- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.664
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Bncede bnde onu daha çok bğndm aslında ama ya boyadığımda akarsa diye korkuyorum ortaya karmakarışık birşey çıkarsaÜstteki çok beğendim ben ya :)
Bir bakayım hemen google danÜstteki çok güzel :) kolestonun vardı bu renklerden. No hatırlamıyorum ama paketlere bak bir. :)
Üstteki çok güzel :) kolestonun vardı bu renklerden. No hatırlamıyorum ama paketlere bak bir. :)
Üstteki çok güzel :) kolestonun vardı bu renklerden. No hatırlamıyorum ama paketlere bak bir. :)
Saçın şuan hemen hemen her rengi tutar ama rengarenk olur. Çok fazla renk değişimi var. İlk seferde başarılı olabilir misin bilmiyorumEki Görüntüle 1837002 bu da şuan ki saç rengim bunun üzerine kızıl kahve tutar mı?
Saçın şuan hemen hemen her rengi tutar ama rengarenk olur. Çok fazla renk değişimi var. İlk seferde başarılı olabilir misin bilmiyorum
Benim saçımda hemen hemen böyleydi kızıl yaptım çok güzel oldu ama çabuk akıyor malesef..Eki Görüntüle 1837002 bu da şuan ki saç rengim bunun üzerine kızıl kahve tutar mı?
O kötüymüş akınca nasıl bir renk oluyo peki?Benim saçımda hemen hemen böyleydi kızıl yaptım çok güzel oldu ama çabuk akıyor malesef..
Kötü bi renk olmadı benim saçımda kumrala döndü..O kötüymüş akınca nasıl bir renk oluyo peki?
Hmm akınca bakırımsı açık turuncumsu bi renk olur diye korkuyorum ben aslında eğer öyleyse boyayablrm son olarak sizce bnm rengim mi daha iyi kızıl kahve miKötü bi renk olmadı benim saçımda kumrala döndü..
Sarıdan sıkılmış biri olarak kızıl diyorum ama tenine uygun renge karar ver ben buğday tenliyim koyu kızıl bana yakışır dedim ve yakıştı yani yakışanı sen seçeceksin..Hmm akınca bakırımsı açık turuncumsu bi renk olur diye korkuyorum ben aslında eğer öyleyse boyayablrm son olarak sizce bnm rengim mi daha iyi kızıl kahve mi
Anladım bn de beyaz tenliyim. İnş yakışır bna da teşekkürler :))Sarıdan sıkılmış biri olarak kızıl diyorum ama tenine uygun renge karar ver ben buğday tenliyim koyu kızıl bana yakışır dedim ve yakıştı yani yakışanı sen seçeceksin..
Sizinki ne renk oldu akınca?? Yine bi alttaki renge mi dönüyor?Benim orjinal rengim kumraldır, uzun süre kızıl kullandım. Kafa havlum vardı sırf kızıl kızıl lekeliakıyor i ama yine de hiç bi zaman turuncu olmadım :)
Buda güzel aslında benceEki Görüntüle 1837002 bu da şuan ki saç rengim bunun üzerine kızıl kahve tutar mı?
Boyasam mı karar veremedimBuda güzel aslında bence