Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

hic duymadim nasil yapilir
neye yarar
hangi cilt tipine iyi gelir
acil cavap meraktan uyuyamam ben ya
e tam bize göresin iştee.. :KK66: tabiki tarif veriliyor.. sen de biliyorsan yaz..

Bu maskeyi bende bu siteden ögrendim karisimi klasik karbonat ile bikac damla limondan olusuyor macun kivaminda karistiriyoruz kücük bir cay tabaginda yapiyorum ben sonrada birazcik sert sert yüzüme sürüyorum peeling gibi oluyor
Amaci gözenekleri sIkIstirmak , cildi beyazlastirmak , cilt üzerindeki sivilceleri - bakterileri öldürmek malum limonun mikrop öldürücü özellikleri var.

3 kez yaptim ama farkli günlerde gayet memnunnum hergün yapilcak bir maske degil zaten

Birde benim sevdigim maya maskem var banyo öncesi onuda yaparim
kuru mayayi sütle islayip sivi hale getirip sürün cildi gerginlestiriyor icerisindeki minerallerinde sinirsiz özellikleri cildi besliyor her ya$a göre yapilir bir maske ve saca da sürülebiliyor tabiki..

Bu maskeyi bende bu siteden ögrendim karisimi klasik karbonat ile bikac damla limondan olusuyor macun kivaminda karistiriyoruz kücük bir cay tabaginda yapiyorum ben sonrada birazcik sert sert yüzüme sürüyorum peeling gibi oluyor
Amaci gözenekleri sIkIstirmak , cildi beyazlastirmak , cilt üzerindeki sivilceleri - bakterileri öldürmek malum limonun mikrop öldürücü özellikleri var.

3 kez yaptim ama farkli günlerde gayet memnunnum hergün yapilcak bir maske degil zaten

kuru mayayi sütle islayip sivi hale getirip sürün cildi gerginlestiriyor icerisindeki minerallerinde sinirsiz özellikleri cildi besliyor her ya$a göre yapilir bir maske ve saca da sürülebiliyor tabiki..
maya yi bende yaparim ve dekolteye surerim
karbonatin hangi cilt tipine gore olduguna bakmak lazim
yanma oluyormu

maya yi bende yaparim ve dekolteye surerim
karbonatin hangi cilt tipine gore olduguna bakmak lazim
yanma oluyormu
Canim bence her cilde gider cünkü ciltteki yag tabakasini aliyor siyah noktalarada iyi geliyor sorun olcagini sanmiyorum

evet bende tv de gormustum bir ara cok kafa yordum ama istikrar saglayamadim canim ya
sabahlari az zaman ayirarak yapilabilir diye düsünüyorum belli saatlerde ilk etapta 3 er kesz yapiliyomus zamanla artiyomus istikrar sart gercekten hala basliyamadim ama istiyorum

harikaymış,tam benlik tarifler.. paylaşım için teşekkürler canım :KK66: yüz yogası ben de istiyorum ama video veya kitaptan degil de keşke yerinde ögrebilsem.sanırım 4 hafta sürüyormuş kurs istanbulda.. video ve kitap ile sanki eksik yapıcam ve yanlış yapıcam gibi geliyor..

bugün, sizlere oda spreyi tavsiyem var : ) temizlik sonrası (her temizlik sonrası kullanmaya kıyamıyorum, arada) ve misafir gelicegi zaman evime sıktıgım en sevdigim,hatta bayıldıgım oda spreyi "white jasmine".. her gelen misafirin "ne güzel bir koku,bu ne kokusu?nerden aldın?" vs hatta "parfümünün markası ne?" :-) iltifatlarıyla karşılaştıgım bu koku beni "zara home" a ilk gidişimde büyülemişti.." içerideki bu güzel koku da ne?" derken buldum bu kokuyu.. sonra mumunu(fotosunu çekmeyi unutmuşum onun),çubuklu oda kokusunu,tütsüsünü, sıvı el yıkama sabununu,vücut kremini de sırasıyla listeme ekledim.bu ürünün nesi varsa aldım resmen.. :KK68:
Image-243.jpg

