Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e pekı ne kullanıcZ bız? bıldgın bı ılac varmı
cnm sinameki saçlara etki ediyor olabilr. sinamekinin sürekli oral kullanılması barsak peristaltizmini etkilediğinden dolayı ilerde barsak problemleri yaşanmasına neden oluyorç..
ben bemiks vs ampullerin işe yaradığını düşünmüyorum. çünkü bu tarz ampuller im yani kas içine yapılan yada iv olan (enjeksiyon yoluyla yapılan ilaçlar olduğundan) vücutdışı yaralanımının olacağını düşünmüyorum.. çünkü formları farklı.. siz subkutan deri üstü kullanılıyorsunuz,diğeri ise enjeksiyonla kullanılıyor aslında.. ama tabi geçici çözümler olabilri saç yumuşaması parlaklık gibi..
Teşekkür ederim zaten o maskeyi kullanmıyorum ama saçlarım için sadece vitamin alıp sürsem en azından saç derisinin beslenmesi için bir faydası olur mu diye düşünmüştüm:44:
Saç derim o kadar hassas ki bir çok şampuan saç derimde sanki tırnaklanmışcasına sulu yaralara sebep oluyor.. Bepanthen ampul vitaminler falan iyi gelebilir diye düşünmüştüm çok teşekkür ederim cevabınız için
bende şimdi o sığır iliği zımbırtısını okudum.fayda gorenler olmus da cok uğrastırıcı gbı gorunuyo offf .. ama dürüst olarak dıyebılırım kı cıdden uzadı benm sacım bazı bıtkısel karısımlarla yahuu. acaba psıkolojık mı? ama 2 ayda 5 6 cm uzadı yanı. boyası geldı ordan anlıyorum
Evet haklısınız
Ben de saçım uzasın istiyorum ama şimdilik kendimi parçalamıyorum benim amacım yıpranmış saçlarımı doğal haline getirebilmek bir an önce ve saç derimi de elimden geldiğince sağlıklı tutabilmek Otacının şampuanını kullanıyorum şimdilik bir sorun yok sorun olursa yine bebek şampuanına geri döneceğim
Bepanthen karıştırarak yapacağım bir bakımın zararı olmaz diye düşünüyorum onu deneyeceğim bir süre tekrar teşekkürler iyi günler
bemiks evigen bepanten ampul aktın şampuana sorun olmaz.. ama bunlar bi süre snra şampuanın içinde bozulur.. en iisi saç bakımı yapacağınız zaman bu ampulü kırıp ,saçınıza yetecek kadar saç maskesini alıp,bu maskeye ampulden belirli miktarlarda karıştırıp,saça maskeyi sürüp 30 dakika kadar hatta 1 saat bekletebilirsiniz. şampuana katmanızı önermem..
eczacı bayan bısey sorucam biotin dıye bsy varmıs.sac uzatmaya kilo aldırır mı buu
kızlar fotograf koyuyoruum 15 gun oncesı ve sonrasıEki Görüntüle 195699 Eki Görüntüle 195700