Bakımlı hamile kadın olmak

7.haftam bitiyor. Ne saçı makyajı, tuvalete tek başıma gidebilirsem şükür secdesi yapıyorum. Yataktan asla kalkamıyorum, önüme hazır gelen yemeği tek lokma yiyemiyorum.
Ben de 5.haftamda nasıl az kilo alarak sağlıklı beslenirim, kendimi zinde tutarım diye düşünüp asansör kullanmayı bırakmıştım. Kişisel bakimimdan ödün vermeyecegime dair kendime telkinlerde bulunmuştum.
Ammaa 7.haftada canıma okudu hamilelik. Sürekli bulantı, inleme, ağlama, halsizlik, hep açlık, dolayısıyla kol kalkacak derman bulamama vs..
Diyeceğim o ki, bebeginizin ve sizin sağlığınız her şeyden önemli. Inşallah bulantisiz bir hamilelik gecirirsiniz

ben 20 haftalık hamileyim. ilk haftalarda çok bulantım vardı hiç kusmadım ama sürekli midem bulanıyodu ve iştahsızdım. buna rağmen 2 kilo aldım. vücudum çok müsait kilo almaya. ki düzenli spor yapan ve yediklerine dikkat eden birisiyim. şu an toplamda 6 kg aldım. ben de çalıştığım için makyaj yapıp her gün iyi giyinmeye gayret ediyorum. çalışmak cidden zinde tutuyor. eşimi kendimden soğutma ya da soğutmama gibi bi kaygım olmadı sizin de olmasın çünkü bi süre sonra (belki şimdiden) cinsel isteğiniz inanılmaz azalacak zaten (bende öyle oldu en azından). yani sporunuzu yapın yediklerinize dikkat edin dış görünüşünüze de eskisi gibi dikkat ederseniz bi sıkıntı olmaz.

Kocasının tişörtlerini giyen bendim hahaha :)

kızlar slm bende 6+5 teyım
kendımı salmak istemiyorum bende
henüz kilo alma durumu yok zaten bende erken oldugunu düşünüyorum
ama kilo almamak içinde kendi doktorumdan bi liste isteyeceğim ve de diyetisyene de gitmeyi düşünüyorum saplıklı beslenmek ıcın elımde lıste olursa zorunlu hıssederım dıye dusunuyorum
sabahları bulantım oluyor bazen akşamları da oluyor
yoğrt bol tüketiyorum süt de içmeye başlayacağım ama yumurta yıyemıyorum maalesef
protein ağırlıklı karbonhidrat ve şekerden uzak gecırmek ıstıyorum aslında

makyaj yapanlar hangı markaları kullanıyorsunz?
ben paraben içermeyen ürürnler aldım
şampuan da paraben sülfat silikon içermeyen aldım
ben mı cok takıyorum acaba bu konuya sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…