Tatlım sizin bir özel hayatınız var, bence kayın validen gelmesin. Bakıcı tut. En azından bakıcıya istediğin her şeyi söyler, yaptırırsın. Kayın validen kafana göre takılır, bişey söylesen alınır. Hiç gelmesin bence, sen bakıcı tut. Kafan rahat olur en azından.Merhaba.kısmetse bebeğim 7 aylık olunca işe başlayacağım.yarım gün.fakat günlerdir karar veremedim ben bakıcımı yoksa il dışından kv mi gelip baksın.ücretsiz izinde düşük bir ihtimal.yarım gün güvendiğim biri olsun gözüm arkada kalmasın istiyorum.kv yalnız yaşıyor gelmeyede hevesi var sanırım.fakat bu doğru bir karar olur mu emin değilim.kendisi çok ısrarcı birisi bildiğini okur üstüne birde alingan.tansiyon hastası üzüntüye gelemediğini söyler hep.1 sene belki de daha fazla kreş yaşına gelene kadar bizle kalacak.anlasacagımıza hic emin değilim.ben bakıcı düşünüyorum bu sebeplerden.eşimde bakıcı annem gibi bakmaz ama yinede sen bilirsin diyor.ama annesine de birşey diyemem uyaramam.uyarsamda yapmaz kırılır.birde hic özelim kalmayacak.ne yapabilirim tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
keşke yeseler dimiyok cnm ne bekarı :) çözum onerısı ıste yerse hesabı
benım cocugum yok henuz ama ben de bunları dusunup dusunup korkuyorum yaaaa doğmamış çocuga don bıcıyorumvalla benim 5. bakıcım.
bakıcıya baktırmayana kolay gelebilir ama çok zor vallahi.
yemek yedirmeyeni, yemek yedirmesine rağmen 7/24 tv seyyrettireni, hem yemek yedirmeyip hem 7/24 tv seyrettireni, hepsini gördüm.
hele sonuncusu yarabbim meyve koyuyorum çocuk yesin diye, çocuğa bi meyve verip yedirmiyo, bi kahvaltı, 1 çorba akşama kadar. meyveler çürüyüp atılıyor.
şimdi kv bende geçici süreliğine.
mis gibi bakıyo çocuğa
bu da var tabi haklısınızvalla benim 5. bakıcım.
yemek yedirmeyeni, yemek yedirmesine rağmen 7/24 tv seyyrettireni, hem yemek yedirmeyip hem 7/24 tv seyrettireni, hepsini gördüm.
hele sonuncusu yarabbim meyve koyuyorum çocuk yesin diye, çocuğa bi meyve verip yedirmiyo, bi kahvaltı, 1 çorba akşama kadar. meyveler çürüyüp atılıyor.
mis gibi bakıyo çocuğa
ya benım hıc yok ama mesela bızım yanımızdan kıra tutsalar hatta kırayı da bız versek tamam kv şımartır cocugu ama benımkı 4 tane buyutmus heralde benden ıyı bılecek nasıl bakılacagını ama uyumsuz ınsanlarla gecınmek de zordur kv ıle gecınemıyosan hıc bulaşmıycankeşke yeseler dimi
benim 1. ye babaanne baktı da 2. ye artık memlekete döneceklerinden bakıcı
bazen diyorum kendi kendime onlara kiralık ev tutsak da kp emekli maaşıyla idare edip bu çocuğumu da büyütseler
de hiç ihtimal yok
valla benim 5. bakıcım.
mis gibi bakıyo çocuğa
bence de büyük konuşmayınBuyuk konusmayayim ama asla bir yabanciya 7 aylik bebegimi emanet etmem...can gibi olurmu hic..cok buyuk bi risk
benim kaynana en efendi kaynanalardan çocuğa ben bakacam diye tutturdu iki haftadır sağolsun geldi bana bakıyor ama tövbeeeeeeeeeeeeee yok bacım olmuyor aynı evde olmuyor gerim gerim gerildim.Merhaba.kısmetse bebeğim 7 aylık olunca işe başlayacağım.yarım gün.fakat günlerdir karar veremedim ben bakıcımı yoksa il dışından kv mi gelip baksın.ücretsiz izinde düşük bir ihtimal.yarım gün güvendiğim biri olsun gözüm arkada kalmasın istiyorum.kv yalnız yaşıyor gelmeyede hevesi var sanırım.fakat bu doğru bir karar olur mu emin değilim.kendisi çok ısrarcı birisi bildiğini okur üstüne birde alingan.tansiyon hastası üzüntüye gelemediğini söyler hep.1 sene belki de daha fazla kreş yaşına gelene kadar bizle kalacak.anlasacagımıza hic emin değilim.ben bakıcı düşünüyorum bu sebeplerden.eşimde bakıcı annem gibi bakmaz ama yinede sen bilirsin diyor.ama annesine de birşey diyemem uyaramam.uyarsamda yapmaz kırılır.birde hic özelim kalmayacak.ne yapabilirim tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Evladina düşkün bir anneysen babaannesi
kendi keyfine düşkün biriysen bakıcı.
1yıl özelin kalmasın kardeşim evlattan önemli mi ?
En basit örnek bakıcı sinir olur çocuğu alır en azından sert bi şekilde koyar.bu beni varya yakar yakar öldürür.
Her anne farklı tabi
takmışlar bakıcıya bagirabilirsin yahu herkes aslında çocuğu değil kendini düşünüyor.ne bileceğim küçücük yavruma ne yapıyor her an.babaanne canı kanı bakıcıya benzer mi.neler duyuluyor bakıcılardan.
Bu konuda bayrak kayinvalidemde :)Siz de haklısınız ama her babaanne de öyle mis gibi bakamıyor. aman eskiden böyle her gün et mi yermiş çocuk; yesin ekmeği diye eline veren mi; dayayıp sütü akşamı eden mi?