Komuşuya bebek baktırmak zaten yeterince sacma bulduğum bi durum.
2 cocuğa aynı anda bakmayı kabul etmenizde ayrıca sacma biz bi cocuğa yeteri kadar ilgi veremiyoruz.
Ayrıca 500 bebek bakımında gercekten az
yeni bakıcı bulun resmen sömürmeye çalışıyo.
anneler dönüşümlü baksa evlilik hayatınız kalmayacak neticede sizde kalacaklar. onlara da yazık düzenleri kalmayacak
bu arada rica minnet komşuya baktırma gibi bir durum söz konusu değil. biz bakıcı arıyorduk ve kendisi başvurdu bize. ücreti başta 600 tl idi ben bir kaç ay sonra süt iznim bitince artış yaptım kendi isteğimle 650 tl ye.komşu neden bakmasın canım sonuçta o da bir insan ve bakıcı olabilir. ayrıca buralarda piyasası bu şekilde. üstelik 500 tl nin sebebi sırf benim çocuğuma yoğunlaşmayacak ve evinde bakacak olmasıydı.
şu an 1.5 yaşında kızım ama annem 8 saat fln uzakta.Bebeğin şuan kaç yaşında? Sadece annen bakmaz mı,sürekli değişiklik çocuk için iyi değil.
kendimi neden rahatsız ve üzgün hissettiğimi anlatabilmişim sanırım size... çok üzgünüm ne yapsam bilemiyorum...
Anladım.Peki il olarak nerdesin? 2 yaşına kadar annen gelse sizde kalmayı kabul eder mi? Mümkün değil dersen de dönüşümlü gelmeleri daha iyi. 2 Yaşından sonra da kreş daha makul görünüyor.şu an 1.5 yaşında kızım ama annem 8 saat fln uzakta.
Anladım.Peki il olarak nerdesin? 2 yaşına kadar annen gelse sizde kalmayı kabul eder mi? Mümkün değil dersen de dönüşümlü gelmeleri daha iyi. 2 Yaşından sonra da kreş daha makul görünüyor.
Anladım canım. Sanırım ben bu durumda işime çok yakın,güvenilir bir kreşe gönderirdim fırsat buldukça yanına giderdim.İşyerinin anlaşmalı olduğu yer de vardır belki. Çocuğu olan komşuya baktırma fikrine biraz soğuk bakıyorum. Bence kreş ya da sizin evinizde bakacak farklı bir bakıcı konusuna yoğunlaşmalısınkabul etmez değil ama evde 3 erkek var... babam ve kardeşlerim... maksimum bikaç hafta bırakabilir...
Vala canım senin bileceğin iş ama benim kızım 14 aylıktı kreşe başladığında.Ama mecbur kaldım.Şimdi de aynı yere devam ediyor.3 yaşında.
bu bahsettiğim bakıcının çocuğu değil torunu ve işe başlarken üstüne basa basa kızının 2 yıl izinde olduğunu işe dönüncede babaannesinin bakacağını söyledi. sonra bu söylediğine rağmen ben iki çocuğa bakması fikrine olumlu bakmaya çabaladım sırf bakıcı değişmesin diye ama bir yerde enayi gibi hissetmek istemiyorum artık.Anladım canım. Sanırım ben bu durumda işime çok yakın,güvenilir bir kreşe gönderirdim fırsat buldukça yanına giderdim.İşyerinin anlaşmalı olduğu yer de vardır belki. Çocuğu olan komşuya baktırma fikrine biraz soğuk bakıyorum. Bence kreş ya da sizin evinizde bakacak farklı bir bakıcı konusuna yoğunlaşmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?