• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıci parası

Askkelebegi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2021
53
15
8
33
Merhaba sevgili anneler bebegimi 20 gün sonra anneme birakp ise baslayacagim fakat annem biraz yasli agrilari oluyor pek kuvvetli degil 3 gün annem 2 gün komsuma baktirsam mi acaba diyorum ama fiyatlari bilmiyorum sizce ne olmali fiyat ?

Komşunuz baksın anneniz de başında dursun. Eğer böyle bir şansınız varsa bakan kişinin başında birinin durması daha doğru olur o çocuğun hem güvenliği hem de daha güzel şartlarda bakılabilmesi açısından. Çoğu bakıcı tvnin karışına çocuğu oturtup keyfine bakıyor çünkü böylr olunca da o çocuk ilgisiz ve eğitimsiz bir şekilde bakılmış oluyor.

Bakıcı fiyatları da bakan kişinin profesyonelliğine, çoçugunuza bakacağı saat aralıklarına ve ondan beknenen işlere göre fln değişir tabi ki.

Bebek kaç aylık? Kreş seçeneği varsa yakınlarda değerlendirseniz hem daha hesaplı hem de daha sağlıklı olur psikolojisi için.
Anneniz ve komşu arasında çocuk perişan olabilir. Hayat şartlarının bizi ittiği şu noktaya aşırı üzüldüm konunuzu okuyunca. Çünkü sorduğunuz soru saçma farkındasınız ama çaresizlik :(

Anneniz yasli ve agrilari varsa bes gun bakici bulsaniz daha iyi olmaz mi? Arada anneniz gider kontrol eder. Fiyatlar konusunda

Anneniz yasli ve agrilari varsa bes gun bakici bulsaniz daha iyi olmaz mi? Arada anneniz gider kontrol eder. Fiyatlar konusunda bir bilgim yok.
Direk annemle buyusun istiyorum onun icin dinlensin annem diye de komsum gelsin diye dusundum :/

Bebek kaç aylık? Kreş seçeneği varsa yakınlarda değerlendirseniz hem daha hesaplı hem de daha sağlıklı olur psikolojisi için.
Anneniz ve komşu arasında çocuk perişan olabilir. Hayat şartlarının bizi ittiği şu noktaya aşırı üzüldüm konunuzu okuyunca. Çünkü sorduğunuz soru saçma farkındasınız ama çaresizlik :KK43:
Evet caresiz kaldim kiyamam dayancam allah kuvvet versin deyip duruyo annem oyle olunca kadina cok agir gelir diye 2 gun bari komsum baksin 4 gun dinlenmis olsun annem dedim bebegim 5 bucuk aylik suan..

Bende iki kisi bakmasi iyi degil diye dusunuyorum ama hem fiyat hem de tamamen komsum bakmasin anneanne buyutsun istiyorum ama iste...

Komşunuz baksın anneniz de başında dursun. Eğer böyle bir şansınız varsa bakan kişinin başında birinin durması daha doğru olur o çocuğun hem güvenliği hem de daha güzel şartlarda bakılabilmesi açısından. Çoğu bakıcı tvnin karışına çocuğu oturtup keyfine bakıyor çünkü böylr olunca da o çocuk ilgisiz ve eğitimsiz bir şekilde bakılmış oluyor.

Bakıcı fiyatları da bakan kişinin profesyonelliğine, çoçugunuza bakacağı saat aralıklarına ve ondan beknenen işlere göre fln değişir tabi ki.
Ayy tv demeyin ya evet kimisi oyle yapiyo :( ise gidecegim icin uzgunum zaten.. bende ondan anneanne baksin istiyorum aslinda ama... bu arada 5 gun bakici parasi cok gelir bana ondanda 2 gun baksin bari komsum.hem daha uygun olur hem anmem de dinlenir diye dusundum mecburiyetten

Merhaba sevgili anneler bebegimi 20 gün sonra anneme birakp ise baslayacagim fakat annem biraz yasli agrilari oluyor pek kuvvetli degil 3 gün annem 2 gün komsuma baktirsam mi acaba diyorum ama fiyatlari bilmiyorum sizce ne olmali fiyat ?
bence bebek emeklemeye baslamamıstır oturmuyordur da. annen zorlanmaz ama ne tur hastalıgı var annenın bilmem. o kadar bebegı kaldıramıycak kadar hastaysa zaten 3 gun deil tum hafta ne kadar lazımsa bakıcı gelmeli.S

bence bebek emeklemeye baslamamıstır oturmuyordur da. annen zorlanmaz ama ne tur hastalıgı var annenın bilmem. o kadar bebegı kaldıramıycak kadar hastaysa zaten 3 gun deil tum hafta ne kadar lazımsa bakıcı gelmeli.S
Suan belki zorlanmaz ama daha sonra emeklicek kosacak .. siddetli kemik erimesi var bi is yapinca agir kaldirinca hemen heryeri agrir malesef ondan yari zamanli bakici dusunuyorum

Back