benim cevremde tam gun cocuk bakanlar 1000 tl den asagi gelmiyorlar.... hadi bunu geciyorum
500 600 tl bakici parasi verebilen birinin de calismaya ihtiyaci oldugunu acikcasi dusunmuyorum
2 yaşından sonra ne yaptınız çocugunuzu geçici annemi buldunuz ona hala bakıma çok ihtiyacı var çünkü
nasıl da lafı kıvırdı değil mi arkadaş,
ilk başta çalışanlara karşıydı ihtiyacı olsa bile,
sonra ihtiyacı olan için demiyorum dedi,
sonra da 2 yaşına kadar dedi.
bu kadar çelişki olamaz,gerçekten de,işte prim yapmadı
nasıl da lafı kıvırdı değil mi arkadaş,
ilk başta çalışanlara karşıydı ihtiyacı olsa bile,
sonra ihtiyacı olan için demiyorum dedi,
sonra da 2 yaşına kadar dedi.
bu kadar çelişki olamaz,gerçekten de,işte prim yapmadı
bakin arkadaslar ben calismak zorunda olan anneleri kastetmedim hele hele calisan anne kotudur asala demedim... bu bi kere anlasilsin... ayrica ben 3-5 aylik bebekleri dedim....burda da bi anlasalim... ayrica ihtiyaci olmadigi halde 2 sene bile evde oturamayan anneleri kastettim
dusunuyorum dusunuyorum bir turlu anlayamiyorum... 3 aylik 5 aylik bebekleri bakicilara birakip calisanlari...madem bakmicaksin neden doguruyorsun? sirf ego tatmini icinmi? calismaya ihtiyacin varsa bakici parasini nasil veriyorsun?? bu zamanda bakici istanbul gibi yerde en 1000 tl... uzmanlar bebeklerin en az 2 yasina kadar anneden ayrilmamalari gerektigini soyluyorlar. ben anlamadim bu isiiiiiii
iki yasina kadar bebklerinizden mecbur kalmadikca ayrilmayin ben demedim uzmanlar soyluyor...
maalesef en baştaki yazdıklarınız da çok da hoş olmayan kelimelerde var!
Eee 2 yaşından sonra büyüyor mu ki çocuk,ne kadar kötü bir annesiniz,hangi vicdanla yalnız bırakırsınız çocuğunuzu..?
Bence çocuk evlenene kadar çalışmayın,ee para bol madem..
Biz fakirler çalışmak durumundayız -tatlicadiarzu-
Eee 2 yaşından sonra büyüyor mu ki çocuk,ne kadar kötü bir annesiniz,hangi vicdanla yalnız bırakırsınız çocuğunuzu..?
Bence çocuk evlenene kadar çalışmayın,ee para bol madem..
Biz fakirler çalışmak durumundayız -tatlicadiarzu-
siz bi donun en bastaki yaziyi okuyun 2 yas en bastan beri varrrrr
yanlis anlasilma olmus arkadaslar..
ben calismaya mecbur olanlar icin yazmadim o yaziyi.. ama ben ne anneler taniyorum sirf evde oturup cocuk bakmamak icin calisanlar hic bi ihtiyaci olmadigi halde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?