ya aslında burda çoğu insan bir şekilde size yardımcı olmaya çalışıyor.. benim de bir kızım var ve benim için öncelik onun güvenliğidir.. yemesi içmesi de elbette ki önemli ama güvenlik hepsinden önemli.. bugün çocuğunuzun üstü çamaşır suyuyla ağardıysa bu bir şekilde bakıcı ablanın o an temizlikle uğraştığı ve çocuğunuzu gözünün önünden ayırdığı anlamına gelir.. yarın bir gün balkonda çamaşır asarken de o ihmali yapmayacağı ne malum (Allah korusun elbette, balkonu var mı kaçıncı katta vs bilgilerim olmadan sadece örnek olsun diye söylüyorum bunu)..
çocuklar malesef ki iki saniyelik ihmallerde ufak veya büyük kazalara maruz kalabiliyorlar.. bence öncelikle sizin evinizde bakma durumunu konuşun.. sizin evinizde kendi ev işleri olmadığı için ve sizin işlerinizi de yapmak üzere vakit harcamayacağı için o fazla vakti çocuğunuza harcayacaktır.. başka bir eve götürmesi, ev gezmesi filan zaten bence asla kabul edilmeyecek bir olay.. benim kızıma kayınvalidem bakıyor, 15 dakikalık yürüme mesafesindeki teyzemize bile giderken bana bilgi verir.. ki öyle de olması gerekir.. siz ne kadar net olduğunuzu, kararlı olduğunuzu belli edin bence.. çamaşır, yemek vs gibi şeylerden çok daha önemli bence bu konular.. kolaylıklar diliyorum