• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Bakımlı bir genç kız olma yolunda yardımlarınıza ihtiyacım var..:) Dermokozmetikler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
içinde tamamen saf bileşenler olan şeyler bulmak çok çok zor. açıkçası ben artık çok da umursamıyorum. aldığım hava bile egzoz kokuyor artık, mümkün olduğunca saf olanı kullanıp geçiyorum. bunları yüzümüze sürüyoruz, peki ya yediklerimiz içtiklerimiz.. ne kadar kaçınsak da gıdalarımızın çoğunda bu ürünlerdekinden zararlı şeyler oluyor, üstelik onları direk yiyerek bünyemize alıyoruz. bu arada sheisedo peelingi acayip merak ettim, ben de o pureness'ın pudrasını yıllardır kullanıyorum. asla değiştirmediğim tek makyaj malzemem.
Sanirim haklisiniz.. iste bu yuzden aklima takilan birsey var madem dermokozmetikler de zararli, o zaman sizce bioderma. la roche gibi markalara o kdar parayi vermelimiyim yoksa ne ypmaliyim

canım 20 yaşındayım şmdiye kadar hiçbir tonik krem cart curt şeylere tonlarca para vermedim yüzümde bir tane bile sivilce yok ve bebek gibi yüzüm var(öyle derler :) ):nazar: yaptığım tek şey de yüzümü hergün sabunla yıkamak.bn kendimi bildim bileli yüzümü beyaz kalıp sabunla yıkarım banyodayken yüzümü sabunla liflerim. kimseye de kremlere o kadar para vermesini önermiyorum canım ama tercih senin:34:

Sanirim haklisiniz.. iste bu yuzden aklima takilan birsey var madem dermokozmetikler de zararli, o zaman sizce bioderma. la roche gibi markalara o kdar parayi vermelimiyim yoksa ne ypmaliyim

çok yanlış sularda yüzüyorsun:) bunlarda içerik olarak zararlı maddeler var fakat cildin için yararı olan ürünler bunlar. tek bir bileşen yüzünden elemene gerek yok. market ürünleri yüzünden neler çektim ergenlikte bir ben bilirim.

hepinize cevaplariniz icin cook tesekkur ederim:) haftada bir defa kil misir unu maskesini( yada karma ciltler icin onerebileceginiz bir dogal maskeyi)yapsam, ve haftada bir kere dermokozmetik bir markanin peelingini kullansam yeterli bir bakim olur mu? myraa cok tesekkur ederim tonik kullanmadan sadece temizleyici ve nemlendrici kullanmam yeterli mi sence..:)

tonik nemlendiricinin cildi daha iyi ve daha çabuk yemesini sağlar (parfüm kozmetik oryantasyon eğitiminde uygulamalı olarak gösterdiler) Bir elimize Tonik kullanmadan krem sürdüler, diğerine tonik üzerine sürdüler ve aradaki fark hissedilir. Tonik kullanmadığım elim yağlı yağlı kaldı elim kremi çok geç emdi, diğer elim ise daha çabuk emdi ve yumuşacık oldu.. Yine de seçim senin

ben tonik pek kullanmam açıkçası, ama durum buysa ben de bir test edeyim merak ettim, kullanmaya başlarım o zaman :)

ayrıca dermokozmetikler nispeten pahalı olabilir market markalarından, ama arada uçurumlar yok, dr murad, valmont gibi lüks markalardan konuşmuyoruz ki bu başlıkta... kremlerin etkileri çok çabuk ortaya çıkmıyor, ama en azından çabuk sonuç görmek için bir market markası ve bir dermokozmetik markanın makyaj çıkartıcı performanslarını karşılaştırın. bence arada uçurumlar var. size göre fark yoksa eğer hiç dökmeyin o paraları herhangi bir marka alın :)))

herkese çok teşekkür ederim... kafam fazla karışmıştı kusura bakmayın çok soru sorduğum için....:) bioderma h2ove la roche ya da vichy den temizleme jeli almaya karar verdim bide tonik. insallah cildime faydali urunler secmis olurum aldıktan sonra burda paylaşacagım..:)

Back
X