anlamadim, vajina icin üretilen mantar kremini sac diplerine sürmekten bahsetmiyorsun degil mi
yapmayin allah askina yaa aklinizi mi kaciridniz hic sürülür mü vajina kremi sac uzasin diyeesac uzatmak icin olan saclardan da olacaksiniz her duydugunuzu deneye deneye...
ilacın etken maddesi mikonozal nitrat... bu madde de saç uzattığı iddia edilen madde. türkiye'de bu tek başına satılmıyor ama yurt dışında satılabiliyor. türkiyede antiseptik özelliği nedeniyle bu mantar ilacının maddesi bir tek. alanlar da bu sebeple bunu alıyorlar. aslında garip bir durum sayılmaz, sinamekiyi hem bağırsaklar,hem de saçalrımız için kullanmamız gibi.bu sebeple sonuçları merakla bekliyorum. duyup da cesaret edememiştm zamanında.
ilacın etken maddesi mikonozal nitrat... bu madde de saç uzattığı iddia edilen madde. türkiye'de bu tek başına satılmıyor ama yurt dışında satılabiliyor. türkiyede antiseptik özelliği nedeniyle bu mantar ilacının maddesi bir tek. alanlar da bu sebeple bunu alıyorlar. aslında garip bir durum sayılmaz, sinamekiyi hem bağırsaklar,hem de saçalrımız için kullanmamız gibi.bu sebeple sonuçları merakla bekliyorum. duyup da cesaret edememiştm zamanında.
yurt dışında monistat diye vajina mantarları için kullanılan bir kremin ayda 4 cm saç uzattığını keşfetmişler,bununla ilgili bi kaç video da izledim gözle görülür değişme var 8-10 günde inanılmaz uzamalar görülüyor.ilacı aradım fakat bulamadım onun yerine türkiyede fungucit %2 pomad krem öneriyorlar,aldım bugün başladım.fiyatıda 3 lira o kadar çok şeyler denedimki bu içlerinde en inandırıcı olanı..gelişmeleri sizlerle paylaşacağım...
o sampuanın ısmını alabılırmıyım sayın eczacı arkadasım. saol bu arada
herhangi bir eczaneye gidip antifungal şampuan alcam dersen verirler sana.. konazol var mesela
Afedersiniz eczacısınız madem bir şey sormak istiyorum Sinameki maskesini yapanların yorumlarını okuduğumda bemixin saçlara zarar verebileceğini yazan bir yorum vardı acaba bu konuda bir bilginiz var mı?
Bir de bemixle aynı etkiye sahip olabilecek ama kokusuz bir ürün bulmamız mümkün mü acaba?
bu ılacın ıcınde hangı madde var sacı uzatan? bıde okudum sımdı zararlı bıseye benzıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?