Image-244.jpg

Son düzenleme:
bugün, sizlere oda spreyi tavsiyem var : ) temizlik sonrası (her temizlik sonrası kullanmaya kıyamıyorum, arada) ve misafir gelicegi zaman evime sıktıgım en sevdigim,hatta bayıldıgım oda spreyi "white jasmine".. her gelen misafirin "ne güzel bir koku,bu ne kokusu?nerden aldın?" vs hatta "parfümünün markası ne?" :-) iltifatlarıyla karşılaştıgım bu koku beni "zara home" a ilk gidişimde büyülemişti.." içerideki bu güzel koku da ne?" derken buldum bu kokuyu.. sonra mumunu(fotosunu çekmeyi unutmuşum onun),çubuklu oda kokusunu,tütsüsünü, sıvı el yıkama sabununu,vücut kremini de sırasıyla listeme ekledim.bu ürünün nesi varsa aldım resmen.. :KK68:
Eki Görüntüle 1327908
Eki Görüntüle 1327911

cok uzun zamandir sprey kullanmiyorum canim evde minik kizim var
bu tur spreyler direk cigerlere yerlesiyormus diye bir yerde okuduktan sonra
hatta evimi bile bir garip temizlerim

once süpürülür
sonra kullandigim yerler icin bir tedejanla silinir
sonra sirkeli suyla silerim
bir de ustune temiz suyla silerim
evde fazla halim yok ben alistim bana zor gelmiyor
hatta lavabolari
karbonatla ovup
sirkeyle silerim
olabildigince dogal olsun diyorum elif buyuyene kadar

Aman Allahiiiiiim bi ev temizligine harcadiginiz eforlari hayranlikla izliyorum bu ne enerji:)
enerji degil canim aliskanlik
3 cocugum birde köpegimiz var
bende biraz duzen delisiyim
ev temizse kapidan girdigimde gozumu tirmalayan birsey yoksa ohhhhhhhhh oluyorum

cok uzun zamandir sprey kullanmiyorum canim evde minik kizim var
bu tur spreyler direk cigerlere yerlesiyormus diye bir yerde okuduktan sonra
hatta evimi bile bir garip temizlerim

once süpürülür
sonra kullandigim yerler icin bir tedejanla silinir
sonra sirkeli suyla silerim
bir de ustune temiz suyla silerim
evde fazla halim yok ben alistim bana zor gelmiyor
hatta lavabolari
karbonatla ovup
sirkeyle silerim
olabildigince dogal olsun diyorum elif buyuyene kadar
Süpermiş ,
Bende mümkün olduğunca kimyasalı az ürünler kullanmaya çalışırım . Temizlik suyuna biraz sirke eklerim .
Maşallah her seferinde evi üç kez siliyorsunuz yani bravo .
Bence siz sirkeli suyla sildikten sonra temiz suyla silmeyin ya da sıralamayı değiştirin . Sirkeli suyun mikrop öldürücü etkisi daha uzun sürsün .

Duşakabin camlarında ki su , kireç lekelerini de sirke çok güzel temizliyor .

Lavaboları karbonatla hiç denemedim ama ilk fırsatta deneyeyim bende . Teşekkürler .

Image-246.jpg

bunlar makyaj çantamda bir köşede duran atmaya kıyamadıgım testerlar.. daha çoktu da digerleri çoktan atıldı bile.. testerları alıp alıp bir süre sonra atıyorum kullanmıyorum diye.. çogunun neye yaradıgını bile bilmiyorum şuan.cildime,yaşıma göre veriyorlar testerları.. şimdi hazır bunları ortaya çıkarmışken hangisinin neye, nasıl yaradıgını internetten bakıp kulanmaya başlıyorum.. siz de benim çogu zaman yaptıgım gibi bir kenara bırakıp sonra atıyor musunuz? yoksa degerlendiriyor musunuz? bilmiyorum ama ben bu sefer bir degişiklik yaptım ve bunları degerlendirmeyi seçtim :KK70: bakalım nasıllar :KK66:

evettt gelelim dün ne yaptıklarımızaaa:
eşimle eve alışveriş yaptıktan sonra
onları güzelce yerleştirdim
yemeğimizi yedik
mutfak toplandı
diğer odalar toplandı çamaşırlar katlandı.
bisküvili pasta yapıldı
çay cips meyve derken
güzel bi film izlenip yatıldı
cumartesi günü baya derin temizlik yaptım
evim hala pırıl pırıl bi kere de süpürdüm dün

dün ne yaptım:
eve geldim yemeğimi yaptım sofrayı topladım
bulaşık makinesini çalıştırdım elde yıkanacakları yıkadım
fayansları ovdum missss
mutfağın yeri sildim süpürdüm.
çamaşırları makineye attım
etrafı toparladım çamaşırları katladım. ütü yapamadım maleseefff
sonra duş aldım çay kahve pasta derken hooop yatağa

bugün yapılacaklar listesi;
ev süpürülüp silinecek
çamaşırlar yıkanacak,asılacak
mutfak toplanacak
ütü yapılacak
ve kozmetik alışverişi yapılacak(en çok bu şıkkı sevdim,bunu ertelemeyip bugün yapacagım kesin :KK76: )

X