- Konu Sahibi zodyak2411
-
İşe başlamadan önce bir ay her gün çocuğumla o kadının evine gittim, yemeğini yedim, ev düzenini gördüm. Çok titiz bir kadın o konuda endişem yok. Son yazdığınızı en az 10 kez açıkladım. İlk sayfadaki güncel kısmında da yazıyor.Nerde hangi mühendis 800 liraya çalışıyo ?
Ona buna gğvenemem diyene kadar çalıştığınız yerde haber salarsınız internette ilan verşrdiniz evinize alır kamera kurar ve söylerdiniz.
çSadece bu kadın yok hadi yarın bişey oldu kadına neolucak ? İşi mi bırakıcaksınız.
Dizinin çamaşır suyu olmasına takılıyosunuzda neden o kadının yaptığı yemekleri yemesini istiyosunuz ?
Madem oranın piyasası düşük 1000 liraya hem sizin çamaşırınızı yıkıyacak hem evi temizleyecek hem çocuğa bakacak birini rahatlıkla bulursunuz
Neresi iyi? Güzel soru.
Oğlumu sevdiğini hissediyorum bir kere. Tek bir kez bile bakıcıya bırakırken ağlamadı mesela. Onu bakıcıdan almaya gittiğimizde gelmek istemediği bile oluyor.
Bazen hafta sonu görevlerim oluyor o zaman çocuğuma bakıyor. Gerçi bende telafi ediyorum bu durumu izin alıyorum mesela.
Ben yaz döneminde yoğun çalışırım. Hiç izin kullanmadığım olur mesela idare eder. Bunu problem haline getirmez.
13 yaşında bir kızı var oğlumla oynuyor ona bir çok şey öğretiyor. Mesela renkleri biliyor. Birden ona kadar sayabiliyor.
Günde 10 kere arasam neden aradın demez.
En önemlisi ona burada bulacağım herhangi birisinden çok daha fazla güveniyorum. Kendi itibarını düşünmese eşininkini düşünmek zorunda.
Her hafta kıyma, meyve, sebze, yoğurt, peynir, tereyağı, yumurta vs... alışverişi yapılıyor oğlumun. Çamaşırını da ben yıkıyorum zaten. Ayrıca baştan kabul etmişti.sımdı daha ıyı anladım kendı evınızde bakmıyor ablanın evınde kalıyor cocugunuz degılmı sız ısten donene kadar
kadın haklı yemegını sız yapıp camasırını tabıkı sız yıkayacaksınız
baskasının camasır makınasında ne munasebet evladınızın kıyafetı yıkanıyor
elektrık su ve deterjan parasıyla meyve sebze yemek ıcın parasınıda verıyormusunuz ?
bende bunu anlatmaya çalışıyorum deminden beri ama işine gelmediği için cevap vermiyor arkadaş
Nerdeyse 13 yıldır özel sektördeyim,az çok bilgim vardır piyasadan lakin 800 TL 'ye çalışan mühendis hiç görmedim :)Komik mi? Adamlar yeni mezun mühendisleri 800 liraya çalıştırıyorlar.
Demek ki bilmiyorsunuz.Nerdeyse 13 yıldır özel sektördeyim,az çok bilgim vardır piyasadan lakin 800 TL 'ye çalışan mühendis hiç görmedim :)
400 tl mıNormal mi? Siz okumadınız galiba yazdıklarımı. Bu kadının üst kat komşusu bir kadının evine çocuk bakmaya gidiyordu. Evde temizlik, yemek vs... yapıyordu ve yol parası dahil 400 tl alıyordu.
Ya ben durumu izah etmek için öyle bir açıklama yaptım. Herkes o noktaya odaklandı. Benlik bir durum değil bu.sizin evinizde bakılmasını talep edemez misiniz madem iyi yönleri de var ve bir şekilde güveniyorsunuz? ayrıca 23 yıldır okuyorum bu parayı kazanmak için demişsiniz de malesef herkes sizin gibi emeğinin karşılığını alamıyor.. maddiyat açısından siz çok üstüne basa basa fazla veriyorum dediğiniz için bu kadar üstünüze gelindiğini düşünüyorum.
Yemin ediyorum. Bende inanamadım. Acıdım kadına bu kadar olmaz.400 tl mı
yol parası 400 tl tutar yahu
yanlıslıklar var
İşe başlamadan önce bir ay her gün çocuğumla o kadının evine gittim, yemeğini yedim, ev düzenini gördüm. Çok titiz bir kadın o konuda endişem yok. Son yazdığınızı en az 10 kez açıkladım. İlk sayfadaki güncel kısmında da yazıyor.
Ben tüm gün çocuğuma bakacak bir kadına 400 lira verecek kadar vicdansız değilim. Üstelik bu kadar düşük bir maaşla kadının emeğine haksızlık edersem bu bir şekilde benim çocuğuma yansır.
Bakın bu konuyu neden açtınız?
Çözüm yolu belli ya kreşe vericeksiniz ya başka bakıcı ama hiçbirine yanaşmazsanız siz 10 kere söylersiniz bizde.
Kadın titiz olabilir ama siz değilsiniz .
Wvde kadın eşi ve çocuğu var bunların çamaşırları makinada yıkanıyo pisliklerde makinada kalıyo.
Çamaşır sepetinde onların çamaşırları var siz nasıl çocuğunuzun çamaşırlarının o sepete atılmasını ister o makinada yıkanmasını istersiniz ?
Aldıklarının hepsini yiyorsa oğlun o hafta...Her hafta kıyma, meyve, sebze, yoğurt, peynir, tereyağı, yumurta vs... alışverişi yapılıyor oğlumun. Çamaşırını da ben yıkıyorum zaten. Ayrıca baştan kabul etmişti.
iyi özelliklerini ve kötü özelliklerini kıyasladığında sanırım bakıcından vazgeçmek istemezssin.Neresi iyi? Güzel soru.
Oğlumu sevdiğini hissediyorum bir kere. Tek bir kez bile bakıcıya bırakırken ağlamadı mesela. Onu bakıcıdan almaya gittiğimizde gelmek istemediği bile oluyor.
Bazen hafta sonu görevlerim oluyor o zaman çocuğuma bakıyor. Gerçi bende telafi ediyorum bu durumu izin alıyorum mesela.
Ben yaz döneminde yoğun çalışırım. Hiç izin kullanmadığım olur mesela idare eder. Bunu problem haline getirmez.
13 yaşında bir kızı var oğlumla oynuyor ona bir çok şey öğretiyor. Mesela renkleri biliyor. Birden ona kadar sayabiliyor.
Günde 10 kere arasam neden aradın demez.
En önemlisi ona burada bulacağım herhangi birisinden çok daha fazla güveniyorum. Kendi itibarını düşünmese eşininkini düşünmek zorunda.
Biz pisiz demek ki ailece ne diyim yani?
Ben bu konuyu dertleşmek benimle aynı durumda olan hanımlarla konuşmak için açtım. Canım sıkıldı, moralim bozuldu. Konuşmak istedim çünkü "Bir Derdim Var" dı.
Beni anladığını düşündüğüm birkaç kişide bana destek oldu sağ olsunlar. Birazdan da konum kapanır zaten. Durum bu yani.
Aldıklarının hepsini yiyorsa oğlun o hafta...
Şimdi 40 kg olmuş olmalıydı...
Bir çift çamaşır için ne deterjan gider onu da anlamadım.
Çamaşır suyu meselesinin üzerine düş
Çamaşırlari zaten sen yikiyorsun hala neyin yorumu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?