Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

:) kokoş olamıyoruz bu sıcaklarda. kilo kapatacak bir kıyafet de bulamıyoruz. hepten fazlalıkları meydana vurduk. Allah yardımcım olsun:)

Zayiflama gruplarina da katilabilirsiniz kizlar kilo vermek icin ben memnunum oldukca ama azim lazim tabiki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabaaa bugün kimseler bir şey yapmamış galiba :)
bende normal derecede aktif olamadıysam da kararlılığımın iyi hislerimin açığı kapatmış olduğunu düşünüyorum.
Ben bugün:
Regl ağrımı hiçe saymaya çalıştım bunun için dans bilem ettim :)
dudişlerime nemlendirici sürdüm ki kurumaya başlamıştı
günlerdir ortalıkta sürünen bir kaç parça eşyamı yerleştirdim
ve kendimi üzmedim o an canım ne isterse ona göre davrandım şımarttım yani biraz kendimi
birazdan uzuun bir duş almayı düşünüyorum kendimi dinleyerek dinlenerek :KK12::KK12:
harikasın canımm güzel başlangıç :129:

Bugün hiç bişey yapmadm suan resmen paçalı don tarzı üstmde de sadece iç çamaşırı.saçlar kapkaca ugramıs gibi dagnık .eşimi bekliyorum hergün bakmlı olamam valla ya suan 5 mtre uzanyrum yatgmda.
merhaba canımmm zaten her zaman bakımlı olamayızzz kii .. :) bakımlı olmayı unutan hatunlar olarak tekrardan hatırlıyoruz… :)

merhaba bende katıldım aranızaa :) bende 21 yasındayım cok olmasada bakımlı olmaya calısıyorum
bugun neler yaptım ;
sabah kalktım güzel bi dus aldım
ardından yüzümü arındırıcı jel ile yıkadım tonikledim kremledim
makyajımı yaptım
vucut spreyımı sıktım

Güne enerji dolu basladım :KK52:
merhabaa :) güne güzel başlamışsın :81:

Bende istiyorum kokos olmak eskiden oyleydim ama bu ara pek degilim

herkes bir zamalar kokoştu galiba burda :) hepimizin içinde bir kokoş yatıyor kızlar hadi uyandıralım :)

Bende değilim artık kendimi toplamam lazım, okudukça hırsa geliyorum ama bir yaşındaki oğlum, yeni bakıcı, işe geri dönecek olmam aklımı bulandırıyor. Eskisi gibi güzel kokulu, makyajli , havalı kız nerdeeee;__
maalesef canım hepimizin derdi bu.. aslında o da buralarda bi yerlerde.. amacımız onu tekardan ortaya çıkarmak :115: hoşgeldin :)

Çok güzel bende katilicam size
gel katıl bize bakımlı kadınlar çogalsın :) hoşgeldin :KK71:

:) kokoş olamıyoruz bu sıcaklarda. kilo kapatacak bir kıyafet de bulamıyoruz. hepten fazlalıkları meydana vurduk. Allah yardımcım olsun:)
aslında kilolu kadınlar zayıf kadınlara göre 2 misli daha kokoş olmalıyız.çünkü onlara ne giyse yakışıyor.. biz vücudumuzu tanıyıp iyi özelliklerimizi öne çıkarıp kötü özelliklerimizi saklamalıyız.. tabiki kilolu olunca daha zor işimiz ama imkansız degil.. çevremizde kilolu olupta bakımlı kokoş hatun yok mu? var ama az.. bu kadınların ortak özellikleri kendilerine aşırı güvenleri ve özenleri :KK12::KK12:

merhaba kızlar :) burda iyi sohbet olmuşş :) hepinize cevap vermeye çalıştım umarım kimseyi atlamadım.. hoşgeldinizzzzz

bugün ben neler yaptım:
denizde sabah 800 ögleden sonra 1000 olmak üzere 1800 kulaç attım bi kere sporumu yaptım
mutfagı topaladım temizledim
banyoları sildim
akşam çok şık giyinip en gösterişli küpelerim ve parmak arası parlak terliklerimle sokaklarda şıkır şıkır gezdim.eşimin iltifatlarıyla dogru yolda oldugumu anladım:)

kendimi bugün dişi hissettim:KK23:

ben geldim :KK3:
bugun cok işim var:KK9: bitki çayı mı içtim..buarada dıyete basladım:KK9:
şimdi hemen işlerimi yapıp,spor yapıcam,duş derken süs püs ohhh misss:KK12:

merhaba :)
bugün son zamanlara göre bayağı erken uyandım 09.30 da :KK1:
pencereyi açıp kısa bir nefes egzersizi yaptım
Yine kısacık bir yürüyüş yaptım
öğleden sonra şekerleme yaptım biraz kıramadım gözlerimi
Akşam aklıma geldi ama gün bitti diye yenilmedim ve her zaman yaptığımdan farklı bir makyaj ve saç denedim :)
Bir de normale göre daha fazla su içtim bugün bence su içmek en iyi bakım <3

sizlere bol gülücükler dilerim :KK76::KK76::KK76::KK54:

