- 29 Eylül 2009
- 7.316
- 6
ben avonun makyaj ürünlerine güveniyorum.. duş jeli ve kil maskelerine yüz bakım kremi yuz bakım maskesi tonik gibi ürünlerinede
amma velakin..
şampuanlarını pek beğenmedim sıradn şampuanlarla aynı ama saç maskeleride idare eder..
köpük vaks sprey gibi saç ürünlerinide tutmadım bunlarda daha kaliteli ürünleri tavsiye ederim..
vücut kremlerinin de el için olanları güzel vücut yağı vücut peelingini pek beğenmiyorum..
ben 4 yıl kadar avon temsililiği yaptım satarkende müşterilerime bunları pek önermezdim yinede almak isterlerse sorumluluk almazdım..
parfümlerininde kokuları güzel olanları var ama EDT ler hiç kalıcı değil EDP olanları kalıcı olması gerekirken onlarda en fazla 2 saat kalıyor uzun süre kalıcı değiller.. kendim amor ve Surrender kullanıyorum kokusu güzel olduğu için yoksa kalıcı değil surrender EDP de..
ayrıca bütün kızlar için geçerli avon ürünleri hakkında sormak istediğiniz olursa bildiklerimi seve seve cevaplarım.. çünkü avon için bir çok seminere gitmiştim.. evlenince bıraktım satmayı..
ayy cnm sagol ya,
ben de aynen senin gibi,
el vucut nemlendiricilerini makyaj malzemelerini begeniyorum fakat sac urunlerini hic begenmiyorum.
ama peeling ya da kil maskesi almamistim,
simdi yeni katologda 6,5 tl ye kil maskesi, 8,55 e vucut peelingi var , indirime girmis;
alayim bari........
tekrar sgol..
bu arada bugun yarim gun calisiyorum,
eve gidince kendime guzel guzel bakimlar yapmayi dusunuyorum....