Saç Rengi ve Saç Boyama Bakar mısınız

Yok ben takıntılı biriyim, 20günde bir boyardım, bu yuzden aktı, soldu vs şeyler olmazdı. Renk solmadan boyarım biraz dip çıksa bile. Öyle de manyağım ama artık hiç boyatmıyorum :)
İnsan boyaya bulaşınca bırakamıyormuş onu anladm bnde geçen sene ombre yapıyım derken saçlarımı mahvederek girdim bu işlere sonra mecbur kuaförr gttm o da iğrenç turuncu bi renk yaptı üstüne 8.1 küllü sarı boyadım birazdüzeldi sonra daha sarı yapmaya çlştm ama olmadı açtırmak lazımmş sonradan öğrendim sonra kendi saçlarıma geri dönmek istedim loreal 7.1 boyadım aktı sonra daha koyu aldım kapkara oldu 5.1 kolestonla ama o da aktı bu şimdiliki renk oldu o ilk kuaför nasıl bi açıcı kullandıysa ne yaptıysam kahveye geri dönemedim hep aktı. Sonra bu uyumu beğenince böle kaldı bayadır böle. Yine bi değişiklik istiyorum sanrm bidaha bulaşmayacağım bu işlere kendi saçımı özledim derken çıldırdım galiba :)) ama deniz sezonu da başlıyo şimdi kızıla boyarsam denizde kesin akmaz mı? Off yaz bitimine kadar da çok var o zamana beklesem

Bence omuzlarda kestir saçını, değişiklik istiyorsan :) uzadıkça da kestir, 10ay civarında çenene kadar kendi saçın olur. Boya boya sıkılıyor insan artık ne yapacağını şaşırıyor. Ben en son erkek gibi kısacık kestirdim ve şimdi kendi renginde, omzumda

Bana hiç yakışmıyor omuzda saç tombul gösteriyo zaten kilo da var :)
Kendi rengi ayrı güzel ya valla Allah herkesi ona göre yaratmış aslında. Size yakışıyorsa tabi kullanın böyle :) en güzeli hiç uğramamak aslında ama kendimi alamıyorum

Sanırım rengi buldumm

bunu boyarsam alttaki gbi olur ssnrm

Eklentiler

• images (4).jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…