Bakar mısınız sizce gebe miyim?

h4z4l

Yaraları Allah sarar
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
155
51
48
35
şimdi yaptımda testi ben hafif çizgi gördüm iki ayrı markada yaptım sizce hamilemiyim?

Eklentiler

• 383725DD-C9CF-4FB9-BC14-03739FDC1AA5.jpeg
    25,6 KB · Görüntüleme: 224
Hafif biz çizgi gördüm bende canım. Sanırım daha küçük. Ama hamilesin tebrik ederim. Yarın kan ver ya da sabah ilk idrarla yenile testini.

Hafif biz çizgi gördüm bende canım. Sanırım daha küçük. Ama hamilesin tebrik ederim. Yarın kan ver ya da sabah ilk idrarla yenile testini.
İnşallah inşallah teşekkür ederim cevapladığınız için ilk bebeğim düştü o yüzden bu sefer ki daha bi kıymetli gibi ,çok heyecanlandım

İnşallah inşallah teşekkür ederim cevapladığınız için ilk bebeğim düştü o yüzden bu sefer ki daha bi kıymetli gibi ,çok heyecanlandım
Anlıyorum seni canım benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı şimdi ikinci gebeliğim 15+2 olduk bile.sakın stress yapma. Stres gebeliğe iyi gelmiyor canım

Hayirli olsun insallah bu kez sagsalim kucaginiza alirsiniz

Anlıyorum seni canım benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı şimdi ikinci gebeliğim 15+2 olduk bile.sakın stress yapma. Stres gebeliğe iyi gelmiyor canım
Maşallah size :) bu gebeliğinizde sıkıntınız olmadı di mi yani pıhtılaşma falan bununla alakalı herhangi bir şey kullanmıyosunuz şu an di mi

Amin canim. benim bata 4 kala da boyle cikmisti hamileyim diye yaylim yapmistim acikcasi
Ben ilkinde öyle yapmıştım sonunda yaşadığım hüsran nedeniyle bu sefer çok gizli tutacağım en azından bi süre

Ben ilkinde öyle yapmıştım sonunda yaşadığım hüsran nedeniyle bu sefer çok gizli tutacağım en azından bi süre
Aslinda dogrusu o benim ikinci bebegimdi bu kez bisey olmaz dedim saklamdim suan besigini salliyorum

Bende gördüm sanki hatta benimde böyle çıkmıştı doktorum daha çok küçük demişti ve değerimde zaten 12.1 yani küçük çıkmştı bakalım senin kaç çıkıcak değerin öğrenince yaz mutlaka

Son düzenleme:
Kızlar benim ovulasyon testine göre Pazartesi adet olmam lazımdı o gün test yapmıştım çıkmamıştı hala adet olmadım bel agrım ve böbrek ağrım var neden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…