- 23 Aralık 2020
- 328
- 103
- 23
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
Selamlar kızlar , 1 yaşında çocuğum için bakıcı arıyordum yaklaşık bir ay önce tavsiye üzerine bir bayana yazdım şehir dışındaydım ve sizinle gelince görüşelim dedim geldğimde görüştük kadın 55 yaşlarında bakıcılık tecrübesi ve iyi referansı var fakat sadece çocuğa bakarım başka şey yapmam dedi ben de zaten çocuk uyanıkken sadece ona baksın uyurken de ütü ya da bi çeşit yemek çamaşır katlama vs gibi şeyleri yapmasını isterdim çünkü ortalama 2 saat uyuyor bebeğim kadın bu sürede bunları rahatlıkla yapıp kendi de dinlenebilir , bir de o gün oğlum bu kadına hiç ısınmadı yanına gitmek istemedi falan ancak kadın iyi biri gibi bilmiyorum çocuğun tepkisi bir şey iadede etmeli mi ilk defa bakıcıyla çalışacağım, ben bu ekstra işler konusunda anlaşamasam da başka seçenek olmadığından bu kadına fiyat teklif ettim o da kabul etti ve telefonda anlaştık gibi bişi oldu. Dün daha önceden haber salmasını istediğim yerden haber geldi bir kadın var diye bu haberi de bakıcıyla görüşmeden önce saldırmıştım ancak yeni biri çıkmış onunla da bugün konuştum ve aynı ücrete okey ekstradan uyurken iş de yaparım dedi yaşı da 36 daha genç ve enerjik biri aklım tabi ki buna daha çok yattı ama diğerini mağdur etmiş mi olacağım hakka girmek de istemiyorum nasıl karar vermeliyim