Bakici sorunlari

Ben bir kağıda yazmıştım yapılması gerekenleri , 1 hafta boyunca da rica ederek sürekli o sürece alistirdim 1 sene yardımcımdi herşey bu sayede düzenli olmuştu,içeri girer girmez görevlerini biliyor ona göre her işi hallediyordu ,bende bebeğimle ilgileniyordum veya benim yapmam gereken durumlarda o bebeğime bakıyordu ,günlük rutin oluşturmanızı tavsiye ederim ve buna alışana kadar sürekli dile getirin zamanla rayına oturur

yuhhh!!!
oyle seyler izlemesi icin farkli programlar kullanmasi lazim ki o tarz bir videoyu nereden acarsa acsin yasak.
bir iki sene onceydi sanirim turkiyeden bir manyak boyle bir video izlemisti interpoldu sanirim bilgi vermisti adami adresinden aldilar hemen.
varsayalim ki yanlislik oldu kusura bakmasin isimi şansa birakamam.
benim telefonumda neden cikmiyor mesela böyle şeyler yanlislikla bunu sorgularim.

Gerekli onlemi alacağız. Su an esim bir dosya hazirliyor.

Kizlar ben hala yeni yeni olayından şokunu anliyorum. Neye ugradigimi şaşırmış durumdayım. O an ki video kaydına ulaştım. Dinldyememisim bile elimdeki fincan yere düşmüş. Yığılmış kalmışım. Bebekleri alip diger odaya geçmişim.

Yemek temizlik yapamaz ki ama ikiz bebek bakarken.
Ayrıca tek çocukta bile yapmıyorlar bu söylediklerinizi.
Ama bebeğim bezi ve mama konusu, bakımı çok önemli.
Bunları açık açık konuşmalısınız.
Mesela banyo mu yaptırdınız eşyalar hazır değil mi hadi o zaman birlikte odalarına gidip hazırlayalım hem ben size yerlerini gösteririm bir dahakine bu şekilde hazırlarsınız gibi..

Evet kesinlikle yasak zaten. Nasil ulaşmış o videoya ben d bunu dusunuyordum. Ama düşünmem gerekkn sey de bu değil benim de bu olay dengem bozmus. Videoyu izleyince ayna etkisi oldu ben de.

Gerekli onlemi alacağız. Su an esim bir dosya hazirliyor.
eşiniz daha iyi bilir meslegi bu sonucta merak ettim bu olaya şahit oldugunuz için şikayetde bulunmaniz gerekiyormuymuş?
yani sikayet edilmeli tabi insani tarafindan bakinca ama yasal boyutunu merak ettim daha çok

eşiniz daha iyi bilir meslegi bu sonucta merak ettim bu olaya şahit oldugunuz için şikayetde bulunmaniz gerekiyormuymuş?
yani sikayet edilmeli tabi insani tarafindan bakinca ama yasal boyutunu merak ettim daha çok
Sikayet edilmeli evet. Kanıtlarla birlikte bir dosya sunup ihbar edilmeli. Etmemek de suç hatta boyle 2 gun neden bekledin diye de sorguya alirlar beni muhtemelen.

Herkese yorumları icin tesekkurler. Gercekten olayin sokundan yeni cikabiliyorum. Nasil bi travma yaşadıysam bebekler gece uyurken bile saat basi kalkıp kontrol ediyorum.

Sikayet edilmeli evet. Kanıtlarla birlikte bir dosya sunup ihbar edilmeli. Etmemek de suç hatta boyle 2 gun neden bekledin diye de sorguya alirlar beni muhtemelen.
ya ne diyim allah düşmanımin basina vermesin şu olayı.
çocuğunu emanet ediyosun ama kimlere yani umarım suçluysada suçsuzsada ispatlanir, suçlu isede cezasini çekerde baskalarinin çocuklarinin başi yanmaz.

Herkese yorumları icin tesekkurler. Gercekten olayin sokundan yeni cikabiliyorum. Nasil bi travma yaşadıysam bebekler gece uyurken bile saat basi kalkıp kontrol ediyorum.
Çok gecmis olsun neyseki erken fark ettiniz gerekli işlemleri yaptıktan sonra bitip gider siz kendinizi daha fazla yipratmayin Allah iyilerle karsilastirsin

İş tanımı yapışmış yapılacak işler belli her seferinde uyarı beklemesi çok saçma bir kere uyarın ama çokta uyacak gibi durmuyor

ya ne diyim allah düşmanımin basina vermesin şu olayı.
çocuğunu emanet ediyosun ama kimlere yani umarım suçluysada suçsuzsada ispatlanir, suçlu isede cezasini çekerde baskalarinin çocuklarinin başi yanmaz.
Anlatigi seyin detayını izleyemedim ben esim izletmedi ama basind bir seyler diyor bende fincan elimden yere düşüyor kalakaliyorum bebekleri alip odaya geçiyorum. Zaten 2 gündür de uyuyamıyorum nasil bir ruh halindeyim bilmiyorum kesinlikle bebeklere dokunmasına da izin vermiyorum. Sonraki videolara bakti esim de senin de psikologa gitmen gerekiyor dedi.

kadin hala evinizde mi?
gönderseydiniz keşke

kadin hala evinizde mi?
gönderseydiniz keşke
Kadin gunduzleri geliyor bu olay 2 gun onxe yaşandı. Omce yanlis anladim ben dedim, Türkçesi kotu dedim sonra o video ona nasil ulaşmış dedim, bugun de aklıma takıldı esime anlattim. Esim de yanlis mi anladın dedi, o günün kamera kayıtlarına bakti. Dogru anlamışım. O olaydan sonra bir gün geçti yani. Dun de bir sn yalniz bırakmadım bebeklere biberonu da ben verdim. Bugunde görmemek için bebekleri evden çıkardım erkenden. Esime bu kadin hic hir sey yapmiyor dedim. Anlattim. Soyle isteklerini dedi. Bu olayi da anlattim sonra evde kiyamet koptu bir anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…