• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı ücreti yardım ?

Kostebekpasta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
1.833
5.098
158
30
Günaydın hanımlar .. biri 4 biri 1,5 yaş olmak üzere 2 küçük çocuğum var bakıcı ablaya vericem saati ne kadar sizin oralarda ? Kendi evinde bakıcak

2 cocuk bilmiyorum ama tek cocuk 1200 TL falan oldu minicik ilçedeyim ben.. 2 cocuk ta en az 1500 olur sanirim

Bakıcı teyze diyeyim o zaman komşum kendisi tanıdığım güvenilir birisi 40 yaşlarında
ikisini birden idare edebilecek mi ? daha önce deneyimi var mı ? 1,5 yaş ağzına bişey atsa diğeri cama kapıya gitse, gamlı baykuş gibi oldum da cidden tek çocuğa bakmakla iki çocuğa bakmak aynı şey değil.

ikisini birden idare edebilecek mi ? daha önce deneyimi var mı ? 1,5 yaş ağzına bişey atsa diğeri cama kapıya gitse, gamlı baykuş gibi oldum da cidden tek çocuğa bakmakla iki çocuğa bakmak aynı şey değil.
Daha önce tecrübesi var güveniyorum o konuda sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama saat ücreti ne olmalı bilemiyorum

Şehir şehir çok değişiyor fiyatlar bakıcı ve temizlikçilerde.
Mesela burada 5 tam gün yardımcı alsam 2500 vermem gerekir ama arkadaşım küçük şehirde 1000 TL veriyor.
Bence direk kendisi ile anlaşın.
Muhtemelen burada çıkandan çok daha uygun fiyat önerecek. Forumda insanlar genel olarak uçuyor bu tarz fiyatlar çünkü herkes en çok ben veriyorum yarışına(?) giriyor.

Saati 20 liradan yaparsanız günlük 70 lira olur, haftada 5 gün 350 lira yapar aylık da 1400 lira yapar. 3.5 saat için makul bir fiyat bence. Kendi evinde bakacak sonuçta. Ama sizin oralarda fiyat nedir bilemiyorum tabii.

Günaydın hanımlar .. biri 4 biri 1,5 yaş olmak üzere 2 küçük çocuğum var bakıcı ablaya vericem saati ne kadar sizin oralarda ? Kendi evinde bakıcak
Devletin bakıcı yardımı var. çevremde faydalanan çok var. Bir arastirin. Bakıcıya SGK yapıyorsunuz. 2 bin kadar bir şey veriyor devlet. Benim ablam 2 çocuk 5 saat için 1500 veriyor kadına ayrıca sigorta yapıyor kadına. Ama ona maliyeti 500 TL filan oluyor.

Yarım gün işlerin fiyatı günlük 100 tl gibi bir meblağdır.
Buna göre hesaplayın.

saati 100 liramı 🤨 günde 3 saat baksa 300, haftada 5 gün 1500 , ayda 6 bin 🙄 bakıcı olam ben
Yok yaa yanlis yazmisim duzelttim.
Temizlik isine yarim gun 100 lira aliyorlar bizim burda,kendi evinde bakacagi icin ayni ederde diye dusundum.

Bir arkadasim ozel derse gidiyor ingilizce oyun ve sohbet etkinlik falan 3 ve 4 yasindaki iki cocuga,saati 10 liraymis. Gitme bir daha dedim,cok uzuldum. Merdiven temizle daha iyi

Kendi etrafınızda bakıcı tutanlara sorsanız daha iyi olur. Her yerde fiyat değişiyor. Ben bir ilçedeyim 08.00 15.00arasi 1 çocuk ve yemek yapıyor. Aylık 1000tl. Saat olarak değil aylık fiyat anlaşırsanız daha iyi olur. Yoksa bugün bakmayacağım ücrette almayacağım gibi garip bir durum oluyor.

Yok yaa yanlis yazmisim duzelttim.
Temizlik isine yarim gun 100 lira aliyorlar bizim burda,kendi evinde bakacagi icin ayni ederde diye dusundum.

Bir arkadasim ozel derse gidiyor ingilizce oyun ve sohbet etkinlik falan 3 ve 4 yasindaki iki cocuga,saati 10 liraymis. Gitme bir daha dedim,cok uzuldum. Merdiven temizle daha iyi
😄👍🏻

Back
X