- 30 Eylül 2018
- 1.401
- 1.782
- 28
- Konu Sahibi BettyRuble
Üzerine pudra sürüyorum ben terletmeyen bı pudram var Işıl Işıl duruyorBen kullanıyordum ama cok yaglandırıp terletiyor benim yüzümü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzerine pudra sürüyorum ben terletmeyen bı pudram var Işıl Işıl duruyorBen kullanıyordum ama cok yaglandırıp terletiyor benim yüzümü
Sebamed ,dermoskin çok iyiDoğru kremi bulamamışsındır yağsız, kıvamı çok yoğun olmayan güneş kremleri var onlardan deneyebilirsin
Bende bb ve CC krem inanın öyle besliyor ki cildi bana da herkes soruyor nasıl Işıl Işıl diye fondöten iyi ki hiç kullanmamisimCildime fondöten bb cc krem asla sürmem sadece güneş kremini sürer çıkarım. Birkaç kere sordular fondöten var mı ya da cildine ne kullanıyorsun dye.
Ben normalde cok terleyen biriyim gecende pudra sürdüm terlemeye başladım ay cok kötü olduÜzerine pudra sürüyorum ben terletmeyen bı pudram var Işıl Işıl duruyor
Yok oyle değilde kılcal damarlarım yüzüme cok yakınmış ondan bu kızarıklık dedi dr o zaman kendi tarifi olan bi tonik verdi o zaman iyi gelmişti sonra bi daha yardırdım iyi gelmediKimisinin yüzü pembe pembe olur sağlık göstergesi gibi öyle doğal bir kızarıklık mı kendiliğinden oluşan? Ya da bir yakınımda Gül hastalığı dye bir cilt rahatsızlığı vardı onun da cildi kızarıyordu öyle mi diycem de işte biz buradan doğru teşhis ve öneride bulunmamız zor olur. Cilt önemli sen yine bir doktora danışmaya çalış bence
Bi Öner’iniz var mı ben almıştım eczaneden çok iyi diye verdi kadın ama memnun kalmadımDoğru kremi bulamamışsındır yağsız, kıvamı çok yoğun olmayan güneş kremleri var onlardan deneyebilirsin
Benimde hep yüzüm terler yaz mevsiminde süremezdim hiç bu pudrayi da bu yıl keşfettimBen normalde cok terleyen biriyim gecende pudra sürdüm terlemeye başladım ay cok kötü oldu
Neymiş o pudra ya merak ettimBenimde hep yüzüm terler yaz mevsiminde süremezdim hiç bu pudrayi da bu yıl keşfettim
O zaman yaşasın bioderma güneş kremimBir kere bakımlı bir yüz için ve cildindeki renk eşitsizliklerinin artmaması için özellikle yazın ve hatta kışın güneş kremi kullanmalısın mutlaka. Hemide beyaz tenli olduğunu söylemişsin güneş kremi şart sana ama öyle kozmetik dükkanlarından alınanlardan değil dermokozmetik eczane ürünü olananlardan. Bunun dışında cildini canlı göstermek için yazın çok makyaj yapmanı önermem. Hele nemi yoğun bir şehirde yaşıyorsan dışarda biraz dolaştıktan sonra o makyaj feci bir görüntüye dönüşebiliyor. Arkadaşların dediği gibi cc krem ya da güneş kremi üzerine doğal tonlarda kaliteli çabuk uçmayan bir allıkla yüzünü renklendirebilirsin. Benden bu kadar
Okuduğuma çok sevindim bunları. Hakaten de bi güneş kremi bir cc krem hadi bir de allık yetiyor. Tabi rimelsiz olmaz eyeliner küserBenim yüzümde de farklı tonlar vardı devamlı CC krem kullana kullana cildimi öyle besledi ki renk tonu eşitsizliğimi tedavi etti bildiğiniz hala da fondöten hiç kullanmam bugüne kadar CC kremdi cilt tonum bu kadar duzelince BB kreme geçtim artık.. cildin canlılığı için de krem den çok seruma bakın derim cildin alt katmanlarına nüfuz ediyor tabiki öncesinde haftada 2 veya 3 kez temizleme Jeli ve tonikle
Benim için cc krem de yeterli günlük fondöten ihtiyacı hiç hissetmem. O zaman yoğun tavsiyeler üzerine spf’i yüksek bir cc kremle hayata devammmFondotene birkere baslarsan ardi ucu gelmiyor neredeyse her gun suruyorum
Evde oldugum halde
Bence kullanma cc kremle devam et bende sivilce yapmayan cc krem arayisindayim insallah fondoteni hayatimdan sokup aticam
Amanın ben nemli bir bölgeden kuru bir şehire taşındım terli bıyıklardan sırttan akan damlalardan kurtuldum ohBenimde hep yüzüm terler yaz mevsiminde süremezdim hiç bu pudrayi da bu yıl keşfettim
Ben yıllardır aven in 50 faktörlü güneş kremini kullanıyorum çok memnunum ama o biraz yağlı gelebilir sana. Gerçi aven in yağsız güneş kremi de varmış ama onu hiç kullanmadım. Sivilce problemi yaşayan bir arkadaşım la roche nin güneş kremini kullanıyordu ve memnundu. Çok yoğun olmayan bir yapısı var. Ayrıca bioderma da en çok beğenilenlerden. Bu da aklında bulunsunBi Öner’iniz var mı ben almıştım eczaneden çok iyi diye verdi kadın ama memnun kalmadım
Sagol canım cok teşekkür ederim o zaman sıradaki görevim güneş kremi almak olacakBen yıllardır aven in 50 faktörlü güneş kremini kullanıyorum çok memnunum ama o biraz yağlı gelebilir sana. Gerçi aven in yağsız güneş kremi de varmış ama onu hiç kullanmadım. Sivilce problemi yaşayan bir arkadaşım la roche nin güneş kremini kullanıyordu ve memnundu. Çok yoğun olmayan bir yapısı var. Ayrıca bioderma da en çok beğenilenlerden. Bu da aklında bulunsun