Bana göre bakım her kadın için ayrıdır. Manikür pediküre yılda 1-2 kez giderim sadece, alıştırmadım ellerimi çok şükür :KK70: sorun yaşamıyorum bu konuda. Temizlik genel bir bakımdır bence, hoş kokmakta. Tabi abartmadan.
Birde dip boyası.. Ah işte o çok önemli &#128512; benim için ilk sırada bunlar geliyor.

ben geldim :KK3:
bugun cok işim var:KK9: bitki çayı mı içtim..buarada dıyete basladım:KK9:
şimdi hemen işlerimi yapıp,spor yapıcam,duş derken süs püs ohhh misss:KK12:
merhaba canımm hoşgeldin :KK16: yaptın mı işlerini?neler yaptın? :)

merhaba :)
bugün son zamanlara göre bayağı erken uyandım 09.30 da :KK1:
pencereyi açıp kısa bir nefes egzersizi yaptım
Yine kısacık bir yürüyüş yaptım
öğleden sonra şekerleme yaptım biraz kıramadım gözlerimi
Akşam aklıma geldi ama gün bitti diye yenilmedim ve her zaman yaptığımdan farklı bir makyaj ve saç denedim :)
Bir de normale göre daha fazla su içtim bugün bence su içmek en iyi bakım <3

sizlere bol gülücükler dilerim :KK76::KK76::KK76::KK54:
merhaba :) harikasın,egzersiz,dinlenme ve bakım yapmışssın.. değişiklik iyidir,iyi gelir ,farklı hissetirir :)

Bana göre bakım her kadın için ayrıdır. Manikür pediküre yılda 1-2 kez giderim sadece, alıştırmadım ellerimi çok şükür :KK70: sorun yaşamıyorum bu konuda. Temizlik genel bir bakımdır bence, hoş kokmakta. Tabi abartmadan.
Birde dip boyası.. Ah işte o çok önemli &#55357;&#56832; benim için ilk sırada bunlar geliyor.

merhaba :) ben hiç pedükür yaptırmadım hiçte ihtiyaç duymadım,maşallah ayaklarım hem muntazam hem problemsiz.. manikür ise 5 i geçmemiştir.ben tırnak etlerimi ittiriyorum.. :) saçlarımda şimdilik yaşıma göre çok,çok az beyaz var,tek tük.. henüz boyatmadımm ondan da yırttım, şimdilik tabiii :)bence de temizlik en önemli şey sonrası ise pastanın süsü gibi.. bazıları sade pasta sever bazıları ise süslü :115::KK12::103: tıpkı bizim gibi :112:

Son düzenleme:
Bende bugun saclarimi duzlestirdim kaslarimi aldim biraz makyaj yapip disari ciktim arkadaslarim cok zayifladigimi soylediler memnun oldum&#128536;simdi de dus aldim birazdan oje surmeyi dusunuyorum

merhaba :) harikasın,egzersiz,dinlenme ve bakım yapmışssın.. değişiklik iyidir,iyi gelir ,farklı hissetirir :)

merhaba :) ben hiç pedükür yaptırmadım hiçte ihtiyaç duymadım,maşallah ayaklarım hem muntazam hem problemsiz.. manikür ise 5 i geçmemiştir.ben tırnak etlerimi ittiriyorum.. :) saçlarımda şimdilik yaşıma göre çok,çok az beyaz var,tek tük.. henüz boyatmadımm ondan da yırttım, şimdilik tabiii :)bence de temizlik en önemli şey sonrası ise pastanın süsü gibi.. bazıları sade pasta sever bazıları ise süslü :115::KK12::103: tıpkı bizim gibi :112:

ben 16 yaşımdan beri boyattırıyorum, sürekli değiştiriyorum saç rengimi. =) bakımı yaptırdıktan sonra sorun olmuyo. brezilya fönü yaptırıyorum, keratin o bakımı yapıyo zaten. bencede hiç yaptırma, başlayınca durmuyosun, doğal haline bırakiyim demiyosun =)

bugün neler yaptım:
odaları süpürdüm ve topaldım
çamaşırlar yıkandı makinede,asıldı,toplandı
elde yıkanacaklar yıkandı
ojelerimi çıkardım ama yenilerni sürmedim..biraz dinlendirmek için..

