Saç Uzatma Yöntemleri bakım yapmaya başladıktan sonraki fotograflarım öncesi ve sonrası :)

biz diğer yerde cevap beklioz senden ee anlat haftada kaç kes uyguladın?ne kadar tuttun saçında? kuruttu mu saçını ? biraz fazla mı sordum ne

uzama var ama öyle abartili bir uzama göremedim ben.

ônceki halinle son halindeki at kuyrugun ayni degil.. önceki halinde at kuyrugun daha assagida, son halinde daha yukarida at kuyrugun.. ve biz bayanlar hepimizde biliriz ki, at kuyrugunu ne kadar yukaridan yaparsak o kadar daha uzun durur..
bence ilk at kuyrugu yaptigin tokayla ve ayni hizalarda bidaha topla sacini ve öyle resim cek.. daha iyi anlasilir.

Bide önceki resimde basini öne egmissin, sonraki halinde dik durmussun.. tüm bunlar göz yaniltmasina neden oluyo malesef.. :26:

valla 2 ay oncesıne ait tek sacımın toplu oldugu ftgraf oydu.1 2 cm az yada cok.eger tam olarak goremedysen ekrana yakınlaş

ilk resim yaklasık 5 ay oncesıne aıt.son 2 aydr bakım yapıyorum.saclarımı pek salmadgm ıcın pek salık halde ftgraf yok.buldkca koyarım

pardon 2. resım dıcektım. ki o 2. resımden sonra sacımı kestrdım 2 3 cm gıtmıstır muhtemelen.su andada kafamda turplu suyum beklıyorum

bakım yapmaya baslayalı 1.5 ay oldu.saclarımı o aralar boyamıstım.mart 15 16 gibi sımdı olçtum 6 cm cıvarında bı uzama olmus.bı 10 cm yı gorsek ıyı olcak

Son düzenleme:
yurt dışında monistat diye vajina mantarları için kullanılan bir kremin ayda 4 cm saç uzattığını keşfetmişler,bununla ilgili bi kaç video da izledim gözle görülür değişme var 8-10 günde inanılmaz uzamalar görülüyor.ilacı aradım fakat bulamadım onun yerine türkiyede fungucit %2 pomad krem öneriyorlar,aldım bugün başladım.fiyatıda 3 lira o kadar çok şeyler denedimki bu içlerinde en inandırıcı olanı..gelişmeleri sizlerle paylaşacağım...

anlamadim, vajina icin üretilen mantar kremini sac diplerine sürmekten bahsetmiyorsun degil mi
yapmayin allah askina yaa aklinizi mi kaciridniz hic sürülür mü vajina kremi sac uzasin diyee sac uzatmak icin olan saclardan da olacaksiniz her duydugunuzu deneye deneye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…