• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri bakım yapmaya başladıktan sonraki fotograflarım öncesi ve sonrası :)

o kadar degıl heralde bukadar zararlı oldugunu bılıpte almam.dezenfektan gbı bısey sanıyodum ben onu.soyle bı baktm ınternetten hasta olanlara bıle haftada 2 defa demısler

e pekı ne kullanıcZ bız? bıldgın bı ılac varmı

cnm kelin merhemi olsa diyeceğim.. ben de saçlarımı uzatmaya çalışıyorum ama emin olun böyle bir yöntem yok. sığıriliğini denedim saç dökülmesini engelliyor saç çıkmasını sağlayabiliyor.. ancak pek uzattığını düşünmüyorum.. beslenmenize önem gösterin. vitaminli gıdalar tüketin.. paraben,sülfat içeren şampuanlar kullanmayın.. keratin içeren şampuanlar kullanabilirsiniz..

cnm sinameki saçlara etki ediyor olabilr. sinamekinin sürekli oral kullanılması barsak peristaltizmini etkilediğinden dolayı ilerde barsak problemleri yaşanmasına neden oluyorç..
ben bemiks vs ampullerin işe yaradığını düşünmüyorum. çünkü bu tarz ampuller im yani kas içine yapılan yada iv olan (enjeksiyon yoluyla yapılan ilaçlar olduğundan) vücutdışı yaralanımının olacağını düşünmüyorum.. çünkü formları farklı.. siz subkutan deri üstü kullanılıyorsunuz,diğeri ise enjeksiyonla kullanılıyor aslında.. ama tabi geçici çözümler olabilri saç yumuşaması parlaklık gibi..

Teşekkür ederim zaten o maskeyi kullanmıyorum ama saçlarım için sadece vitamin alıp sürsem en azından saç derisinin beslenmesi için bir faydası olur mu diye düşünmüştüm:44:
Saç derim o kadar hassas ki bir çok şampuan saç derimde sanki tırnaklanmışcasına sulu yaralara sebep oluyor.. Bepanthen ampul vitaminler falan iyi gelebilir diye düşünmüştüm çok teşekkür ederim cevabınız için:3:

Teşekkür ederim zaten o maskeyi kullanmıyorum ama saçlarım için sadece vitamin alıp sürsem en azından saç derisinin beslenmesi için bir faydası olur mu diye düşünmüştüm:44:
Saç derim o kadar hassas ki bir çok şampuan saç derimde sanki tırnaklanmışcasına sulu yaralara sebep oluyor.. Bepanthen ampul vitaminler falan iyi gelebilir diye düşünmüştüm çok teşekkür ederim cevabınız için:3:

önemli değil.. yani normal saç bakımınızı yapmanızın yeterli olacağını düşünüyorum.. şampuanınınıza önem verin.. saç maskenizi uygulayın yeterli..saçınızı uzatacağız vs.. ürünlere inanmayın. gerçekten uzatan bir yöntem olsaydı bu ekrandaki k,işiler saçlarına kaynak,postiş vs gibi şeylerle uğraşmazlardı diye düşünüyorum

bende şimdi o sığır iliği zımbırtısını okudum.fayda gorenler olmus da cok uğrastırıcı gbı gorunuyo:43: offf .. ama dürüst olarak dıyebılırım kı cıdden uzadı benm sacım bazı bıtkısel karısımlarla yahuu. acaba psıkolojık mı? ama 2 ayda 5 6 cm uzadı yanı. boyası geldı ordan anlıyorum:66:

Evet haklısınız :1:
Ben de saçım uzasın istiyorum ama şimdilik kendimi parçalamıyorum benim amacım yıpranmış saçlarımı doğal haline getirebilmek bir an önce ve saç derimi de elimden geldiğince sağlıklı tutabilmek Otacının şampuanını kullanıyorum şimdilik bir sorun yok sorun olursa yine bebek şampuanına geri döneceğim:1:
Bepanthen karıştırarak yapacağım bir bakımın zararı olmaz diye düşünüyorum onu deneyeceğim bir süre tekrar teşekkürler iyi günler:71:

bende şimdi o sığır iliği zımbırtısını okudum.fayda gorenler olmus da cok uğrastırıcı gbı gorunuyo:43: offf .. ama dürüst olarak dıyebılırım kı cıdden uzadı benm sacım bazı bıtkısel karısımlarla yahuu. acaba psıkolojık mı? ama 2 ayda 5 6 cm uzadı yanı. boyası geldı ordan anlıyorum:66:

cnm bitkisel bakım yapabilirsin ona birşey demiyorum... ama bu antifungale falan inanmayın. sağlığınızdan olursunuz.. dipboyası derken saçtan boya da oakabiliyor.. bu yanıltıcı olmasın.. ama sen yine de bitkisel kürlere devam edebilirsin.. ama ilaç vs onlardan medet ummayın..

