• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri bakım yapmaya başladıktan sonraki fotograflarım öncesi ve sonrası :)

anlamadim, vajina icin üretilen mantar kremini sac diplerine sürmekten bahsetmiyorsun degil mi :53:
yapmayin allah askina yaa aklinizi mi kaciridniz hic sürülür mü vajina kremi sac uzasin diyee :37: sac uzatmak icin olan saclardan da olacaksiniz her duydugunuzu deneye deneye...

ilacın etken maddesi mikonozal nitrat... bu madde de saç uzattığı iddia edilen madde. türkiye'de bu tek başına satılmıyor ama yurt dışında satılabiliyor. türkiyede antiseptik özelliği nedeniyle bu mantar ilacının maddesi bir tek. alanlar da bu sebeple bunu alıyorlar. aslında garip bir durum sayılmaz, sinamekiyi hem bağırsaklar,hem de saçalrımız için kullanmamız gibi.bu sebeple sonuçları merakla bekliyorum. duyup da cesaret edememiştm zamanında.

ilacın etken maddesi mikonozal nitrat... bu madde de saç uzattığı iddia edilen madde. türkiye'de bu tek başına satılmıyor ama yurt dışında satılabiliyor. türkiyede antiseptik özelliği nedeniyle bu mantar ilacının maddesi bir tek. alanlar da bu sebeple bunu alıyorlar. aslında garip bir durum sayılmaz, sinamekiyi hem bağırsaklar,hem de saçalrımız için kullanmamız gibi.bu sebeple sonuçları merakla bekliyorum. duyup da cesaret edememiştm zamanında.

canim sagol detayli anlattigin icin ama bana vajina icin üretilen mantar kremini sac diplerine sürmek cok sacma geldi acikcasi.. sahsen kendimde bir cok yöntem denemis biriyim ama asla buna cesaret edemem :44:

canim benim evde mantar kremi var ismi : Canesten 1% clotrimazol. bu da olur mu sac uzatmak icin :44: ( icerigi : clotrimazol. 10mg, sorb. monostear, polysorb. 60, cetac, artific., alcohol cetyl. et stearyl., octododecanol. et alcohol benzyl. q.s., aq. purif. ad 1g ) sanirim icinde sac uzatmaya yararli olan maddeler yok..

mikonozal nitrat olması lazım ama. tr da arkadaşın dediği gibi fugucit var,yurt dışında da minostat mıydı öyle bir şeydi. merakımdan baktım gg'de 110 tl paha biçmiş fırsat düşkünleri...halbuki 3-5 liralık bir şey.

şimdi kızlar bi dakka kafam karıştı. hangısını bulabılırız bız bunların??? 3 5 lıralık olan hangısı noooooooooollluurrr tekrar anlatın :((

yurt dışında monistat diye vajina mantarları için kullanılan bir kremin ayda 4 cm saç uzattığını keşfetmişler,bununla ilgili bi kaç video da izledim gözle görülür değişme var 8-10 günde inanılmaz uzamalar görülüyor.ilacı aradım fakat bulamadım onun yerine türkiyede fungucit %2 pomad krem öneriyorlar,aldım bugün başladım.fiyatıda 3 lira o kadar çok şeyler denedimki bu içlerinde en inandırıcı olanı..gelişmeleri sizlerle paylaşacağım...

tuğba sonuçları cok merak edıyorum nolur yazzz. bende alıcam o dedıgın ılactan

tam 4 tane eczaneye gıttım hepsı de kaldırıldıgını soyledı offff!!!! buna benzer baska bı ılac yok mu kızlar?? baska bı mantar ılacı alsam?

MIKO-PENOTRAN isimli bı ılac gordum ınternette o dedıgın maddeden var ıcınde vajınaya surulen..ama korkuyorum ya sacımı dokerse dıyeee

okuyunca burayı gözlerime inanamadım. siz antifungallerin ne kadar zararlı olduğunu biliyor musunuz.. normalde bile yazılıp yazılmaması düşünülen ilaçlardır.. antifungaller saçlarınızı uzatmaz.. mantarların hücre yapıları insan hücresine çok benzediği için antifungallerin normal hücrelerinizi öldürmesi hatta dnasında yapı değişikliğine neden olması bile söz konusu.. daha ilerisi için de kansere bile sebep olabilirsiniz.. ileride kort,zon kullanmak zorunda kalabilirsiniz. bağışıklık sisteminiz çöker..
ben bir eczacıyım ve sizi uyarmak istedim

aaaa :53: cok ıyı oldu bı eczacının soylemesı.. suan vazgectım almaktan.. bemıks bepantene devam:3:

ille antifungal kullancaz diyorsanız da ketakonazol içeren saç şampuanları var.. ilginçsiniz arkadaşlar ya. sağlığınızdan olursunuz.. benden söylemesi:20:

size şu kadar söylüyüm eğer bu bahsettiğiniz ilacı oral alırsanız yani ağız yoluyla üzerine de alkol alırsanız ölürsünüz.. antifungal saç şampuanlarının mecburen kullanılması gerektiği durumlarda bile sürekli kullanılmaması önerilirken siz kendinizi ateşe atıyorsunuz..

herhangi bir eczaneye gidip antifungal şampuan alcam dersen verirler sana.. konazol var mesela

Afedersiniz eczacısınız madem bir şey sormak istiyorum Sinameki maskesini yapanların yorumlarını okuduğumda bemixin saçlara zarar verebileceğini yazan bir yorum vardı acaba bu konuda bir bilginiz var mı?
Bir de bemixle aynı etkiye sahip olabilecek ama kokusuz bir ürün bulmamız mümkün mü acaba?

bu ılacın ıcınde hangı madde var sacı uzatan? bıde okudum sımdı zararlı bıseye benzıyo

Afedersiniz eczacısınız madem bir şey sormak istiyorum Sinameki maskesini yapanların yorumlarını okuduğumda bemixin saçlara zarar verebileceğini yazan bir yorum vardı acaba bu konuda bir bilginiz var mı?
Bir de bemixle aynı etkiye sahip olabilecek ama kokusuz bir ürün bulmamız mümkün mü acaba?

cnm sinameki saçlara etki ediyor olabilr. sinamekinin sürekli oral kullanılması barsak peristaltizmini etkilediğinden dolayı ilerde barsak problemleri yaşanmasına neden oluyorç..
ben bemiks vs ampullerin işe yaradığını düşünmüyorum. çünkü bu tarz ampuller im yani kas içine yapılan yada iv olan (enjeksiyon yoluyla yapılan ilaçlar olduğundan) vücutdışı yaralanımının olacağını düşünmüyorum.. çünkü formları farklı.. siz subkutan deri üstü kullanılıyorsunuz,diğeri ise enjeksiyonla kullanılıyor aslında.. ama tabi geçici çözümler olabilri saç yumuşaması parlaklık gibi..

Back