Bakici sorunlari

Hayatımda bu kadar saçma cahilane çiğ bir yorum görmedim. Bu laftan bunu anlayanon zihin yapısını ve sapıklık derecesini tahmin edemiyorum.

Hayatımda bu kadar saçma, cahilane çiğ bir yorum görmedim. Bu laftan bunu anlayanın zihin yapısını ve sapıklık derecesini tahmin edemiyorum. Cevap bile verilmez....

Annelik ne kadar zor. Kadıncağız düşünmekten mahvolmuş umarım feraha ermiştir. Eski konuydu, eskiden hatırlıyorum yine okuyunca baya üzüldüm.

Annelik ne kadar zor. Kadıncağız düşünmekten mahvolmuş umarım feraha ermiştir. Eski konuydu, eskiden hatırlıyorum yine okuyunca baya üzüldüm.
Merhaba ikizlerim buyudu 2 yasini geçtiler. Büyüme aşamaları gercekten cok zorluyordu beni ve eşimi. Bizim bebeklerimizi bir saat bile birakacagimiz kimse olmadığı için hep birlikteydik. Bu surecte neler yaşadık anlatayım. Evimize gelen temizlikci abladan rica ettik sagolsun 1 bucuk yıl bebeklerimize o bakti bizimle birlikte. Sonrasinda tasindik ve yeni bakici seruvenleri basladi. Sunu anladim ki ben hiç bir bakicinin bizim gibi cocuk bakacağına inanmiyorum. Bir süredir evimize oyun ablasi aliyoruz. Kendisi psikolog ve cocuklara çok iyi geldi. Temel bakımlarını bu surecte hep biz yaptık esimle.

Simdi görüştüğümüz kresleri değerlendiriyoruz. Cunku artık onlara yetemedigimizi dusunuyoruz. Sosyalleşmek istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…