Evet haklısınız :1:
Ben de saçım uzasın istiyorum ama şimdilik kendimi parçalamıyorum benim amacım yıpranmış saçlarımı doğal haline getirebilmek bir an önce ve saç derimi de elimden geldiğince sağlıklı tutabilmek Otacının şampuanını kullanıyorum şimdilik bir sorun yok sorun olursa yine bebek şampuanına geri döneceğim:1:
Bepanthen karıştırarak yapacağım bir bakımın zararı olmaz diye düşünüyorum onu deneyeceğim bir süre tekrar teşekkürler iyi günler:71:

bemiks evigen bepanten ampul aktın şampuana sorun olmaz.. ama bunlar bi süre snra şampuanın içinde bozulur.. en iisi saç bakımı yapacağınız zaman bu ampulü kırıp ,saçınıza yetecek kadar saç maskesini alıp,bu maskeye ampulden belirli miktarlarda karıştırıp,saça maskeyi sürüp 30 dakika kadar hatta 1 saat bekletebilirsiniz. şampuana katmanızı önermem..

bemiks evigen bepanten ampul aktın şampuana sorun olmaz.. ama bunlar bi süre snra şampuanın içinde bozulur.. en iisi saç bakımı yapacağınız zaman bu ampulü kırıp ,saçınıza yetecek kadar saç maskesini alıp,bu maskeye ampulden belirli miktarlarda karıştırıp,saça maskeyi sürüp 30 dakika kadar hatta 1 saat bekletebilirsiniz. şampuana katmanızı önermem..

Teşekkür ederim:46:

eczacı bayan bısey sorucam biotin dıye bsy varmıs.sac uzatmaya kilo aldırır mı buu

biotin keratin yapısını güçlendirir. uzamasını sağlayabilir. daha erken saç ve tırnaklar uzayabilir. bu da bir vitamin. sonuçta vitaminler iştah açtığı için iştahınızı açabilir

eczacı bayan bısey sorucam biotin dıye bsy varmıs.sac uzatmaya kilo aldırır mı buu

Biotin iştah açmaz, kilo aldırmaz.Fazlası idrar ile atılır.Bunun dışında günce 300 mcg biotini zaten gıdalarla alıyorsanız ekstradan alacağınız biotin direkt atılır.Soru bana sorulmamış ama eklemeden edemedim...Ayrıca saç uzatmaktan çok saçın güçlenmesini sağlar.Ancak biotin eksikliğine bağlı bir yavaş uzama ve incelme durumu söz konusu ise biotin ile birlikte uzama hızlanır ve saçlar güçlenir bunun dışında etki etmez...

ya kızlar ben cok yoruldum artık şu sac bakımında.eskı saclarımı cok ozluyorum ama gidişata bakılırsa anca 2 3 yıl sonra oyle olabılcek.nedir bızım bu saclardan cektgmz yaa.1 yıldr depresyondayım :2::2:

kızlar fotograf koyuyoruum 15 gun oncesı ve sonrası $Fotoğraf-0410.jpg $Fotoğraf1028.jpg

kızlar fotograf koyuyoruum 15 gun oncesı ve sonrasıEki Görüntüle 195699 Eki Görüntüle 195700

Fotoğraflarında öncekiler bulanık yeniler hep aydınlık yerlerde çakilmiş bir şey anlayamayız ki özellikle böyle koyup iyi bir şey duymak istiyorsan kendini kandırırsın... Yok sadece boyunun uzayıp uzamadığını merak ediyorsan 15 günde belirgin bir uzama olmaz zaten bence:97:
Bu kadar kafana takarsan hepsi elinde kalıverir bak:97: umursama ve kendini saçlarının çok uzun olduğuna inandır pozitif düşün beyninin gücünü kullan uzar onlar:97:
(Ben bu şekilde 6 kilo vermiştim)

burda tanımadıgım bırkacc insandan ıyı sey duyup egomu tatmın mı edıcem ?:9: sadece yaptıgım bakımlar sonrasında sonuçları gosterıyorum ki bu paylasımlarında ortak amacı budur.

Back