Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Benim de öyle mesela, yalnızca kollarımı almam, alana da bir şey demem. Onun dışında ben de pek hoşlanmam. Bana kollarımı soran iki erkek arkadaşım oldu, birisinin gözündeki "kadın" profili tamamen kılsız, ki kendisi de kıllarını almayan biri. Diğeri yalnızca meraktan sormuştu ve kendi de alıyor, lazere giden bir arkadaşım. Fikirlerini belirttiğin için teşekkür ediyorum :-)

Valla bende gecen sene yazda almaya basladim kimsede sormadi. Ben su kildan, tüyden hoslanmiyorum diyen erkege kil oluyorum. Kendileri almazlar gereken yerleri bize laf ederler. Sana ne be!

memnunum evet temizlemesi derinlemesine ama hergün icin bence uygun degil pahali bir ürün ama olmazsa olmaz degil cilt tipin nedir?
t bölgem yağlı diğerleri normal ama burnum çok yağlıı..Ben öğrenciyim o yüzden alıp almamak arasında kalıyorum..

pek emin olmamakla birlikte 500 küsür diye biliyorum ben

cok istiyorsan biriktirerek alabilirsin aslinda benim kiz kardesiminde var 19 yasinda cildi toparlandi ama mia2 yüzünden mi bilmem. Temizlemesi güzel ne zaman onunla temizlesem tek kirinti bb cream kalmaz :)

cok istiyorsan biriktirerek alabilirsin aslinda benim kiz kardesiminde var 19 yasinda cildi toparlandi ama mia2 yüzünden mi bilmem. Temizlemesi güzel ne zaman onunla temizlesem tek kirinti bb cream kalmaz :)
evet evet bende biriktirmeye başlasam iyi olur...kardeşiniz günlük mü kullanıyor peki?

Merhaba :) yeniden burada takılmaya karar verdim.. Biraz morale ihtiyacım var sanırım. İlk işim yarın kuaföre gitmek olucak. takipteyim yeniden :)

benim de buraya çook ihtiyacım varr ama simsims simsims yok ortada nereye kaçtı bilmiyorum :)

evli misinz sadece kendi bakımınız yetmez ev temizliği de çook lazım ya rahatlamak için :KK49:

benim de buraya çook ihtiyacım varr ama simsims simsims yok ortada nereye kaçtı bilmiyorum :)

evli misinz sadece kendi bakımınız yetmez ev temizliği de çook lazım ya rahatlamak için :KK49:
bekarım, üniversite okuyorum. Önümüzdeki hafta yurda gidince sağlam bir temizlik yapacağım zaten. dolaplar tekrar elden geçecek. dolap düzenleyici raflardan aldım biraz olsun toparlansın :) ve tabii bir de kişisel temizlik var

bekarım, üniversite okuyorum. Önümüzdeki hafta yurda gidince sağlam bir temizlik yapacağım zaten. dolaplar tekrar elden geçecek. dolap düzenleyici raflardan aldım biraz olsun toparlansın :) ve tabii bir de kişisel temizlik var
aa aynı ben :) :p:p

ben de üniversite okuyorum ailemle yaşıyorum ..
:KK31:
bugün tüm kitapları notları elden geçirdim .. okuma önceliğime göre dizdim kitaplığa şimdi de kişisel temizliğe geldi sıra :)

aa aynı ben :) :p:p

ben de üniversite okuyorum ailemle yaşıyorum ..
:KK31:
bugün tüm kitapları notları elden geçirdim .. okuma önceliğime göre dizdim kitaplığa şimdi de kişisel temizliğe geldi sıra :)
:) kitap mı bayılırım okumaya :) kuaför işimi bugün halledemedim ama yarın sırf bunun için erken kalkacağım..

:) kitap mı bayılırım okumaya :) kuaför işimi bugün halledemedim ama yarın sırf bunun için erken kalkacağım..
Ben de epilasyon işimi hala tam bitiremedim yarın sırf bunu için erken kalkacağım hangi bölümdesin

X