- 23 Aralık 2020
- 328
- 103
- 23
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
Kızlar diğer sorum anlamsız bir noktaya kaydığı için güncelleme sorusu açıyorum lütfen saçma sapan alakasız yorumlarla konuyu bulandıranları pistten alalım başka yerde oynasınlar . İki bakıcı ile görüşüyorum biri 36 yaşında ilk defa çocuk bakıcılığı yapacak kendisinin 2 çocuğu var ,enerjik ve olumlu bi havası var diğeri 55 yaşında 10 senedir falan bakıcılık yapıyor ama daha ağırkanlı duruyor ama kötü bi enerji almadım sadece çocuk Peşinde dolanır mı gücü yeter mi ya da oyun oynayalım diye kafa yorar mı bilmiyorum diğer baktığı çocuğu sordum ne yaptınız diye 5 yaşında ve hep tv izliyordu demiş öyle alışmış çocuk ben zaten evimde tv telefon göstermiyorum çocuğa 1 yaşında ondan da dikkat etmesini istedim ama orası rahattı burada bibebir ço ukla olmak ona zor gelir mi zamanla haftada 3 gün 4,5 saat bakacak maksimum ve 2 saat de uyuyor bebek aslında enerjisi dolu olmalı ama siz olsanız ne yapardınız. Şimdi genç olanı seçemiyorum direkt çinkü yaşlı olanla ilk görüşmeden sonra ücrette anlaştık bugğn tekrar geldi çocukla ilikşsine bakmak istedim oynatıyor konuşuyor bir sorun görmedim genç olanla bu kadınla anlaştıktan sonra karşılaştığım için diğerini yarı yolda bırakmış gibi olacağım üstelik bugğnden sonra kadın iyice işe adapte olmuştur kesin diye bir de ben öğretmenim 5 Eylül de başlayacağım okula kadına 1 Eylül de başlarız dedim okullar ne zaman açılıyor ki ded erken gelmeye pek istekli değildi gibi ücreti tam vereceğim halde bilemedim ne yapmalı