Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şeker sıvıyağ karıştırıp masaj yapabilirsin.. (hassas cilt)
şeker ve yoğurtla yapabilrsin (kuru cilt)
şeker limon suyu ve biraz su ekleypte yapabilirsin.. (yağlı cilt)
ayrıyetten bazı özel yağlar luyor onlarlada masaj yapabilirsin
küç yağı çilek yağı papatya yağı..
Ben hala makyajımı temizlemedim yatıyorum ayy hastayken ne üşengeç oluyormuşum kalkıp kendime bi çeki düzen versem ne iyi olur hatta biri bunu benim yerime yapsa daha iyi olur
valla vücut peelingi olarak satılyormu bilmiyorum ama bir çok markanın vücut arındırma jelşleri losyonları var
belki senin arayış şeklinden kaynaklanan bir bulamama problemin var
mesela hangi markayı düşünüyorsun yada şu kesinlikle olmasın dediğin varmı
örneğin:
orflime ın kill kompleksleri var bununla vücuduna killi masaj yapıyorsun
spa ürünleri var
palmolive de var
nivea da var diye biliyorum
avon da çok çeşit var
vücut yağı vücut balsamı bacak maskesi göbek maskesi vücut kremi antitoksin kremler ve killi kremler var..CADIARZU
makyaj bölümlerinde göz makyajlarını şöyle bi inceledim bazı arkadaşlar yapmış fotoğraflamış ve paylaşmış onları görünce gaza geldim istersen sende bi bak :))
canim ben daha once niveanin kullandim memnunda oldugum icin yine onu almak istedim ama birkac yere bakmama ragmen bulamadim.onun disinda farkli markalara bakmadim dogrusu.bugunde sizlerin kullandigi varmi diye ogrenmek istedim.arayis seklimden kaynaklanan bir bulamama problemimi bilmiyorum.....yinede saol verdigin bilgiler icin uygun bir zamanda bakicam.
kızlar acilen kılo vermem lazım bitki cayları ise yarar mı dersiniz ?
sende bendensin liv :) benimde acil vermem lazım rahat bi 5 kilo hemde...ama hep lafta kalıyo yaa veremiyorum gerçi çabam yok... bende geçenlerde bitkisel çay sordum işe yarıyomuş selülit ve yağ eritmede...
Adaçayı zayıflamaya yardımcı oluyormuşş..
bağırsakları ve mideyi çalıştırıyormuş..