E
EU2
Ziyaretçi
kadın çalışıyor eve geliyor evde çalışıyor yemek bulaşık ütü temizlik çocuk varsa çocuk,koşturma koşturma koşturma,
erkek çalışıyor eve geliyor geçiyor tv nin başına.
kadın çalışıyor .markete uğruyor alışveriş yapıyor eller dolu.eve geliyor. çocuğu kreşten yada büyüklerden almış .üstünü değiştirip,çocuğunda.
doğru, mutfağa.
erkek uzanıyor. dinleniyor. kadın yemek pişiriyor yada işten dönüp bir gece uykusundan fedakarlık edip yaptığı yemeği ısıtıyor salata yapıyor . ızgara yada... sofrayı hazırlıyor. erkek haberlere bakıyor.
kadın sofraya çağırıyor. erkek yemek yiyor kalkıyor. kadın sofrayı topluyor bulaşıkları yıkıyor. evi toparlıyor. balkonda asılmış çamaşırları topluyor. ütüye girişiyor. diğer yandan çocuklada ilgilenmesi gerek. o ara onuda yapıyor.oara erkek koltukta kestirmekte.
bu böyle devam eder bu örnekler de böyle,çoğalır gider.
vede kadından bakım makyaj giyinmek istenir. o kadın 2 işte çalışıyor ev ve iş.birde çocuk bakımı. ettimi 3 .
erkek öyle değil.
dışardaki kadınların çoğu evli değil. böyle bir temposu yok. sadece baksın kendine giyinsin süslensin. evli erkekleri ayarlasın.
o kadın evli olan üstüne bir şey alacağna yada bir krem ,çocuğuna süt yada mama neyse kıyafet alıyor. kendinden kısıyor.
hep özveri hep özveri.
madalyonun bir yönünü de göstermek istedim konu sahibine...
kesinlikle katılıyorum bende calışıyomdum ve calışırken bayanın işi cok zor su anda calışmıyorum ama bence hersey karsılıklı bende mesela kremlerimi falan mutlaka sürerim kıyafetlerimede özen gösteririm ve eşimde mümkün oldugunda dikkat eder kendine.kadın kendine bakım yapıpta erkekte altta bi pijama ter pis içinde gelipte tv nin karsısına gecerse bence karısına sikayet etmeye hiç hakkı yok.erkek kendine bakmayıp bi dişini bile fırcalamakta aciz davranıp karısını aldattıktan sonrada sen bakımlı degilsin demeyede hakkı yokklava:. bence kadınlar daha sorumluluk altında calışmanın yanı sıra bide ev sorumlulukları var ve bu sekilde kendine bakabiliyosa bunu takdir edecek erkekte olmalı bence