- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
demek sizin de ikizleriniz var,Allah bağışlasın.sizinkiler büyümüş,aramızda 7 ay var.15 aylık benimkiler.bende geçen sene yardımcı tuttum,annemle birlikte baktılar ama çok zorluk yaşadım.bu sene bu konuyu açtıktan 1 ay sonra kreşe vermeye karar verdik.ilk 2 gün bebeklerim zorlandılar ama şimdi memnunuz.2 hafta oldu başlayalı.banada erken dediler ve daha neler neler..yaşamadıkları ve bilgi sahibi olmadıkları için ön yargılılar.ben 1 yaştan sonra kreşin daha olumlu olduğunu düşünüyorum.şimdi ben ve bebeklerim mutluyuz,rahatız.İnşallah böyle devam eder.iyi bir kreş bulursanız hiç tereddüt etmeyin bence.
kesinlikle kreş diyorum. ülkemizde bakıcılar sertifikalı değil hatta eğitimli bile olmuyorlar. çocuğun konuşması bile düzgün olmuyor. Ben önce bakıcıya verdim ve ansızın ne zaman eve gelsem hanımı tv açmış bebeğimi karşısına oturtmuş, eline el işini alıp oturmuş şekilde buluyordum. Bebeğim bana "anne tez gel" deyince de moralim bozuldu. kısacası kreş diyorum ben. Ayrıca bazı şehirlerde bakıcı kreşten pahalı oluyor.
Almina bu mesajları çok beğendi :)