çok doğru dedinÇok konuya yazdım; kendi anneniz de kv de sağlıklı olmaz.
Burada ne konular var; telefon ettim alındı; çocuğa şunu giydir dedim alındı; esti dedim alındı diye.
Bir de kv mutlaka daha önce çocuk büyüttüğü için daha fazla biliyordur.
Ben eşime annen çocuk büyüteli 30 yıl olmuş; onun deneyimler 30 yıl önceden kalmış; hayat 30 yıl önceki gibi mi dedim.
Eşim de bakıcı da öyle dedi; ama bakıcı benim dediğimi yapmak zorunda yoksa kapı orda; anneye bunu diyemezsiniz.
Bir de kv ya da anneler ne olur canım demeyi daha rahat yapabiliyor; çocuk bu düşer de hasta olur da deyip işin içinden çıkıyor. Evet tabii ki hasta olacak düşecek de benim istediğim gibi hareket edilmesinden sonra olacak...
Bir de erkekler hep annelerinin iyi bakabileceğini düşünüyorlar; ama iş başa kalınca belli bir yaşın üstündekiler bakamıyor maalesef. Benim oğlan 2,5 aylıktı oturmaya gittik; iki kucağında tuttu; yoruldum deyip kızına verdi. Nasıl baksın akşama kadar annesi olmayan çocuğa? O bakarım diyor ama kendi çocuklarına baktıkları gibi sanıyorlar; hem yıllar geçiyor beden yoruluyor hem de annesi olmayan çocuğa bakmak zor.
Bakıcı seçerken bile mutlaka daha önce annesi çalışan çocuğa bakanını arayın; ben bir bakıcı ile görüştüm; yıllarca ikiz bakmış; bir kaç evde ama hep anneleri de varmış. O bir nevi yardımcı olmuş; oysa annesi evde olmayan bebeğe bakmak her zaman zordur.
Naçizane tavsiyem çocuğunuzu kendi hatalarınız ile büyütün büyüklerin doğruları ile değil. Yani yanlış da olsa o sizin çocuğunuz sizin dediğiniz uygulansın.
Uzun olmuş kusura bakmayın...
Kayinvalidenizin huyunu bile bile bi sene ayni evde yasamayi goze almayin bence . Ya ucretsiz izinde olun bir sene yada bakici zaten yarim gunmus o sekilde idare edin. Kayinvalideniz olsa ne aksaminiz ne haftasonunuz olcak esinizle aranizda sorun cikmasindansa guvenilir bi bakici tabikiMerhaba.kısmetse bebeğim 7 aylık olunca işe başlayacağım.yarım gün.fakat günlerdir karar veremedim ben bakıcımı yoksa il dışından kv mi gelip baksın.ücretsiz izinde düşük bir ihtimal.yarım gün güvendiğim biri olsun gözüm arkada kalmasın istiyorum.kv yalnız yaşıyor gelmeyede hevesi var sanırım.fakat bu doğru bir karar olur mu emin değilim.kendisi çok ısrarcı birisi bildiğini okur üstüne birde alingan.tansiyon hastası üzüntüye gelemediğini söyler hep.1 sene belki de daha fazla kreş yaşına gelene kadar bizle kalacak.anlasacagımıza hic emin değilim.ben bakıcı düşünüyorum bu sebeplerden.eşimde bakıcı annem gibi bakmaz ama yinede sen bilirsin diyor.ama annesine de birşey diyemem uyaramam.uyarsamda yapmaz kırılır.birde hic özelim kalmayacak.ne yapabilirim tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
yok cnm ne bekarı :) çözum onerısı ıste yerse hesabımerak ettim bekar mısınız? :)
evli hiçbir erkek çocuğu ve de kv bunu yapmaz
en az %99 u :)