- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.572
-
- Konu Sahibi BettyRuble
O zaman favori cc’me devam edeyim teşekkrler :)Çok bakımlı değilimdir ama yazayım
Fondotenle her gün cildini nefessiz bırakma derim.
Cc kremlerin zararı yoktur, hatta besleyici güzel bir marka iyi olur.
Göz altı için maske uygulamaları olabilir araştırmak lazım.
Eğer favori kısmında tüyler çok değilse dokunma derim.
Ama rahatsız ediciyse sir ağda ile düzenli olarak al.
Her ağda sonrası limon sür, çıkışını geciktirecektir zamanla.
Benden bu kadar çıkar :)
Nimet dediklerimiz başımıza bela olmasın, hep gözenekleri büyütür diye korkutuldukAğdayı yüzünün hic bi yerine surme bence...
Derini inceltir
Renk eşitsizliği olmayan yoktur herhalde maske bakim vs nispeten yardimci oluyor ozellikle vitaminli maskeler kullan
Hayatimda ilk defa fondöten kullaniyorum duzenli bir sekilde cc kremim piyasadan yok olunca ve ton sıkıntısı varken bu bb ve cclerde
Mecbur fondöten ama dunya varmış...keza göz alti kapatıcısı da oyle bunlar hep nimetmiş
30 yasima ramak kaldi ben gozenegimden büyüğümNimet dediklerimiz başımıza bela olmasın, hep gözenekleri büyütür diye korkutuldukama şimdi gencecik kızlar günlük kalıp gibi makyaj yapıyor anlamadım yani. Bişey sürmemek çok matah bişey değil sanki ya, bi can lazım yüze :/
Bahsettiğin fırça bu mu, oraya foto yükleyemedim :))30 yasima ramak kaldi ben gozenegimden büyüğüm
Her gün kullanmak zorunluluğum olmadığı icin icim biraz daha rahat
O yuzden de makyaj temizleme sonrasi ardindan hemen bir maske patlatiyorum
Hepten icime siniyor o zaman
Yesss
Bşy alerji yapıyor olabilir ya da kullandığın maskeler cildini tahriş etmiştir. Bir cilt doktoruna danışsan daha doğru olurSelam hanımlar bende bişey sormak istiyorum benim cildim kızarık bi cilt alnım yanaklarım sürekli kırmızı bunun için ne yapabilirim bu aralar bakımıma bayağı özen gösteriyorum nemlendirici maskeler tonikler falan ama su kızarıklığı bi türlü gideremiyorum
Yok bu benim cildimde yıllardır var yağlı bi cildim var gözeneklerim acık kullandığım seyler yüzüme cok iyi geldi uygulama esnasında yakma oluyo sonra geciyo ama kızarıklık ondan kaynaklı değil kendimi bildim bileli yüzüm kızarıkBşy alerji yapıyor olabilir ya da kullandığın maskeler cildini tahriş etmiştir. Bir cilt doktoruna danışsan daha doğru olur
Cildime fondöten bb cc krem asla sürmem sadece güneş kremini sürer çıkarım. Birkaç kere sordular fondöten var mı ya da cildine ne kullanıyorsun dye.Güneş kremi de cildi çok pürüzsüzlestiriyor gerçekten
Güneş kremi de cildi çok pürüzsüzlestiriyor gerçekten
Kimisinin yüzü pembe pembe olur sağlık göstergesi gibi öyle doğal bir kızarıklık mı kendiliğinden oluşan? Ya da bir yakınımda Gül hastalığı dye bir cilt rahatsızlığı vardı onun da cildi kızarıyordu öyle mi diycem de işte biz buradan doğru teşhis ve öneride bulunmamız zor olur. Cilt önemli sen yine bir doktora danışmaya çalış benceYok bu benim cildimde yıllardır var yağlı bi cildim var gözeneklerim acık kullandığım seyler yüzüme cok iyi geldi uygulama esnasında yakma oluyo sonra geciyo ama kızarıklık ondan kaynaklı değil kendimi bildim bileli yüzüm kızarık
Doğru kremi bulamamışsındır yağsız, kıvamı çok yoğun olmayan güneş kremleri var onlardan deneyebilirsinBen kullanıyordum ama cok yaglandırıp terletiyor benim yüzümü