bugün dışarıda işlerimiz vardı ordan da akşam yemege çıktık.biraz apar topar özensiz çıktım dışarı ve kendimi hiçte güzel hissetmedim.. oysa bilseydim dışarda yemek yiyecegimizi elbisemi giyer,saçlarımı yapar,hafif bir makyaj yapıp,parfüm sürerdim..oysa ben kot şort,tshirt,parmak arası terlikler,saçlarım arkadan topuz yapılmış şekilde makyajsızdım bugün dışarlarda ve o güzelim restoranda herkes şıkır şıkırken ben kendimi pasaklı hissettim..(halbuki daha dün ne kadar da mutluydum halimdem)makyaj şu sıcakta çok şart değil belki ama bir kılık kıyafet ayakkabı bir de saç beni çok değiştiriyor..neyse bir daha ki sefere artık.. demek ki her dışarı çıkış, hemen dönücek olsan da biraz özen istiyor.. bunu hatırladım:KK37:

Son düzenleme:
ben 16 yaşımdan beri boyattırıyorum, sürekli değiştiriyorum saç rengimi. =) bakımı yaptırdıktan sonra sorun olmuyo. brezilya fönü yaptırıyorum, keratin o bakımı yapıyo zaten. bencede hiç yaptırma, başlayınca durmuyosun, doğal haline bırakiyim demiyosun =)

canım yaa sormaa bende 20 yaşında başlamıştım boyatmayaa.kızıldan tut mavi siyaha,röfleye kadar herşeyi denedim nerdeyse.. sonra bir gün bir kuaför(Allah razı olsun ondan) "bu senin gerçek saç rengin mi yoksa boy mı?" dedi.. ben "gerçek" deyince "sakın boyatma harika bir renk" dedi.. sonra bunu çooook kere duydum.. o gün bugündür boyatmıyorum :) aslında içim gidiyor zaman zaman ama "nasıl olsa sonra çok boyatıcam" diyorum :KK66:

Son düzenleme:
bugün neler yaptım:

bugün dışarıda işlerimiz vardı ordan da akşam yemege çıktık.biraz apar topar özensiz çıktım dışarı ve kendimi hiçte güzel hissetmedim.. oysa bilseydim dışarda yemek yiyecegimizi elbisemi giyer,saçlarımı yapar,hafif bir makyaj yapıp,parfüm sürerdim..oysa ben kot şort,tshirt,parmak arası terlikler,saçlarım arkadan topuz yapılmış şekilde makyajsızdım bugün dışarlarda ve o güzelim restoranda herkes şıkır şıkırken ben kendimi pasaklı hissettim..(halbuki daha dün ne kadar da mutluydum halimdem)makyaj şu sıcakta çok şart değil belki ama bir kılık kıyafet ayakkabı bir de saç beni çok değiştiriyor..neyse bir daha ki sefere artık.. demek ki her dışarı çıkış, hemen dönücek olsan da biraz özen istiyor.. bunu hatırladım:KK37:

Aynen canim sonunda en guzel karari almissin her gun mu ev temizliyorsun canim cocuk mu var?

Aynen canim sonunda en guzel karari almissin her gun mu ev temizliyorsun canim cocuk mu var?

yok canım kedim var :))) 2 günde 1 yapmaya çalışıyorum,bir de yazlıkta süpürülmezse karınca oluyor maalesef ..:KK31:

yok canım kedim var :))) 2 günde 1 yapmaya çalışıyorum,bir de yazlıkta süpürülmezse karınca oluyor maalesef ..:KK31:

Kedi mi super bende cok severim kedileri cinsi ne pofuduk bisey mi&#128522;

Bende bugun saclarimi duzlestirdim kaslarimi aldim biraz makyaj yapip disari ciktim arkadaslarim cok zayifladigimi soylediler memnun oldum&#128536;simdi de dus aldim birazdan oje surmeyi dusunuyorum

:KK12::KK12: ayy süslü çıtırım ben diyosun
Bende 20 yaşındayım çook küçüktüm röfle yapmıştı bir akrabam sonra bir daha oynamadım kendi rengi ama bazı renkleri gördükçe içim gidiyor yaa :)
bugün neler yaptım:

olsun canım kendini affet bişeycik olmaz :) bundan sonrada ne olur ne olmaz diye süsleneceğin zamanlara bahane bulmuş oldun ''bi keresinde hazırlanmadan çıktım onda da yemeğe gitmiştik'' diye :KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

harikasın canımm tebrik ederim :81:

Kedi mi super bende cok severim kedileri cinsi ne pofuduk bisey mi&#128522;
evet canım tam pofuduk beyaz tüylü mavi gözlü Ankara kedisi ama aslen izmirli :) izmirde sokakta bulmuştum yavruyken :)

olsun canım kendini affet bişeycik olmaz :) bundan sonrada ne olur ne olmaz diye süsleneceğin zamanlara bahane bulmuş oldun ''bi keresinde hazırlanmadan çıktım onda da yemeğe gitmiştik'' diye :KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

çok tatlısın :103: iyi fikir, bir daha böyle bir durumda aklıma gelsin :81:

Son düzenleme:

napıyım canım kosusturmaca....:KK9:

bu arada basıt peelin tarifi olan varsa nasıl uyguluyorsa bana yazabılır mı :KK9::KK12:

X