• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı ücreti

fluuu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
572
272
323
Selam hanımlar
Virüs dolayısı ile çocuklarımı okula yollamayacağım.
Çocuklar ikizler 5 küçük 2 yaşında
9.00 14.00 çalışıyorum bakıcı da bu saatlerde çalışacak.Toplamda 5 saat.
Geçen sene bu bakıcıya bir tek bebek bakıyordu 1400 TL veriyordum. 5 saat için ve bebek uyuyunca ufak tefek ev işi yapıyordu. Arada yemek yapıyordu. İkizler kreşe gidiyordu.

Bu sene 3 çocuk bakacak sadece zor olacak biraz ama öyle çok yaramaz değil çocuklar ondan zaten kabul etti üçünü bakmayı ücret ne kadar istediğini sordum ama bir şey söylemedi sen belirle dedi sizce ne kadar ücret vermeliyim hakkı kalsın istemem kimsenin istanbulda yaşıyoruz buarada.

Konu sahibi arkadaşım devletin ev işlerinde çalışan kişiler için sigorta prim desteği var ..bunu araştirin derim. Ben geçen yıl başvurdum ve bir buçuk sene için çıktı destek ..5 ayda bakicimla yolları ayırdık ama devam etseydik ilk 3 ay sigorta primi (o da ayda 700 -civariydi diye hatırlıyorum ) ödedikten sonra size hiç ödeme çıkmıyordu

Herkes çocuklarına, başkası bakacaginda sakin der.

Kendine sıra geldiğinde delirecek duruma geldiğini anlatır.

3 çocuk varsa fazla sorumluluk vermeyin demeye geldim. Çocukları gözlerinden ayırmasın.

Fiyat konusunda tavsiyem yok. Şehirden şehire , kişiden kişiye değişiyor.

gunluk 5 saat cok degil ama 3 cocuk ve istanbul gibi yerde her gun git gel yol uzunlugu parasi vs dusunmek lazim. fikrim yok Allah kolaylik versin demeye geldim.
peki hanimlar ben de ankarada 2 yasindaki oglumu akrabamiza sabah 7de birakip aksam 18.30da alacagim haftaici hergun.kendi evinde bakacak yani yol parasi ev isi yapmasi vs durumu dogal olarak olmayacak.ama nerdeyse 12 saat cocuk onda kalacak.ucret ne kadar uygundur ankara icin?

gunluk 5 saat cok degil ama 3 cocuk ve istanbul gibi yerde her gun git gel yol uzunlugu parasi vs dusunmek lazim. fikrim yok Allah kolaylik versin demeye geldim.
peki hanimlar ben de ankarada 2 yasindaki oglumu akrabamiza sabah 7de birakip aksam 18.30da alacagim haftaici hergun.kendi evinde bakacak yani yol parasi ev isi yapmasi vs durumu dogal olarak olmayacak.ama nerdeyse 12 saat cocuk onda kalacak.ucret ne kadar uygundur ankara icin?

Oğlunuz kaç yaşında ?

Çocuğunuzun yiyeceği yemekleri de siz mi karşılayacaksınız ? (Eti, başlığı, tavuğu vs vs)
12 saat çok fazla . Asgari ücretten fazla vermelisiniz.

Çocuğunuzun yiyeceği yemekleri de siz mi karşılayacaksınız ? (Eti, başlığı, tavuğu vs vs)
12 saat çok fazla . Asgari ücretten fazla vermelisiniz.
tabi ki uc ogunu ara ogunleri filan hepsini orda yiyecek sonucta onun masrafini da dusunerek bi ucret belirlemek lazim.memurum sabah 8 aksam 17 calisiyorum ama yol uzun oldugu icin malesef 12 saat kalacak :(

Back
X