benım dusunceme katılmak zorunda degılsınız..benım fıkrım budur ama su yazdıklarınıza bende sıze katılmam asla..buyuk harf kullanmak forum kurallarında hakarettır hatırlatırım..HİÇ KATILMIYORUM SİZE...çocuk annem yine gidecek endişesiyle çok panik duuruyor annenin yanında...çok korkarak oynuyor içeri mutfağa gitse annem gitti diye endişeliniyor...sağlık güvencesi deerken babası nerde bu çocuğun babasının üstüne kayıt olsun ben herşeyi sıkarakta olsa gerçi sımadım da hemen çocuğumu özel sağlık yaptırdım devlet hastanelerinde sürünmesin diye..imkanı olmayan var yazılmasın sakın...öyle gereksiz harcamalr oluyorki sağlık sigortasına sıra gelmiyordur kesin..
HİÇ KATILMIYORUM SİZE...çocuk annem yine gidecek endişesiyle çok panik duuruyor annenin yanında...çok korkarak oynuyor içeri mutfağa gitse annem gitti diye endişeliniyor...sağlık güvencesi deerken babası nerde bu çocuğun babasının üstüne kayıt olsun ben herşeyi sıkarakta olsa gerçi sımadım da hemen çocuğumu özel sağlık yaptırdım devlet hastanelerinde sürünmesin diye..imkanı olmayan var yazılmasın sakın...öyle gereksiz harcamalr oluyorki sağlık sigortasına sıra gelmiyordur kesin..
bugunun yarını duusnmeden yazanları tebrık edıyorum ve kahkaha atıyorum
kendını dusunmeyen bır anne evledını nasıl dusunur bu mantıkla yazılanlar agırlaştıkça cevaplarda cıgrından cıkıcaktır benım yaptıgım gıbı..
ssk mesela?5 sene daha calışsam emeklıyım
yasım 28
kımım var kımsem,kayınvalıdeye bırakmam ,annem burda olsa1 dk durmam çalışırım ,hayatımı garantıye alırım böylece evledımında hayatı garantıye alınır.
ne kocanın garantısı var ne saglıgın..
belli mi olur???tutkı boşandın??yada esının basına bırsey geldi??yada yatalak oldu?olmaz dıye bırseymı var??
ya gulucem tutmayın benı bu ne zıhnıyettttttttttttttdelikafaduldendelikafadulden
yasakkelimevallahi bende size hiç katılmıyorum her çocuk aynımı sizce hayır kesinlikle değil benim oğlumda bu bahsettiğiniz şeylerin hiç biri yok canım sabah benden erken uyanıyo hadi kalk anne sen işe ben anne anneye haa bakıcıya bırakılan çocuklar nasıl bilmiyorum ama siz genelleme yaptınız için söylüyorum
çocuguna kendi bakan anneler anne, çalışanlar kendi egolarını tatmin ediyor öylemi yani kendi bakan anneler çok iyi anne. ne değişik bir yaklaşım tarzı çalışmak üretmek kadınında varlığını iş alanında hissetmesi insanlığa birçok şey katması erkek egemenliğini çalışarak yıkması size göre anneligi haketmemesi demek öylemi size birşey diyemiyorum. çocugunuz büyüyünce boş boş oturmanız evlerde ev toplantıları yapmanız bana görede çok fena. çalışan annelerde emin olunki çocuklarını çok seviyor ve onlar için herşeyi ama herşeyi yapar. bakıcı olmakta üretmek demektir. üretmeden tüketemeyiz.
Sanırım böyle bir konu açınca çocuğunu en çok seven anne siz oldunuz.
Tebrikler... Alkış,alkış,alkış...
Çocuğunu bırakıp çalışan bu cani annelerin hepsini bir odaya kapatıp zehirleyelim.
amacınız birilerine sataşmak gayet belli. reyting yapsın diye durduk yerde açılan bi konu. direkt eleştiri tahammülsüzlük... çalışan anneleri hedef alan kelimeler bunlar ve hiç de hoş değil.
dusunuyorum dusunuyorum bir turlu anlayamiyorum... 3 aylik 5 aylik bebekleri bakicilara birakip calisanlari...madem bakmicaksin neden doguruyorsun? sirf ego tatmini icinmi? calismaya ihtiyacin varsa bakici parasini nasil veriyorsun?? bu zamanda bakici istanbul gibi yerde en 1000 tl... uzmanlar bebeklerin en az 2 yasina kadar anneden ayrilmamalari gerektigini soyluyorlar. ben anlamadim bu isiiiiiii
benim cevremde tam gun cocuk bakanlar 1000 tl den asagi gelmiyorlar.... hadi bunu geciyorumbizim hastanede ücretsiz izin verilmiyor,isteyene bile öldürecekmiş gibi bakılıyor birkaç bölüm hariç.
bence bu başlığı açan arkadaş çok luzumsuz bir başlık olmuş,madem parası yok bakıcıya nasıl para veriyor diyerek de ihtiyacı olana da lafı söylemişsiniz zaten,sonra lafı değiştirmeye çalışsanız da..
bir kere ben iyi bir işim,güzel bir geleceğim olsun diye yıllardır okuyorum,bebeğim oldugunda alabileceğim en uzun izni alacağım ama bu kadar çaba verdiğim işimi de bırakamam
bunun yaşlılığı var,emeği var,sigortası var vs vs
60 yaşına gelince de bize siz bakmayacaksınız sanırsam?e bizimle zorlu okul yıllarını geçiren de siz değilsiniz,he bizim bebeğimizi yapan da biziz siz hiç değilsiniz.
sonuç:herkes kendisini ilgilendiren şeylerle uğraşsın ve doğru buldugunu yapsın
:)) demek ki onca yazidan anladiginiz bu kadar ben sizi alkisliyorum
insanlar ruh hastası değil sırf ego tatmini için bebek yapmaz kimse. bunları yazıp sonra da lafı değiştiriyosunuz tepki görünce çevir kazı yanmasın hesabı
ben de calisiyorum anlatamiyomuyum yoksa anlamada bir problemmi var????? ben 2 yasina kadar cok mecburiyet yoksa bebeklerin bakicilara birakilmasina karsiyim dedimmmm.... toptan isi birakalim ne isimiz var iste cocuk evdeyken demedimmmmm...... ayrica mecbur olanlari ayri tuttum daha ne diyebilirim ??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?