• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bakarmısın gebelik testi????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dilberimmm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
239
240
23
30
En son 27 kasımda adet oldum adet bıtımınde taa 27 aralıkta 2 gun Ovulasyon testinde pik yakaladım değerlendirdim. Şimdi yumurtlamadan sonra 12 gun geçti. Gebelik testleri hep negatif cıkıyor. Hamıle olabılır mıyım dıye suphelenıyprum herseyı hamılelık belırtı sı zannedıyorum. Testler ne zaman gebeliği gösterir

En son 27 kasımda adet oldum adet bıtımınde taa 27 aralıkta 2 gun Ovulasyon testinde pik yakaladım değerlendirdim. Şimdi yumurtlamadan sonra 12 gun geçti. Gebelik testleri hep negatif cıkıyor. Hamıle olabılır mıyım dıye suphelenıyprum herseyı hamılelık belırtı sı zannedıyorum. Testler ne zaman gebeliği gösterir
idrar testi icin erken bence adete 5 gun kala erken gebelik testi al sabah erken yap cnm ins. vardir.

AA ozaman ben cok erken mı yaptım
cnm benim oluvasyondan itibaren 12 gun sonra kanda 15 yada 16 gun sonra idrarda tabi oda gec gollenme olmadiysa yani adetin duzenli ise erken gebelik testleri var ondan al adete 5 gun kala cikabiliyor ama bence en garanti adetini bekle testi gununde yap ilk gebeligimi adet gunu test yaptim silik çıktı doktora gittim gebelik vardi bence oyle yap

27 aralıkta adet olmam lazımdı bırde o gun Ovulasyon pik yapınca bat bılmıyorum😀ben ovulasyon dan sonra 16 gun sayayım bekleyeyım suan 12 gun kaldı sabredeyım.

27 aralıkta adet olmam lazımdı bırde o gun Ovulasyon pik yapınca bat bılmıyorum😀ben ovulasyon dan sonra 16 gun sayayım bekleyeyım suan 12 gun kaldı sabredeyım.
evet cnm ins. vardir pik yapiyor ya o gunden 14 sonrasi adetin zaten olivasyondan basla saymaya

Bugunku ovulasyon testim böyle çıktı t koyulasıyormu

Eklentiler

• IMG_20210108_091917.webp
    IMG_20210108_091917.webp
    10 KB · Görüntüleme: 63
Bugunku ovulasyon testim böyle çıktı t koyulasıyormu
kusura bakma cnm giremedim siteye bir türlü benimde oyle basladi koyulasmaya sabah aksam devam et sana tavsiyem sabah ilk idrar ile degil ikincisinde yap ama yapmadan once 2 saat sivi alma aksam yani en az 7 saat sonra aksam yap tekrar yapmadan 2 saat once sivi alma eger t çizgisi baya koyu olursa yada c cizgisinden daha koyu olursa anla ki 24 saat icinde yumurtan catlayacak o gunu ve yumurta catladigi gunu ve sonraki günü yani 3 günü degerlendir foto at bakarim ben ama bil yinede

2020-12-26 18.16.54.webp
bak benim boyleydi 14 gun sabahi da var aksamida ertesi gunude siliklesti yani siliklestigi gun catlamis oluyor ama mutlaka sabah aksam dene

Eki Görüntüle 2757271 bak benim boyleydi 14 gun sabahi da var aksamida ertesi gunude siliklesti yani siliklestigi gun catlamis oluyor ama mutlaka sabah aksam dene
10 ve 16 günler arasında birer gün arayla ilişkiye girerseniz kesin kalırsınız 10 12 14 16 diye ama bir doktora muhakkak gitmelisiniz bende guatr varmış mesela o engel oluyordu

evet doğru dediniz baktiniz 6 ay kalamazsaniz bence doktor kontrolu sart ilk zaman doktora da gottigimizzde doktor 6 ay muhlet veriyor. sizin gebelik var sanırım

kızlar 10 ocak bat idi dün sabak gebelik testi yaptım baya siliktii yani görmek için baya bakmak lazımdı ama bu sabah yaptım negatif yani normal kaset test ne zmn belli olur 4 gün geçiyor ve hala tık yok bilen yazabilir mi?

Back
X