çok kotu ya suan dusunuyorum da, bir donem kizimin erkek sineklere bile tahammulu yoktu (dönemsel imis) aklimdan neler gecti anlatamam size evdeki eşimi bile takip eder olmustum bu devirde babana bile guvenme diyerek.Kadin gunduzleri geliyor bu olay 2 gun onxe yaşandı. Omce yanlis anladim ben dedim, Türkçesi kotu dedim sonra o video ona nasil ulaşmış dedim, bugun de aklıma takıldı esime anlattim. Esim de yanlis mi anladın dedi, o günün kamera kayıtlarına bakti. Dogru anlamışım. O olaydan sonra bir gün geçti yani. Dun de bir sn yalniz bırakmadım bebeklere biberonu da ben verdim. Bugunde görmemek için bebekleri evden çıkardım erkenden. Esime bu kadin hic hir sey yapmiyor dedim. Anlattim. Soyle isteklerini dedi. Bu olayi da anlattim sonra evde kiyamet koptu bir anda.
Eşiniz bakmış zaten kameralara. Birşey yok sakin olun. Öyle bir durum olsa eşiniz siz üzülmeyin diye gizleyemezdi ki kendi yerinde duramazdı.Yani kamera her tarafta var ama bilmiyorum bir boşluğa gelip bir sey olmus olabilir mi bir zarar vermiş olabilir mi? Aman allahim ya ben ne yapıyorum
ya bende konuyu okuyunca aklima bu geldi.Bakıcının işine zaten son vereceksinizdir. Ben sizi de rahatlatmak adına şunu diyeyim. Anam babam usulü bakacak temiz düzgün bir kadın bulun. Bebekleriniz çok küçük. Daha önce deneyimi (mümkünse ikiz deneyimimi) olan mümkünse ana dili Türkçe olan bir bakıcı ile başlayın. Bir süre sonra dil eğitimi ile ilgili beklentileriniz varsa yabancı bir yardımcıyı daha alırsınız. Zaten iki yardımcıyı karşılayabiliyordunuz. Şimdilik hassassınız yanlış anlaşılmalara yol açmayacak temiz düzgün bir ilişkiniz olur.
Bebekleriniz iyi sabah sizi gülerek karşılayacaklar demeyi çok isterdim ama mama isteyecekler:) Dinlenmeye çalışın.
Elbette. Mama saatlerinden bebeğinizin küçük olduğunu varsayıyorum. Doğrudan referanslı 40lı yaşlarını geçmemiş bir bakıcı bu işi kotarır. Bu olaydan sonra şimdilik bunu denersiniz çünkü her geleni sorgulayacaksınız kafanızda kuracaksınız. Hiç gerek yok. Bu dönemlerinde önemli olan doğru bağ kurması bebeklerin. Sorun yok sakin olunya bende konuyu okuyunca aklima bu geldi.
emekli olup gecinemeyip cocuk bakan bir suru pürü pak teyzeler vs var en azindan simdilik yabanci birinden ziyade tanidik birilerinin önerecegi boyle bir insan daha iyi olur sanki.
Henuz 3 ayliklar ama erken dogdular duzeltilmis 1 bucuk ayliklarElbette. Mama saatlerinden bebeğinizin küçük olduğunu varsayıyorum. Doğrudan referanslı 40lı yaşlarını geçmemiş bir bakıcı bu işi kotarır. Bu olaydan sonra şimdilik bunu denersiniz çünkü her geleni sorgulayacaksınız kafanızda kuracaksınız. Hiç gerek yok. Bu dönemlerinde önemli olan doğru bağ kurması bebeklerin. Sorun yok sakin olun
Ekleme: pardon konu sahibi sandım sizi:) konu sahibini sakinleştirmek için tetikte bekliyordum:)
Bisey yapamamistir hem siz varsiniz hemde minicikler cesaret bile edemez. Referansiz bakici miydi? Onceki aileye bi danisin durumuHenuz 3 ayliklar ama erken dogdular duzeltilmis 1 bucuk ayliklar
Bilmiyorum, sabahları surekli uyuyor bebekler gündüzleri hep uyutuyordu, farkinda olmadan uyuması için mamaya bir sey katmış ya da banyodan çıkarken birseyler yapip videoya almis bilemiyorum inan kine gibi bir zarar vermis olabilecegini dusunuyorsunuz?
Onceki aile istemis bunu aslinda. Ama o artık yatili ilbakicilik yapmak istememis.Bisey yapamamistir hem siz varsiniz hemde minicikler cesaret bile edemez. Referansiz bakici miydi? Onceki aileye bi danisin durumu
3 saatde bir beslendiklerine göre kucukler zaten çok uyurlar gunduzleri o aylarda,Bilmiyorum, sabahları surekli uyuyor bebekler gündüzleri hep uyutuyordu, farkinda olmadan uyuması için mamaya bir sey katmış ya da banyodan çıkarken birseyler yapip videoya almis bilemiyorum inan ki
Bebekler normalin disinda daha mi cok uyudular o bakarken? Eger oyleyse yarin bir cocuk doktoruna goturun ozellikleri baslarindaki yumusak kusma Elle bastirma ya da igne gibi sivri cisim degdirme durumundan suphelenin. Umarim hic bisey yapmamistir ama bebeklerin basindaki yumusak kisma bu sekilde mudahale ederek uyutan bir bakici amerikada yakalanmisti.Onceki aile istemis bunu aslinda. Ama o artık yatili ilbakicilik yapmak istememis.
Oyle bir sey olmadi. Ayaginda salliyordu.Bebekler normalin disinda daha mi cok uyudular o bakarken? Eger oyleyse yarin bir cocuk doktoruna goturun ozellikleri baslarindaki yumusak kusma Elle bastirma ya da igne gibi sivri cisim degdirme durumundan suphelenin. Umarim hic bisey yapmamistir ama bebeklerin basindaki yumusak kisma bu sekilde mudahale ederek uyutan bir bakici amerikada yakalanmisti.
Yarin bebekleri doktora goturcez, yarin gelemeyecek zaten. Dua edin bir sey olmamıştır insallah.Panik yapmayın, çocukları düzgünce kontrol edin anormal bir şey var mı diye. Bir şey yapmış olması çok zor çünkü sürekli yanındaymışsınız. Bundan sonrası için temkinli olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?