- 20 Temmuz 2015
- 1.833
- 5.098
- 158
- 30
- Konu Sahibi Kostebekpasta
Günaydın hanımlar .. biri 4 biri 1,5 yaş olmak üzere 2 küçük çocuğum var bakıcı ablaya vericem saati ne kadar sizin oralarda ? Kendi evinde bakıcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm gün vermicem cnm akşam 17.30 dam 21.00 e kadar bakıcak saat ücreti öğrenmek istiyorum Konya da yaşıyorum2 cocuk bilmiyorum ama tek cocuk 1200 TL falan oldu minicik ilçedeyim ben.. 2 cocuk ta en az 1500 olur sanirim
Bakıcı teyze diyeyim o zaman komşum kendisi tanıdığım güvenilir birisi 40 yaşlarındaÇok ufaklar, bakıcı profesyonel biri mi ? Neler duyuyoruz haberlerde, Allah korusun. Bakıcı abla denilince kafamda kötü bir şey oluştu.
ikisini birden idare edebilecek mi ? daha önce deneyimi var mı ? 1,5 yaş ağzına bişey atsa diğeri cama kapıya gitse, gamlı baykuş gibi oldum da cidden tek çocuğa bakmakla iki çocuğa bakmak aynı şey değil.Bakıcı teyze diyeyim o zaman komşum kendisi tanıdığım güvenilir birisi 40 yaşlarında
ikisini birden idare edebilecek mi ? daha önce deneyimi var mı ? 1,5 yaş ağzına bişey atsa diğeri cama kapıya gitse, gamlı baykuş gibi oldum da cidden tek çocuğa bakmakla iki çocuğa bakmak aynı şey değil.
Daha önce tecrübesi var güveniyorum o konuda sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama saat ücreti ne olmalı bilemiyorumikisini birden idare edebilecek mi ? daha önce deneyimi var mı ? 1,5 yaş ağzına bişey atsa diğeri cama kapıya gitse, gamlı baykuş gibi oldum da cidden tek çocuğa bakmakla iki çocuğa bakmak aynı şey değil.
Devletin bakıcı yardımı var. çevremde faydalanan çok var. Bir arastirin. Bakıcıya SGK yapıyorsunuz. 2 bin kadar bir şey veriyor devlet. Benim ablam 2 çocuk 5 saat için 1500 veriyor kadına ayrıca sigorta yapıyor kadına. Ama ona maliyeti 500 TL filan oluyor.Günaydın hanımlar .. biri 4 biri 1,5 yaş olmak üzere 2 küçük çocuğum var bakıcı ablaya vericem saati ne kadar sizin oralarda ? Kendi evinde bakıcak
Naptın darkmore, saati 100 lira mı?Sehirden sehire degisir. Bursada yasiyorum,burasi cok uygun degil fiyat olarak. Ben olsam saati 90-100 lira olarak dusunur ona gore odeme yapardim
Yok yok yarim gunluk yazacaktim yanlis olmus gidem de duzeltemNaptın darkmore, saati 100 lira mı?
Günde 4 saat baksa, haftada 2bin tl etti, ayda 8 bin tl![]()
saati 100 liramıSehirden sehire degisir. Bursada yasiyorum,burasi cok uygun degil fiyat olarak. Ben olsam saati 90-100 lira olarak dusunur ona gore odeme yapardim
AhahahYok yok yarim gunluk yazacaktim yanlis olmus gidem de duzeltem![]()
Yok yaa yanlis yazmisim duzelttim.saati 100 liramıgünde 3 saat baksa 300, haftada 5 gün 1500 , ayda 6 bin
bakıcı olam ben
Uyuz bir sehir BursaAhahah
Korktum bir an.
Bursa’nın her konuda pahalı olduğunu duymuştum da bu kadar mı dedim, gözlerim fırladı yuvalarından![]()
Yok yaa yanlis yazmisim duzelttim.
Temizlik isine yarim gun 100 lira aliyorlar bizim burda,kendi evinde bakacagi icin ayni ederde diye dusundum.
Bir arkadasim ozel derse gidiyor ingilizce oyun ve sohbet etkinlik falan 3 ve 4 yasindaki iki cocuga,saati 10 liraymis. Gitme bir daha dedim,cok uzuldum. Merdiven temizle daha iyi