıyla şimdilerde aram yok parfümümle.Midem bulanıyor :(
Roll on olmazsa olmazım.

Yüzümle zamanında çok uğraştım.Şimdilerde sadece yıkayıp nemlendirmeyi tercih ediyorum.
Fondoten,pudra eskiden kullanırdım.Şimdilerde çok çok nadir kullanıyorum.
Allık severim,sürerim.

Kıllarımı çok uzatmadan almayı tercih ediyorum.uzama evresinde kendimi kıllı görmek hoşuma gitmiyor.

Elimden geldiğince güzel giyinmeyi severim.

evet evet tam bir kokoşum ben,aynalara bayılırım ama temiz aynalaraa lekeli aynalarda asla işim olmaz,bakımsız dağınık insanlarla işim olmaz helede kokuyorlarsaa off allahım off, diş bakımı yüz temizliği,ayaklar çok önemlidir,sabah yataktan çıkarken bilee oldukçaa temiz uyanırım dağınıklıktan hiç hoşlanmıyorum,temiz cilt kadar güzel bir şey olamaz,kişisel bakım yapmak güzel olmak için çokta yeterli,makyajıma,parfümümü ayaklarıma çok dikkat ederim,iki çocuk annesiyim ama herkez bana şaşkınlıkla bakar çünki kendimle son derece barışığımm HAYATII HERŞEYE RAĞMEN SEVİYORUM GÜLÜMSÜYORUM,GÜLÜMSEMEK İNSANI GÜZEL YAPAN EN ÖNEMLİ ETKENN

32040548aq1ah6sh9dj1.gif

biri sabun yazmış gördüm eklemek istedim bende
sabun hastasıyım da :lepi:
vucudum için her duşta yosun sabunu kullanırım. (bir de portakal sabunu aldım artık onu da kullancam)
yüzüm içinse, biberiye sabunu, buğday sabunu, ve arkonemin gece bakım sabununu kullanıyorum. onun dışında bodyshopdan stokladığım kokusuna bayıldığım sabunlarım var. kaydirigubbakcemile3

bende çok dikkat ederim kendime.sabah kalktığımda önce dişlerimi fırçalarım 1 saat koşu bandında ter attıktan sonra duşumu alırım.ardından hafif bir kahvaltı.günlük rutin işlerimi bitirdikten sonrada süslenir püslenir günüme devam ederim.bakkala bile makyaj yapmadan gitmem.herkes bu halime özenir.(çalışın sizinde olur:)) )
haftada bir yüzüme peeling ve nemlendirici bir maske ,saçlarımada bapanten evigen ve bemiks vitamin ampüllerinden oluşan bir karışım hazırlarım.
makyajda vazgeçilmezim rimel,göz altı aydınlatıcısı ve dudak parlatıcısı tabi şeftali tonundaki allığımıda unutmamak gerek.ee geriye bişi kalmadı zaten.fondoten ve pudra kullanmıyorum.
her banyodan sonra tepeden tırnağa kremlenirim.ayağıma ayrı ,elime ayrı,vücudum ayrı ayrı.mis gibi kokmak çok hoşuma gidiyo.bakımsız insanlara tahammülüm yooook.

yediğime içtiğimede çok dikkat ederim.hergün 2 tane ceviz 1 badem yerim 1 bardak az yağlı sütümü içerim.her öğünde 1 kase yoğurt tüketirim.beyaz ekmek yemem.tam buğday yada çavdar ekmeği tüketirim.haftanın 3 günün siyah çekiirdekli kuru üzüm tüketirim.
kola, cips fast-food tarzı yiyicekler tüketmem.meyve suyunu genelde % 100 katkısız meyve sularından tüketirim.çoğu zamanda evde taze meyvelerle kendim hazırlarım.özellikle kırmızı erik suyunu bol tüketirim.antioksidan içerdiği için çok faydalıdır.
gerçekten sağlıklı bir hayat sürdürdüğüme inanıyorum.annemde böyle bizde bu genetik yani.şimdi eşimde alıştı.benim kadar olmasada o da dikkat ediyo.ayrıca sık aralıklarla da tiroit,şeker, kolestrol değerlerimi ölçtürürüm.böyle çoooook mutluyum.

