ALLAH HAYIRLISIYLA sağlıklı birşekilde kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAHBebis daha karnimda ev isleri de var tabi birazama kopegim var aslinda bahane aramiyorum bakim yapcak olsam boool boool vaktim var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH HAYIRLISIYLA sağlıklı birşekilde kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAHBebis daha karnimda ev isleri de var tabi birazama kopegim var aslinda bahane aramiyorum bakim yapcak olsam boool boool vaktim var :)
Hayatim boyunca (daha 21 yasindayim haha ) yani lise de falan da hic hergun bakimli olamadim hep ozel bi gunde canim istedginde makyaj bakim yapiyorum. 6aylik evliyim esime paspal görunmekten biktim. Bi gun yapsam bi gun illa bi is cikiyo yapamaiyorum bakimimiustelik disarda pek acik kisa falan giyinmem evde giymek icin de o tarz seylerim yok mesela bi yemek hazirlayim romantik bi yemek yiyelim diyorum ama giycek elbisem yok ama bu da yine tek bi gune ozel. Cok tanidigim var surekli sacini basini yapar hep ama hep bakimlidir bakimsiz hallerini hic gormedim bende oyle olmak istiyorum
yardim edin onerilerini,i orneklerinizi bekliyorum
Hayatim boyunca (daha 21 yasindayim haha ) yani lise de falan da hic hergun bakimli olamadim hep ozel bi gunde canim istedginde makyaj bakim yapiyorum. 6aylik evliyim esime paspal görunmekten biktim. Bi gun yapsam bi gun illa bi is cikiyo yapamaiyorum bakimimiustelik disarda pek acik kisa falan giyinmem evde giymek icin de o tarz seylerim yok mesela bi yemek hazirlayim romantik bi yemek yiyelim diyorum ama giycek elbisem yok ama bu da yine tek bi gune ozel. Cok tanidigim var surekli sacini basini yapar hep ama hep bakimlidir bakimsiz hallerini hic gormedim bende oyle olmak istiyorum
yardim edin onerilerini,i orneklerinizi bekliyorum
Ay nasıl çözdün?Sonunda siyah nokta problemimi de çözdüm:)
Bende merak ettim dogrusuAy nasıl çözdün?
Uyudu sanırım sabahı bekleyelimBende merak ettim dogrusu![]()
Evet canim evde giymek icin.daha sık ama yine ev rahatliginda seyler al..makyajin filan olmasa bile kiyafetten kurtarirsin en azindan.Evde giymek icin mi
Misshada bi maske var siyah bi maske onunla biraz tuzlu amaAy nasıl çözdün?
Kıl kılçık işlerini Nasıl hallediyorsun ? Ben en çok o konudan muzdarip im5.yılımız bitiyo 2 yıl da öncedi var ve eşim bigün daha saçımı yağlı görmemiştir.. insan hiç terlemez mi mis kokulu karım der.. zaten o geliceği için özel hazırlandığım günler mutlaka oluyo ama onun dışında kendimi bakımlı güzel görmek hoşuma gittiği için saçım üstüm başım hep düzgündür.. rutin cilt bakımımı yaparım eşim geleceği zaman bi ruj bi kalem yetip artıyo zaten.. o da bayılıyo beni böyle görünce.. hiç sıkılmıyon mu kendinle uğraşmaya bayılıyorum sana der tabi ben iyice hırslanırım o öyle deyince..
İçinden gelmesi lazım kocan da takdir etti mi salmazsın bidaha zaten