- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 35
- Konu Sahibi birderdindelisi
Benim oglumda 15 aylik mecbur ise onunla geliyorum Allahtan kendi isimiz buraya oyun alani yaptim park yatak aldim oyuncaklariyla oynuyo ama ben yetisemiyorum bende kres dusundum ama ya kreste biri birsey yaparsa daha kendini ifade edemiyor diye vazgectim cocukla calistigim icin 11-12 lere kadar is yerindeyim uzuluyorum ama isi birakma luksum yok maalesef sizin konunuza gelecek olursak en basinda fiyati ev islerinde yardimci ve cocuk icin sartlarinizi konustuysaniz bunlari yapmak zorunda burdaki arkadaslara soruyorum patronunuz size is taniminizi yaptiktan sonra siz bunu yapmam diyorsaniz hangi patron ayni parayi verip tamam yapma der? Sahsen biz demiyoruz bize de geldi isin tanimini yapip ise aldigimiz is verildiginde diger arkadaslara senn yap bunlari ben yapmam diyen otomatikman isten cikarildi yapilmasi gereken en basta ne konusulduysa onun yapilmasi sonucta arz ve talep var en basinda sen bana 2000 tl ver ama ben sadece cocukla ilgileneyim deseydi ve konu sahibi ucreti sabit tutup ev isi bekleseydi hakliydiniz hanginiz manava gidip ben sana 3 kilo elma parasi vereyim ama sen bana 1.5 kilo elma ver der?
Evet çok haklısınız, keşke baştan hiç ek iş istemeyip ücreti düşük tutsaymışız aradaki farkla da haftada iki gün temizlik yemek alsaymışız, hakikaten bunu şimdi anlıyorum. Bu da bir tecrübe işte. Kreş inanın mantıklı geliyor bana bizzat gidip yerinde görüp değerlendireceğim. Dilerim gönlümüzce olur herşey