BakımLı güzel bayanLar yardımınıza ihtiyacım var!!

parfüm konusunda ben chanelin parfümlerini tercih ediyorum çok kalıcılar
onun dışında günlük olarak duşumu alıyorum, saçlarımı düzleştiriyorum ince bir kat fondöten sürüyorum, iki kat rımel ve göz kalemi sürüyorum, eğer evdeysem dudaklarımın kenarlarını da dudak kalemiyle hafifçe çiziyorum dolgun dursunlar diye, ruj tercih etmiyorum çünkü.
evde çeşit çeşit farklı desende taytları tercih ediyorum, içine tanga giyiyorum, üstüme de göğüs dekolteli bir kazak ya da badi

Aynen katılıyorum bi tane gecelik buldum göbeğimi örtüyor uçuş uçuş cok seksi su alarar bi tek onu giyebiliyorum gecelk alsamda buna dikkat ediyorum kötü durumdayım gıdıgım bile cıkmış kilolardan nefret ediyorum bazen kendimden

Bn kendimi yanlış ifade etmişim kendim için istiyorum başta zatn eşiminde beni beqendiğine inanmak istiyorum

Ben makyajıda beceremiyorum hiçbirişe yaramıyorum kadınlıgımı unuttum resmen koca karı oldum

bende bır tane gıyebıliyorum...belkı 10 gecelığım var hepsı çekmecede olmuyo artık evınde tayt ustune kısa badı ıle dolaşmak benım hayalım...esımı oyle karşılamak..pijamayla degıl ıyıde nedek bu popolara tayt gıyıp komık mı olalım..mecbur pıjama takılıyoz....

Tşk ediyorum şalvarla geziyorum bazenleri yatana kadar saldım kendimi evlenince bilemiyorum nedendir sadece agırlık verdiğim giyim gecelik ve vücut corapları
Bırakma kendini
Kendin için özellikle
Şalvarı eşin gelince değiştir
Daha hoş şeyler giy lütfen

Cnm bnm
Cnm bnm göbeqimde sarkmış iğrenç aynaya bakınca bnm bile midem bulanıyor eşim nasıl beqensin sezeryan göbeqi ya

Sebibebi diye bi abla var YouTube da onun başarılı makyaj videoları var ordan biraz makyaj yapmayı öğrenebilirsin. Ben Michelle phan'ı takip ede ede düğüne giden arkadaşlarıma bile makyaj yapar hale geldim ki far surmeyi bile beceremezdim.
Ev içinde tayt üstüne hafif salaş bir badi , yarı toplu saçlar bile olur bence arada saçlarınla uğraş saç bence bir kadını gösteren en önemli noktalardan biri.
Vücut yağı kullanmak da çok iyi oluyor , teninde uzun sure kokusu kalıyor tavsiye ederim

Tşk ederimm

Şu parfüm işi mantıklı imiş
Denemek gerek

sürme akar zaten uzak dur ondan
kuru bir göz kalemi edin
maskarayı da hafif ve su bazlı seçersen rahatsız etmez
Ben flormar kullanıyorum kuru hangi marka güzel inanın ki bilmiyorum ögrenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…