Bakıcı mı yatılı kv mi?

Tatlım sizin bir özel hayatınız var, bence kayın validen gelmesin. Bakıcı tut. En azından bakıcıya istediğin her şeyi söyler, yaptırırsın. Kayın validen kafana göre takılır, bişey söylesen alınır. Hiç gelmesin bence, sen bakıcı tut. Kafan rahat olur en azından.

Buyuk konusmayayim ama asla bir yabanciya 7 aylik bebegimi emanet etmem...can gibi olurmu hic..cok buyuk bi risk

güvenebileceğiniz birini bulabilirseniz hiç düşünmeyin bakıcı tutun. Gel demek kolay ama git demek zordur..

yok cnm ne bekarı :) çözum onerısı ıste yerse hesabı
keşke yeseler dimi
benim 1. ye babaanne baktı da 2. ye artık memlekete döneceklerinden bakıcı
bazen diyorum kendi kendime onlara kiralık ev tutsak da kp emekli maaşıyla idare edip bu çocuğumu da büyütseler

de hiç ihtimal yok

benım cocugum yok henuz ama ben de bunları dusunup dusunup korkuyorum yaaaa doğmamış çocuga don bıcıyorum

bu da var tabi haklısınız
ben önceki çocuğumda hiç bakıcı yüzü görmedim çok şükür
bunda 1 yaşına kadar bir aksilik olmazsa ben bakacağım
Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza...

ya benım hıc yok ama mesela bızım yanımızdan kıra tutsalar hatta kırayı da bız versek tamam kv şımartır cocugu ama benımkı 4 tane buyutmus heralde benden ıyı bılecek nasıl bakılacagını ama uyumsuz ınsanlarla gecınmek de zordur kv ıle gecınemıyosan hıc bulaşmıycan

Siz de haklısınız ama her babaanne de öyle mis gibi bakamıyor. aman eskiden böyle her gün et mi yermiş çocuk; yesin ekmeği diye eline veren mi; dayayıp sütü akşamı eden mi?

Evladina düşkün bir anneysen babaannesi

kendi keyfine düşkün biriysen bakıcı.

1yıl özelin kalmasın kardeşim evlattan önemli mi ?

En basit örnek bakıcı sinir olur çocuğu alır en azından sert bi şekilde koyar.bu beni varya yakar yakar öldürür.

Her anne farklı tabi
takmışlar bakıcıya bagirabilirsin yahu herkes aslında çocuğu değil kendini düşünüyor.ne bileceğim küçücük yavruma ne yapıyor her an.babaanne canı kanı bakıcıya benzer mi.neler duyuluyor bakıcılardan.

2,5 sene yatılı kaldı kayınvalide oğluma baktı. Size şu kadarını söyleyim eşinizle kavga etmeyi bile özlüyorsunuz,kapıdan yolcu ederken benimle birlikte eşimi yolcu eder eşim beni öpünce kendide uzanırdı.Bir süre sonra kuma gibi hissediyorsunuz.şimdiki aklım olsa bakıcıya verirdim.kendi bildiğini okuduğu için aslında aklınız daha çok kalıyor çocukta.

benim kaynana en efendi kaynanalardan çocuğa ben bakacam diye tutturdu iki haftadır sağolsun geldi bana bakıyor ama tövbeeeeeeeeeeeeee yok bacım olmuyor aynı evde olmuyor gerim gerim gerildim.

sakın sakın yalnız yaşıyormuş bir geldi mi size yerleşir kalır ayrıca geçinilmez öyle kadınla

oyyyy şimdiden derdine düştüğüm konu...benim kaynana da pek bi alıngan.pofffffffff...dışarıyada güvenemiyor insan.iki ara bir dere dedikleri bu olsa gerek

Özellikle ilk iki cümleniz beni çok yaraladı. Kimin ne şartlarda yaşadığını bilmeden bir genelleme yapmışsınız.
Oğluma komşum baktı, kızıma da bir tanıdığın vasıtasıyla bulduğum bir abla bakıyor. Allah ikisinden de razı olsun, kendi kayınvalidemin ben bu kadar bakamazdım dediğine şahidim. Her babanne anneanne hatta malesef her anne iyi bakamıyor. Hep dua ettiğim bir şey var Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizi ve evlatlarımızı...

Siz de haklısınız ama her babaanne de öyle mis gibi bakamıyor. aman eskiden böyle her gün et mi yermiş çocuk; yesin ekmeği diye eline veren mi; dayayıp sütü akşamı eden mi?
Bu konuda bayrak kayinvalidemde :)
4 aylikken kizima danino vermeye calismalar mi dersin,15 cesit bakliyati karistirip bulamac yapmalar mi dersin
Hala da "bak sakin daninoyu ihmal etme. Elinden ekmegi dusurme" der durur

Benim bebeğimin bakıcısı var. Önceleri çok sevmedim ısınamadım. Eve kamera döşettim neredeyse aralıksız izliyordum. Sürekli açığını kolluyor gibiydim. Ama yavrum alıştı, birbirilerini sevdiler. Ben de alıştım. Şimdi birkaç kere bakıyorum, bir iki kere de telefonla konuşuyorum.
Aslında kendi annem ya da kayınvalidem baksın istemiştim. ama kayınvalidem kendinde o gücü göremedi, lafını bile etmedi. Annem de eşimle mesafeli olduğu için yatılı kalmak istemedi. siz evinizi bana yakın yere taşıyın dedi. ona da eşim yanaşmadı vs vs.

ben şimdi ,iyi ki bakıcısı var diyorum. Eşim de öyle düşünüyor.
Yeri geliyor biz hazırlanırken kahvaltı hazırlıyor, yeri geliyor ben izinli, raporlu oluyorum yatıp dinlenebiliyorum.
ama kayınvalidem olsaydı, yatıp dinlensem kesin laf söz olurdu.
ya da şu yemeği yap diyebiliyorum, kayınvalideme diyemezdim :)

kayınvaliden yalnızmış zati..
gelipte gitmemesi var bunun birde.
en mantıklısı bakıcı.

Bizim bakıcı ablamızda vicdan, merhamet var. Yeri geliyor bizim bile bağırasımız geliyor çocuğumuza.
Hele ki benim kızımın çölyaklara varana kadar test yaptırmamıza sebep olan iştahsızlık sorunu beni benden almıştı bir dönem. Benden daha sabırlı bazı konularda, beslenmesiyle ilgileniyor. yediğini de yemediğini de dürüstçe söylüyor, mesela, bugün süt ürünü az aldı tamamla akşam diyor, vs vs.

Tabi ki babaannesi kadar sevemez, bu bir gerçek. Ben isterdim çocuk kalabalıkta büyüsün, anneannesiyle veya babaannesiyle komşu teyzelere gitsin vs. ne kadar çok insan o kadar çok kültür.. hatta ben kayınvalidemde kalmayı bile teklif ettim eşime, evleri müsait çünkü ama eşim istemedi.
evliliğimizdeki huzur çocuğumuza da yansır, ben bu açıdan doğru karar vermişiz diye düşünüyorum şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…