2 tane ufak çocugum var ve 2 milyar verseler emegi ödenmez.o kadar kolaymi saniyorsunuz çocukla uğraşmayı.asgari ücret olmuş 1.300 siz neyden bahsediyorsunuz. Piyasa mi benim kayınvalidem de çocuk bakıyor sadece 8 den öglen 12 ye kadar.neden emek sömürüsü olsun ki ?
piyasası o diyo. heryerde herşey aynı ücret değil
Mantıksızlıgın içinde mi? Siz olsaydiniz bu koşulda çalışırmiydiniz? Biraz empati lütfen.....Mantıklı olun biraz lütfen
2 tane ufak çocugum var ve 2 milyar verseler emegi ödenmez.o kadar kolaymi saniyorsunuz çocukla uğraşmayı.asgari ücret olmuş 1.300 siz neyden bahsediyorsunuz. Piyasa mi benim kayınvalidem de çocuk bakıyor sadece 8 den öglen 12 ye kadar.
2 tane ufak çocugum var ve 2 milyar verseler emegi ödenmez.o kadar kolaymi saniyorsunuz çocukla uğraşmayı.asgari ücret olmuş 1.300 siz neyden bahsediyorsunuz. Piyasa mi benim kayınvalidem de çocuk bakıyor sadece 8 den öglen 12 ye kadar.
Canim bende tam gün kendi evinde 500 liraya baktirıyorum. Burda piyasa böyle. Normal yani. Kadın kendi evinin işini de yapıyo kizima da bakiyor. Bi arkadaşım evine çağırıyor. Çocuğa bakıyor akşam yemeğini yapıyo evi derliyip topluyor 650 lira veriyo. Çocukta 3 yaşında.Sen günde 24 saat bakıyorsun benim bakıcım 8 saat sen haftada 7 gun çalışıyorsun bakıcım maksimum 5 gun... Birçok tatil oluyor vs vs. Tr koşulları bunlar nasıl daha fazla verelim ?? Ayrıca cocuk zaten gunde 2 saat uyuyor ve kendisinden tek beklenilen çocuk bakımıııydı
Cnm Ben seni cok Iyi anliyorum. Ben de bakiciyla gorustugumde yarim gun 650 tl Ye anlastim, sonra da icime sinmedi , sigara iciyordu arayip vazgectigimi soyledim Daha kadin ise baslamadan, simdi ise bir donemdir krese gidiyor kizim ve inan oz annem gelse baktirmam krese veririm, neden biliyor musun, kres ona cok sey katti, Evde aksama kadar bakici tv izleyip onu basindan savsaklayip duracak, ama kreste surekli oyunlar oynuyorlar , yemek saatleri uyku saatleri duzenli, istedigin an foto, video vs yolluyorlar
Muhakkak vardir, burasi turkiyenin nerdeyse en kucuk yeri, burada varsa her yerde vardir Cnm arastir iyiceCanım burası küçük bir yer yaşına uygun kreş yok 3 yaş var en küçük bez olmama şartı varmış. Araştırıyorum ama mecbur annane babanne o araştırma süresinde bakıcaz artık caresiz
Eğer kamudaysanız 2yıl ücretsiz izin hakkınızı doğum izniniz bittikten sonra ki 2yıl içinde istediğiniz Zaman kullanabiliyormuşsunuz. Geçen okulda konuştuk. Sizi çok zorlamayacaksa bi araştırın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?