Bakıcı bayan ariyorum!!!Çok acil olarak

blackgirl37

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
316
190
44
Merhabalar
Gaziantep karatas civarinda bebeğime bakacak ve ev işlerinde yardımcı olacak düzgün seviyeli bayan arıyorum. Sabah 7 gibi gelecek akşam 5 gibi gidecek.

gazıantep karatas akkent den yazıyorum
memleketlım
netden bakıcı ilanı verebılırsın ,ajanslar var onlara ulasıp tek tek gorusebılırsın, bu sıteden olmaz bu ıs ama...

Şu an ki en büyük derdim bu onun için buraya yazdim. Zaten çok t iyi bilmiyorum siteyi kullanmayı hangi bölüm daha uygun olursa oraya taşınabilir konum.

Teşekkürler ben daha önce burda birkaç kez böyle yazılar görmüştüm belki bulabilirim diye düşünmüştüm. sanırım en mantıklısi referanslı bakıcılar ama daha önce hep annem bakmisti. Nasıl referanslı bakıcı bulabilirim acaba?

google da gazıantep bakıcı bulma dıye yazdıgınızda sıteler cıkıyor bakıcı ılanlarının ıcerdıgı sıteler
ajans sıtelerı
onerım bu yonde olur ...

bakıcıbulma ısımlı sıteler var hep

Ibrahimli civarinda var da karataş yakın mı oraya ? Görümcemin eski bakıcısı boştaymış şu sıralar. ( sağlık sebebiyle işi bırakmıştı.)

Ibrahimli civarinda var da karataş yakın mı oraya ? Görümcemin eski bakıcısı boştaymış şu sıralar. ( sağlık sebebiyle işi bırakmıştı.)
ıbrahımlı antebın nerdeyse bır ucu karatas da dıger ucu
:KK43:

Teşekkürler ben daha önce burda birkaç kez böyle yazılar görmüştüm belki bulabilirim diye düşünmüştüm. sanırım en mantıklısi referanslı bakıcılar ama daha önce hep annem bakmisti. Nasıl referanslı bakıcı bulabilirim acaba?
Bakıcı ve kreş bölümü var burada da .

google da gazıantep bakıcı bulma dıye yazdıgınızda sıteler cıkıyor bakıcı ılanlarının ıcerdıgı sıteler
ajans sıtelerı
ajans sıtelerı
onerım bu yonde olur ...

Çok teşekkürler bi bakayım umarım en hayırlısını bulurum.
onerım bu yonde olur ...

Kim ister bebeğini başka birine emanet etmeyi ama çalışıyorum. Annem bakıyordu ancak saglik sorunları var ve acilen bulmam lazım. Elimden gelse yanımdan ayirmiycam ama maalesef.
maddi olarak asiri ihtiyac halindeysen calis tabi ama idare ederik.dersen cocuna kendin bak canim ya allah iyilerlr.karsilastursin

Ben o sitelere dahi güvenemiyorum.
Bakıcı alacaksanız mutlaka salonunuza kamera koyun derim en azından içiniz rahat olur neler duyuyoruz

X