Off kimsecikler yok daha
Ben bugün erkenciyim dicem ama erken kalkmak için önce yatmak lazım:)
Benim gözler fıldır fıldır pil yutmuş afacanlar gibi bakınıyorum öyle yukarda yazdıklımın üstünde bi kaç saat geçmiş ve ben hala ayaktayım bu süre zarfı içinde yüzümü temizledim ve nemlendirici maskemi sürdüm yine...
Bacaklarımı ve kollarımı falan almıştım dün özel bölgeyi zaten bi hafta önce kuaförde aldırdım ağda ile bi ay rahatım artık.. az öncede kaşlarımı ve bıyıklarımı bi kere daha elden geçirdim çünkü hergün tek tükte olsa bişiler çıkıyor ve benim elimden zaten hiç cımbız düşmez.. :) Ee benim gibi yüzsüz kılları olan bi insanın da elinden cımbız düşmemesi lazım zaten.. :)
Saçıma bakım yağı sürmedim... Belki daha sonra sürerim...
Şimdi yazıcaklarımı yapmadım henüz ama birazdan onları yapıcam onun için yazıyorum...
Ayaklarımı sıcak suya sokucam ve yumuşamasını sağlıcam sonra pedikür yapıcam...
Ayak kremimi sürücem onun ardından parlatıcımı yada kafama hangi renk eserse ojemi sürücem..
Ben el ve ayak tırnaklarıma oje sürmeden hayatta duramam mutlaka ojeli olmalılar.. Özellikle kırmızı oje...
Sonra el tırnaklarımada oje sürücem yeniden...ojem mutlaka yeni sürülmüş olmalı.. Dünden kalma oje sevmiyorum.. Hele gene bi yerleri soyulduysaa nefret ediyorum öyle...
Sonra duşa giricem bi güzel duşumu alıcam ve sizlerin dediği gibi saç durulama suyuma elma sirkesi koymayı düşünüyorum çünkü saçlarım acayip yıprandı parlatır demiştiniz ya bakalım...
Duştan çıktıktan sonra yine yüzümü bi kere temizlicem peelingimi yapıcam maskemi yapıcam ve yüz kremimi sürüp işimi bitiricem...
Haa birde unutmadan diş fırçalama olayını saymıyorum bile zaten o olmazsa olmazlardan...
En son olarakta dudaklarıma bal sürücem dudaklarımı yine enkaza çevirdimde...
Sürekli çatlayıp bende yolduğum için kötü oluyor ve bal inanılmazz iyi geliyor.. Sizinde benim gibi oluyorsa bir gün boyunca balı dudağınızdan eksik etmeyin derim:)Deneyin sonra bana dua ediceksiniz:)Tabi dudaklarınızı yalamazsanız bal dudağınızda kalırsa faydasını görürsünüz:))))