• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı ücreti yardım ?

Uyuz bir sehir Bursa :KK66: otura otura ben de uyuz oldum ahahaha
Halbuki birçok şeyin kaynağı ama turistik gezi için bile bana ve ekonomime göre pahalı gerçekten.
Bursalı arkadaşlarım var, ülkenin kaymak tabakasının o şehirde yaşıyor oluşunun, her türlü hizmeti yükselttiğini söylüyor.

İstanbul diye dilimize tutturmuşuz ama Bursa daha fena derler hep, gezecek konaklayacak kadar birikiminim olursa gözlemleyeceğim😂

Halbuki birçok şeyin kaynağı ama turistik gezi için bile bana ve ekonomime göre pahalı gerçekten.
Bursalı arkadaşlarım var, ülkenin kaymak tabakasının o şehirde yaşıyor oluşunun, her türlü hizmeti yükselttiğini söylüyor.

İstanbul diye dilimize tutturmuşuz ama Bursa daha fena derler hep, gezecek konaklayacak kadar birikiminim olursa gözlemleyeceğim😂
Bu mevsimde Uludag orman kosklerini oneririm. On numara izole tatil yaparsin. ♥️Bursanin gizli zenginleri var derler hep,gercekten dogru.

Biriyle görüşmüştüm etrafımdaki bakanların 2kati fiyat söylemişti. Bursada tanıdığı o fiyata bakıyormuş diye. Başkasını bulmuştum. Bursa çok pahalı demek ki
Kime nerede baktigin onemli tabi. Bademlide bahceli mustakil evde yasayan adamin cocuguyla Yildirim Millet mahallesinde yasayan adamin cocuguna ayni paraya bakmiyorlar o bir gercek Bursada. Adamina gore fiyat cekerler.

Back
X