Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tesekkurler
bende bende ıstıyorum ama kolumu kaldıracak halım yok iyice
miskin oldum yaaa
Sıcaklardan oluyor hep �� yemek dışındakileri ben de hala yapmadım.. �� ama yapıcam ��
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
harikasın bak bugün başlıyorum dedin agızdan çıkan sözdür.. bekliyorum neler yaptıgını :13: ben bütün temizliklerimi bitirdim ellerime oje sürdüm,hem kurutuyorum hem yazı yazıyorum.. tam kokoş oldum :115:ama kendımı yarın ıtıbarıyle toparlıcam artık bakımlı olma zamanı
Merhaba,
Konuyu yeni takip etmeye başladım ve sanırım sıkı takipçiniz olacağım.
2 senelik evliliği yeni sonlandırdım ve aynaya baktığımda 5 sene önceki kokoş genç kız yerine kendini salmaya başlamış zavallı bir genç bayan gördüm... Nasıl bir dehşete kapıldığımı anlatamam.
Şu an ailemin yanında tatildeyim. Her gün denize giriyor olmama rağmen bugün manikür-pedikür cici ojeler ve saç bakımı ile işe başlıyorum.
Tabii bir de fazladan olan 10 kilo içinde bir şeyler yapmam lazım😊
Teşekkür ediyorum bu hoş konu için💄💋
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o zamaaan hemen bırakıyorum bilgisayarı hem gözlerim dinlensin hem de bir an evvel uyuyayım uyku düzenini yakalama çabalarıyla başlayayım çünkü bu dışarı çıkmaktan alıkoyuyor beni yürüyüş bile yapamıyorum şu an atabileceğim ilk tek acele adım bu :) yarın sizleyim
Bugün hiç bişey yapmadm suan resmen paçalı don tarzı üstmde de sadece iç çamaşırı.saçlar kapkaca ugramıs gibi dagnık .eşimi bekliyorum hergün bakmlı olamam valla ya suan 5 mtre uzanyrum yatgmda.
bu da kendin için yaptığın iyi şeylerden bence canın istemediyse bir şeyler yapmak niye kendini üzesin ki :)
Hiç bu yönden bakmadm ))buda bakım gibi bence dinlendiriyorum vücudumu:)))
biliyor musun bende ilk mesajını okuduğumda bende olumlu bir cevap düşünmemiştim açıklama yapmaya çalışmıştım ama sonra bu düşünceler geldi ve yazdım bu da bir değişikliiiik canım kendini üzmemen bence büyüüük bir şey :)
Yazarken mi aklna geldi:)))
Ben zaten biraz bencilim.:)))