bakımlı kadın her zaman güzeldir o yüzden çok önem veririm kişisel temizliğe..
hergün duşumu alırım vücut sütümü nemlendirici kremimi sürerim
haftada bir kil maskesi ve nem maskesi artı peeling yaparım gece yatmadan önce temizleyici jelimle yüzümü bir güzel temizlerim makyajımı temizlemeden asla yatmam.saçıma ayda 1 maske yaptırıyorum ve 3 ayda bir de uçlarından aldırıyorum sağlıklı uzaması için.manikürsüz pedikürsüz dolaşmam fransız manikürüne bayılırım..

ay bende size katilabilirmiyim bende cok kokosumdur
sabah disimi fircalar, yüzümü yikar nemlendirici sürer makjay yaparim, saclarim daima fönlü veya jöleyle sekillidir
tirnaklarima özen gösteririm haftada bir kere bakim yaparim, dusumu eksik etmem nemlendirici sürerim, yüzümede her gün nemlendirici kirisikgiderici sürerim, aksam yatarken yine dis fircalar yüzümü temizlemeden yatmam, hic bir yere gitmiyecegim halde evde süslenir o sekil otorur isimi yaparim, simdi aklima gelen bunlar

hergün akşam ewe gelince duş alırım..ben öle rahat ediyorum..dışarıda kirlenmiş hissediyorum kendimi..sıkılaştırıcı duş jeli kullanıyorum.. saçıma uygun şmpuan we saç kremi kullanıyorum her banyoda mutlaka topuklarımı ponzalıyorum..duşdan çıkınca kremleniyorum.. saçımı hergün düzleştiriorum..düzleştirmeden önce mutlaka ısıya dayanıklılık kremi sürüyorum saçıma..manikürümü kendim yapıyorum...genellikle sebze ağırlıklı besleniyorum...meyve yiyorum bol bol..sürekli elime krem sürerim..her daim etrafımda krem wardır hep..parfüm delisiyim..roll on wazgeçilmezim..düşüyorum başka.. makyaj yaparım sewerimde yapmayı..aklıma şuan bu kadar geliyo..

Merhabaa.s.ben doğum yaptıktan sonra çok hareketli bir çocuğum olduğu için dış görünüşü biraz saldım evde eşofmanlarla geziniyorum saçlar topuz halde çünkü saç dökülme problemim var eğer bu konuda bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim sorunum saçkıran stresdenmiş:1shok:daha önceleri saçım ve makyajım tabiki de giyim tarzım çok önemliydi şimdide öyle aslında hafif makyaj yapmadan dışarı çıkmam duşumu alırım dişlerim çok önemli cildimin temizliğide öyle ama nemlendiricilere losyonlara pek güvenemiyorum sanki daha çabuk yaşlandıracaklarmış gibi geliyor:1closedeyes:herzaman bakımlı ve hoş kalmanız dileğiyle...

bence bakımlı bayan demek;
sporunu yapan,
vücudundaki tüylerini düzenli temizleyen,
dişlerini fırçalayan(kısacası vücudunu temiz tutan,kıyafetleri temiz ve ütülü olan)
benim için budur....
kesinlikle sana katılıyorum makyaj vs.gibi şeyler insanı bsakımlı yapmaz bakım zemin için gereklidir,dier şeyler rutuştur bence.

kızlar azcık bana da sürünün yahuu-tatlicadiarzu-

ay bende kendimi bakımlı sanırdım ya hu .urda ne hatunlar varmış
ama krem vs vs gibi şeyler sürmekle bakımlı olunur mu onu tartışmak lazım sanırım
temizliğimi yaparım vücuduma bakarım kilo mu kontrol ederim
kıyafetime dikkat ederim ama bu kadar
zevkli giyim tarzım vardır evimde yatak odamda vs
ben mutluyum doğallığımla

şu forumu öne alayım da uygun bir zamanda yazayım:)
ben de çok bakarım kendime hem içten hem dıştan
eşim dalga geçer 120 yaşına kadar yaşayacaksın diye
ama benim derdim sağlıklı ve güzel yaşlanmak:)

DarkOrchid"bence bunlar bana biras gösteriş gibi geliyo elinde kreme felan harcayacak parası olmayan insanlar bakımlı olamazlarmı yani?insanın kendine bakması temiz olması demektir,duşunu yap elbiselerini her daim temiz tut saçınıda tara işte olay budur...

Back
X